Samsung Curved Soundbar: Ο ήχος αλλάζει επίπεδο

Η Samsung παρουσιάζει το νέο Curved Soundbar HW-H7501. Το HW-H7501 έρχεται να συνδυάσει την κομψότητα με μια ξεχωριστή εμπειρία ήχου. Χάρη στον ιδιαίτερο σχεδιασμό, τη λεπτή κατασκευή και το κομψό φινίρισμα αλουμινίου, το Curved Soundbar συμπληρώνει τις Samsung Curved UHD τηλεοράσεις, ακολουθώντας αρμονικά την καμπυλότητά τους.

Samsung-Curved-Soundbar_1

Η καμπυλότητα του Curved Soundbar σε συνδυασμό με την τεχνολογία Surround Sound Expansion, προσφέρει καθηλωτικό ήχο. Με 320 watt κρυστάλλινου ήχου, surround 8.1 καναλιών και επιπλέον ενσωματωμένα πλαϊνά ηχεία, το ηχητικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Η Samsung επεκτείνει τη βέλτιστη περιοχή ακρόασης και φέρνει το ύψος του ήχου στο επίπεδο της οθόνης της τηλεόρασης, μοιράζοντάς τον ομοιόμορφα στο χώρο. Ο πλούσιος ήχος, που μοιάζει να προέρχεται κατευθείαν από την τηλεόραση, προσφέρει μία ρεαλιστική εμπειρία με εκπληκτικά εφέ, που καθηλώνουν τον θεατή.

Παράλληλα, η τεχνολογία TV Sound Connect κάνει πολύ εύκολη την ασύρματη σύνδεση του Curved Soundbar με την τηλεόραση, μέσω Bluetooth. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται η χρήση καλωδίων, διατηρώντας τον χώρο σε τάξη και αναδεικνύοντας στο μέγιστο το λεπτό και κομψό σχεδιασμό των δύο συσκευών. Το Bluetooth Hi-Fi Codec επιτυγχάνει τη μεταφορά του υψηλής ποιότητας ήχου ασύρματα από τη Samsung τηλεόραση στο Curved Soundbar, χωρίς απώλειες.

Το Samsung Curved Soundbar είναι συμβατό με τα μοντέλα Samsung τηλεοράσεων 2014: Η8000, ΗU7200, HU8200, HU8500. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.samsung.com/gr.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Συνελήφθη ένας 27χρονος για ρίψη μολότοφ μετά την Ανάσταση στη Χαμοστέρνας

Σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικού υλικού από κοινού.

Επιστρέφει η καλοκαιρία μετά τις βροχές και τους ισχυρούς ανέμους

Η άνοδος του υδραργύρου θα καταγραφεί και την Τρίτη του Πάσχα με πάνω από 25 βαθμούς Κελσίου.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Μαΐου. Πρόκειται για...

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.

Οδηγός διατροφής για το Πάσχα από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Συστάσεις για εγκράτεια στο φαγητό, ιδιαίτερα σε όσους έχουν κάνει νηστεία 40 ημέρες και στους καρδιοπαθείς.

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου

Μία τυπική Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου περιλαμβάνει Πορεία Ειρήνης, ασκήσεις γιόγκα με γέλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.