Κόσμος: Ο χακτιβιστής που καταστρέφει ρατσιστικές ιστοσελίδες [BBC MUNDO]

[dropcap size=big]Κ[/dropcap]ατάφερε πάνω από 20 ιντερνετικές επιθέσεις μέσα σε διάστημα 2 μηνών. Απειλεί να διαπράξει άλλες 20 κατά την περίοδο του Halloween.

Στόχος των επιθέσεων του είναι ρατσιστικές ιστοσελίδες που σχετίζονται με ομάδες όπως η Κου Κλουξ Κλαν και το Ισλαμικό Κράτος.

Επίσης δεν του αρέσουν καθόλου και οι ιστοσελίδες ομοφοβικού περιεχομένου. Πριν από λίγες μέρες κατάφερε μια νέα επίθεση στην ιστοσελίδα godhatesfags.com (ο Θεός μισεί τους ομοφυλόφιλους).

«Αυτό είναι μόνο ένα μικρό δείγμα του τι μπορώ να κάνω», ανακοίνωσε στο λογαριασμό του στο Twitter με το ψευδώνυμο Amped Attacks.

«Είναι καιρός να τελειώνουμε με όλο αυτό το ρατσισμό. Δεν ζούμε πια στον δέκατο ένατο αιώνα» προσθέτει ο χακτιβιστής και απειλεί λέγοντας «Περιμένετε να δείτε τι έχω ετοιμάσει για ακόμη 20 ρατσιστικούς ιστοτόπους για το Halloween».

Όλες οι επιθέσεις του εν λόγω χακτιβιστή είναι τύπου DdoS. Αυτού του είδους η τεχνική, που χρησιμοποιούν οι Anonymous, επιτρέπει την καταστροφή των ιστοσελίδων ύστερα από ένα καταιγισμό GB που προέρχεται από δίκτυο υπολογιστών που έχουν μολυνθεί και έχουν ως αποτέλεσμα την κατάρρευση του site και τη μη πρόσβαση σε αυτό.

Η ταυτότητα του Amped Attacks παραμένει άγνωστη και δεν έχει σχέση με άλλες ομάδες χακτιβιστών όπως οι Anonymous για παράδειγμα αν και χρησιμοποιεί συχνά το hashtag #tangodown (που χρησιμοποιείται επίσης από τους Anonymous).

Ο μυστηριώδης χακτιβιστής προσφέρει 5000 δολάρια αμοιβή σε όποιον μπορέσει να αποκαλύψει την ταυτότητά του.
Προς το παρόν, κανένας δεν το έχει καταφερεί.


Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων την Μ.Εβδομάδα

Την Κυριακή του Πάσχα την Δευτέρα και την Τρίτη τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Κυριακή το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία

Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ) έχει καθιερώσει την 28η Απριλίου ως «Παγκόσμια Ημέρα για...

Ο χάρτης με τις 314 βόμβες που μετέτρεψαν σε «ναρκοπέδιο» το Ελληνικό

Πρόκειται για 314 βόμβες αεροπορίας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου που έχουν βρεθεί εντός του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Διακοπή κυκλοφορίας στα Λιμανάκια λόγω κατολισθήσεων

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας τη Μεγάλη Δευτέρα στα Λιμανάκια από τις 06.00 έως τις 16.00 το απόγευμα.

Στην Κυψέλη τον Μάιο το Μουντιάλ Ποδοσφαίρου!

Το Κυψέλη Mundial, όπως είναι η ακριβής ονομασία του, θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αλεπότρυπας το διήμερο 11 και 12 Μαΐου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Κυψέλη τον Μάιο το Μουντιάλ Ποδοσφαίρου!

Το Κυψέλη Mundial, όπως είναι η ακριβής ονομασία του, θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αλεπότρυπας το διήμερο 11 και 12 Μαΐου.