Νέος browser για Android από την ομάδα του Adblock Plus

Ο νέος browser για Android από την ομάδα του Adblock Plus μπλοκάρει τις διαφημίσεις και είναι ταχύτερος και ασφαλέστερος από τους άλλους mobile browsers.

Η ομάδα πίσω από το Adblock Plus, το γνωστό πρόσθετο για browsers που “εξαφανίζει” τις διαφημίσεις και τα banners από τις ιστοσελίδες, κυκλοφόρησε μία beta έκδοση του Adblock Browser για συσκευές Android.

Ο Adblock Browser βασίζεται στον Firefox 37 για Android και ο σκοπός του είναι να μην εμφανίζονται οι διαφημίσεις των ιστοσελίδων κατά την περιήγηση μέσω Android συσκευών.

Όταν οι χρήστες εγκαταστήσουν τον Adblock Browser, δεν θα εγκαθιστούν το πρόσθετο στους διάφορους browsers, αλλά θ κάνουν απευθείας χρήση του νέου browser, καθώς θα είναι ασφαλέστερος, πιο γρήγορος και θα καταναλώνει λιγότερα δεδομένα, χάρις στον αποκλεισμό των διαφημίσεων.

H γερμανική εταιρεία δημιουργίας του Adblock Plus, Eyeo, υπολογίζει ότι τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο θα είναι έτοιμη η σταθερή έκδοση του browser και θα προσφέρει επιπλέον τεχνολογίες προστασίες απέναντι σε malware.

Η Google, πριν από δύο χρόνια,  είχε αποσύρει όλες τις εφαρμογές που μπλοκάρουν διαφημίσεις από το Google Play και ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πως θα αντιδράσει στον νέο browser.

Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν τον browser, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο Google + Community του Adblock Plus και να επιλέξουν “Beta Opt-In” από το menu “About this Community”.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Εγκύκλιος του Υπουργείου Υγείας με συστάσεις για την αφρικανική σκόνη

Μεταξύ άλλων προτείνεται η παραμονή σε κλειστούς χώρους και η χρήση κλιματιστικού σε λειτουργία ανακύκλωσης.

Το τρόπαιο του Conference League στην Πλατεία Κοτζιά

Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το τρόπαιο από κοντά και να φωτογραφηθούν με αυτό.

Διήμερη εθελοντική αιμοδοσία για παιδιά με μεσογειακή αναιμία από το Δήμος Αθηναίων

Δράσεις Τμήματος Προληπτικής Ιατρικής, Προαγωγής Υγείας και Δημόσιας Υγείας Με έναρξη ομάδας συμβουλευτικής υποστήριξης ενηλίκων.

Ιστορικός Περίπατος γύρω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Ένας μικρός τόπος στην καρδιά της Αθήνας, που έζησε τη γέννηση και τις περιπέτειες μιας ολόκληρης χώρας.

Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου

Η ιδέα προήλθε από την Εθνική Επιτροπή της Τσεχοσλοβακίας.

Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία την Κυριακή στην Αθήνα

Με σημείο εκκίνησης το Δημαρχείο της Αθήνας στην Πλατεία Κοτζιά στις 10 πμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ