Ο παραμυθένιος γάμος της Sofia Vergara (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μία υπέρλαμπρη τελετή στη Φλόριντα η Sofia Vergara και ο Joe Manganiello ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου παρουσία συγγενών και φίλων.

vergana5

Η 43χρονη και ο 38χρονος ηθοποιός παντρεύτηκαν στο «The Breakers Resort» στο «Palm Beach» της Φλόριντα και στη συνέχεια ακολούθησε ένα πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όπου μοιράστηκαν τη χαρά τους με όσους βρέθηκαν κοντά τους το απόγευμα της Κυριακής.

vergana

Μάλιστα η Sofia Vergara θέλοντας να μην απογοητεύσει τους θαυμαστές της, που δεν θα μπορούσαν να την δουν από κοντά ντυμένη νυφούλα, αποφάσισε να μοιραστεί τη χαρά της μαζί τους μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ποστάροντας αρκετές φωτογραφίες από την τελετή.

vergana3

H εντυπωσιακή τελετή ξεκίνησε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα. Η 38χρονη ηθοποιός έλαμπε κυριολεκτικά μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της και τα κοσμήματα της εταιρείας «Lorraine Schwartz» που επέλεξε να βάλει.

vergana2

Τη νύφη παρέδωσε στον γαμπρό ο 23χρονος γιος της, Manolo και στις 8 το απόγευμα το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης. Στη συνέχεια απόλαυσαν τον πρώτο τους χορό ως παντρεμένοι. Η ηθοποιός δεν σταμάτησε να χορεύει όπως θα δείτε στo βίντεο που ακολουθεί, ενώ πολύ ξεχωριστή ήταν η στιγμή που ο συζυγός της, τραγούδησε. Σημειώνεται ότι για τη Σοφία Βεργκάρα, αυτός είναι ο δεύτερος γάμος. Όταν ήταν 18 ετών, παντρεύτηκε τον μεγάλο της έρωτα από το Λύκειο, Τζο Γκονζάλες, όπου απέκτησε το γιο της Μανόλο τον Σεπτέμβριο του 1992, ενώ το 1993 χώρισε.
Δείτε το βίντεο:

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Συνελήφθη ένας 27χρονος για ρίψη μολότοφ μετά την Ανάσταση στη Χαμοστέρνας

Σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικού υλικού από κοινού.

Επιστρέφει η καλοκαιρία μετά τις βροχές και τους ισχυρούς ανέμους

Η άνοδος του υδραργύρου θα καταγραφεί και την Τρίτη του Πάσχα με πάνω από 25 βαθμούς Κελσίου.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Μαΐου. Πρόκειται για...

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.

Οδηγός διατροφής για το Πάσχα από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Συστάσεις για εγκράτεια στο φαγητό, ιδιαίτερα σε όσους έχουν κάνει νηστεία 40 ημέρες και στους καρδιοπαθείς.

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου

Μία τυπική Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου περιλαμβάνει Πορεία Ειρήνης, ασκήσεις γιόγκα με γέλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.