Οι Anonymous εναντίον της οργάνωσης “Ισλαμικό Κράτος”

Η ομάδα χακτιβιστών Anonymous με βίντεο που πόσταρε στο YouTube, ισχυρίζεται ότι στα πλαίσια του ηλεκτρονικού πολέμου με την ονομασία #OpIsis που έχει κηρύξει κατά των τζιχαντιστών…

…κατέβασε τουλάχιστον 100 λογαριασμούς που σχετίζονται με εξτρεμιστές ισλαμιστές στο Twitter και το Facebook ενώ προειδοποίησε ότι “θα υπάρξει συνέχεια”.

Όπως σημειώνει ο Guardian, o ηλεκτρονικός πόλεμος των Anonymous κατά τζιχαντιστών στο διαδίκτυο, ξεκίνησε μετά τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι και το περιοδικό Charlie Hebdo, τον περασμένο μήνα, ενώ παράλληλα και το Twitter έχει επιδοθεί σε κυνήγι λογαριασμών που σχετίζονται με την οργάνωση ISIS.

Στο βίντεο, που ανέβηκε στις 6 Φεβρουαρίου, ο μασκοφόρος εκπρόσωπος των Anonymous, εμφανίζεται να λέει ότι “Οι τρομοκράτες που αυτοαποκαλούνται Ισλαμικό Κράτος δεν είναι Μουσουλμάνοι. Θα σας κυνηγήσουμε, θα κατεβάσουμε τα σάιτ σας, τους λογαριασμούς σας και θα δημοσιεύσουμε τα email σας. Δεν υπάρχει μέρος να κρυφτείτε online. Θα σας αντιμετωπίσουμε σαν ιό. Το Internet μας ανήκει.

Share it!

spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Παρασκευή το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Υπέρτασης

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ένα δισεκατομμύριο άτομα παγκοσμίως, δηλαδή το 20% του ενήλικου πληθυσμού, πάσχει από υπέρταση.

Η Στέγη σε καλεί σε casting

Η Στέγη αναζητά 100 άνδρες. Χωρίς κριτήρια, χωρίς φίλτρα.

Συνάντηση Χάρη Δούκα με τον Δήμαρχο Ρώμης Roberto Gualtieri

Συμφωνήθηκε η προετοιμασία και η σύναψη μνημονίου συνεργασίας Αθήνας – Ρώμης.

Πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών στο Δήμο Γαλατσίου

Το Άλσος Βεΐκου έχει κριθεί χώρος υπερτοπικής σημασίας.

Η νέα νυχτερινή λεωφορειακή γραμμή της Αθήνας

Ποιες περιοχές της Αθήνας θα εξυπηρετεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Υπέρτασης

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ένα δισεκατομμύριο άτομα παγκοσμίως, δηλαδή το 20% του ενήλικου πληθυσμού, πάσχει από υπέρταση.