Η Lamborghini ετοιμάζει πέντε νέες εκδόσεις της Huracan!

Έχοντας στόχο να συνεχίσει να σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων από χρονιά σε χρονιά, η Lamborghini ετοιμάζεται να μας φέρει όχι 1, αλλά 5 νέες εκδόσεις της Huracan, η οποία ήδη έχει στη γκάμα της 4 διαφορετικές επιλογές.

Αυτή τη στιγμή, ο αγοραστής μιας Lamborghini Huracan μπορεί να επιλέξει μεταξύ της ολοκαινούργιας, πισωκίνητης Huracan LP 580-2, των τετρακίνητων Huracan LP 610-4 και LP 610-4 Spyder, αλλά και της αγωνιστικής Huracan LP 620-2 Super Trofeo.

Σύντομα, ωστόσο, οι επιλογές θα είναι περισσότερες, αφού ο Πρόεδρος της Lamborghini, Στέφαν Βίνκελμαν, σε δηλώσεις του τόνισε ότι 5 νέες εκδόσεις της Huracan βρίσκονται προ των πυλών. Ανάμεσα στις νέες Huracan, θα βρίσκεται η Spyder (ανοικτή) έκδοση της νέας πισωκίνητης Huracan LP 580-2, αλλά και μια νέα top έκδοση Superveloce ή Superleggera. Η έκδοση αυτή θα είναι και η πιο ελαφριά και γρήγορη στη γκάμα.

Περαιτέρω λεπτομέρειες το αφεντικό της Lamborghini δεν έδωσε για το ποιες θα είναι οι υπόλοιπες εκδόσεις, ωστόσο ο κ. Βίνκελμαν τόνισε ότι υπάρχουν πολλές ιδέες που έχουν ήδη δρομολογηθεί, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι νέες Huracan να είναι ακόμη και περισσότερες από 5 στο μέλλον.


ΠΗΓΗ : autogreeknews.gr

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Συνελήφθη ένας 27χρονος για ρίψη μολότοφ μετά την Ανάσταση στη Χαμοστέρνας

Σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικού υλικού από κοινού.

Επιστρέφει η καλοκαιρία μετά τις βροχές και τους ισχυρούς ανέμους

Η άνοδος του υδραργύρου θα καταγραφεί και την Τρίτη του Πάσχα με πάνω από 25 βαθμούς Κελσίου.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Μαΐου. Πρόκειται για...

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.

Οδηγός διατροφής για το Πάσχα από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Συστάσεις για εγκράτεια στο φαγητό, ιδιαίτερα σε όσους έχουν κάνει νηστεία 40 ημέρες και στους καρδιοπαθείς.

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου

Μία τυπική Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου περιλαμβάνει Πορεία Ειρήνης, ασκήσεις γιόγκα με γέλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.