Topman Spring/Summer 2016

Η εβδομάδα ανδρικής μόδας του Λονδίνου για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016 ξεκίνησε!

Το fashion week άνοιξε με το show του βρετανικού brand Topman και παρουσίασε την αντρική collection του για το καλοκαίρι του ’16. Η συλλογή ενώ ξεκίνησε με αθλητικά σύνολα και παλ χρωματισμούς στη συνέχεια παρουσίασε μια πιο rockδιάθεση επικεντρώνοντας σε ασπρόμαυρες και κόκκινες αποχρώσεις! Απολαύστε την αντρική collection του Topman εδώ!

 

topman-ss16-11 (1)topman-ss16-10topman-ss16-11topman-ss16-12topman-ss16-13 (1)topman-ss16-01 topman-ss16-02 (1) topman-ss16-02 topman-ss16-03 topman-ss16-04 (1) topman-ss16-04 topman-ss16-05 topman-ss16-06 (1) topman-ss16-06 topman-ss16-07 topman-ss16-08 topman-ss16-09 (1) topman-ss16-09    topman-ss16-14 topman-ss16-15 topman-ss16-16 topman-ss16-17 (1) topman-ss16-17 topman-ss16-18 (1) topman-ss16-18 topman-ss16-19 (1) topman-ss16-19 topman-ss16-20 topman-ss16-21 topman-ss16-23 topman-ss16-24 topman-ss16-25

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΕΦΕΤ: «Προσοχή τι αγοράζετε για το τραπέζι του Πάσχα»

Οδηγίες προς τους καταναλωτές για την ασφάλεια των τροφίμων και την ελαχιστοποίηση του κινδύνου εκδήλωσης νοσημάτων.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Μ.Δευτέρα το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

Παγκόσμια Ημέρα Χορού

Η Παγκόσμια Ημέρα Χορού καθιερώθηκε το 1982 από το Διεθνές Συμβούλιο Χορού της UNESCO.

Άσκηση κατάσβεσης και διάσωσης εγκλωβισμένων της Πυροσβεστικής (VIDEO)

Στην άσκηση συμμετείχαν, η ομάδα πυρασφάλειας της εταιρείας, το Α.Τ. Αυλώνα , ο Δήμος Ωρωπού και η Π.Ε. Αν. Αττικής.

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων την Μ.Εβδομάδα

Την Κυριακή του Πάσχα την Δευτέρα και την Τρίτη τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία

Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ) έχει καθιερώσει την 28η Απριλίου ως «Παγκόσμια Ημέρα για...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΦΕΤ: «Προσοχή τι αγοράζετε για το τραπέζι του Πάσχα»

Οδηγίες προς τους καταναλωτές για την ασφάλεια των τροφίμων και την ελαχιστοποίηση του κινδύνου εκδήλωσης νοσημάτων.