Rita Ora x Adidas Originals

Ύστερα απο τη συνεργασία της Rita Ora με την Adidas για τον σχεδιασμό της συλλογής ‘Floral Pack’, η τραγουδίστρια επιστρέφει ξανά με δυο καινούριες συλλογές!

Για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2015 η διάσημη ποπ τραγουδίστρια και fashion icon Rita Ora, συνεχίζει την συνεργασία της με την Adidas Originals και μας παρουσιάζει την συλλογή ‘Super Pack’ εμπνευσμένη απο την τέχνη της pop art. Στη συλλογή συμπεριλαμβάνονται κλασσικές σιλουέτες ενδυμάτων, αξεσουάρ και αθλητικών παπουτσιών όπως τα Superstar της δεκαετίας του ’80, σορτς και μπλουζάκια με ψηφιακές και πολύχρωμες pop art εκτυπώσεις.

adidas-originals-by-rita-ora-2015-spring-summer-super-pack-1 adidas-originals-by-rita-ora-2015-spring-summer-super-pack-2 adidas-originals-by-rita-ora-2015-spring-summer-super-pack-3 adidas-originals-by-rita-ora-2015-spring-summer-super-pack-4 adidas-originals-by-rita-ora-2015-spring-summer-super-pack-5 adidas-originals-by-rita-ora-2015-spring-summer-super-pack-6

Η δεύτερη συλλογή που αποκαλύφθηκε μέσω του νέου lookbook της Adidas, ονομάζεται ‘O-Ray Pack’. Σε αντίθεση με την προηγούμενη των πολύ φωτεινών χρωμάτων και μοτίβων, η συγκεκριμένη είναι σε πιο ήρεμες και σκούρες αποχρώσεις. Η καινούρια αθλητική κολεξιόν είναι πολύ ιδιαίτερη με φουτουριστικές ψηφιακές εκτυπώσεις X-Ray αλλά και προβολή της θερμοκρασίας του ανθρωπίνου σώματος σε μαύρο φόντο, αποτυπωμένες σε hoodies, φόρμες, βερμούδες και κολάν.

 

Η νέα συλλογή θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Adidas διεθνώς απο τη 1η Μαρτίου.

adidas-originals-by-rita-ora-o-ray-pack-00 adidas-originals-rita-ora-spring-summer-2015-o-ray-pack-lookbook-01-570x760 adidas-originals-rita-ora-spring-summer-2015-o-ray-pack-lookbook-02-570x760 adidas-originals-rita-ora-spring-summer-2015-o-ray-pack-lookbook-03-570x760 adidas-originals-rita-ora-spring-summer-2015-o-ray-pack-lookbook-04-570x760 adidas-originals-rita-ora-spring-summer-2015-o-ray-pack-lookbook-05-570x760 (1)

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Συνελήφθη ένας 27χρονος για ρίψη μολότοφ μετά την Ανάσταση στη Χαμοστέρνας

Σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικού υλικού από κοινού.

Επιστρέφει η καλοκαιρία μετά τις βροχές και τους ισχυρούς ανέμους

Η άνοδος του υδραργύρου θα καταγραφεί και την Τρίτη του Πάσχα με πάνω από 25 βαθμούς Κελσίου.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Μαΐου. Πρόκειται για...

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.

Οδηγός διατροφής για το Πάσχα από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Συστάσεις για εγκράτεια στο φαγητό, ιδιαίτερα σε όσους έχουν κάνει νηστεία 40 ημέρες και στους καρδιοπαθείς.

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου

Μία τυπική Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου περιλαμβάνει Πορεία Ειρήνης, ασκήσεις γιόγκα με γέλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.