Γαστριμαργική πανδαισία στους αιθέρες με την AIR FRANCE

Οι διάσημοι Γάλλοι chefs Joël Robuchon, Régis Marcon, Anne-Sophie Pic, Guy Martin και Michel Roth στο όνομα της Air France πασπαλίζουν τους αιθέρες με εμπνευσμένες συνταγές και με όλη την πολυτέλεια made in France.

Από τις αρχές του 2015, σε όλες τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων της Air France, περιμένουν τους επιβάτες της πρώτης θέσης La Première και της Business Class οι εναλλασσόμενες δημιουργίες των πέντε βραβευμένων με Michelin Γάλλων chefs, σερβιρισμένες σε πορσελάνες Bernardaud και συνοδεία μαχαιροπίρουνων Christofle ειδικά σχεδιασμένα από τον Jean-Marie Massaud.

Air France (1)

Μέχρι το τέλος Μαρτίου το μενού των αιθέρων της Air France για τους επιβάτες της La Première περιλαμβάνει κότσι μοσχαρίσιο σιγομαγειρεμένο, κοτόπουλο στον ατμό με μέλι και λεμόνι και ραγού με φακές du Puy, όλα με την υπογραφή του Régis Marcon.

Στο ίδιο διάστημα για τους επιβάτες της Air France στην Business σερβίρονται πέντε δημιουργίες της Anne-Sophie Pic, μεταξύ αυτών ψητό μοσχάρι που συνοδεύεται από βασιλική κινόα, κόκκινες πιπεριές και ανανά και βακαλάος ελαφρά τηγανισμένος με κρεμώδες μαύρο ρύζι και γάλα καρύδας.

Και επειδή γαλλικό δείπνο χωρίς σαμπάνια και εξαιρετικής ποιότητας κρασί δεν νοείται, μια μικρή κάβα πετά μαζί με κάθε μακρινή πτήση της Air France για να ολοκληρωθεί η γαστριμαργική πανδαισία στους αιθέρες.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Συνελήφθη ένας 27χρονος για ρίψη μολότοφ μετά την Ανάσταση στη Χαμοστέρνας

Σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικού υλικού από κοινού.

Επιστρέφει η καλοκαιρία μετά τις βροχές και τους ισχυρούς ανέμους

Η άνοδος του υδραργύρου θα καταγραφεί και την Τρίτη του Πάσχα με πάνω από 25 βαθμούς Κελσίου.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Μαΐου. Πρόκειται για...

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.

Οδηγός διατροφής για το Πάσχα από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Συστάσεις για εγκράτεια στο φαγητό, ιδιαίτερα σε όσους έχουν κάνει νηστεία 40 ημέρες και στους καρδιοπαθείς.

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου

Μία τυπική Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου περιλαμβάνει Πορεία Ειρήνης, ασκήσεις γιόγκα με γέλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.