Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου «𝐃𝐞𝐚𝐟 𝐂𝐡𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐬 𝐋𝐞𝐚𝐠𝐮𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒» στη Βουλιαγμένη

Τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου «Deaf Champions League 2024 (Football)» έχει αναλάβει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τον Παναθλητικό Όμιλο Κωφών (Π.ΟΚ.), το οποίο θα διεξαχθεί από 20 έως 27 Απριλίου 2024 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και συγκεκριμένα στο Αθλητικό Κέντρο Βούλας, στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης και στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βουλιαγμένης.

Στο «Deaf Champions League Football 2024» θα συμμετάσχουν έντεκα (11) ποδοσφαιρικές ομάδες Κωφών από όλη την Ευρώπη εκ των οποίων οι 3 είναι ελληνικές: ο Παναθλητικός Όμιλος Κωφών (ΠΟΚ), ο Αθλητικός Σύλλογος Κωφών Κρήτης «Μίνωας» (ΑΣΚΚ-Μίνωας) και ο Παναρκαδικός Αθλητικός Όμιλος Κωφών «Μοριάς» (ΠΑΟΚΜ).

Οι αγώνες στη φάση των ομίλων θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 22 έως την Πέμπτη 25 Απριλίου και ώρες 8:30 – 16:30, την Παρασκευή 26 Απριλίου θα διεξαχθεί η φάση των 8 και το Σάββατο 27 Απριλίου ο μικρός και ο μεγάλος τελικός στο γήπεδο της Βουλιαγμένης στις 14:00.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 18:00 στην αίθουσα Ιωνία (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα) θα γίνει ειδική εκδήλωση προς τιμή του εκλιπόντως ποδοσφαιρικού παράγοντα που είχε συμβάλει τα μέγιστα στην προαγωγή του ποδοσφαίρου κωφών στη χώρα μας, Μιχάλη Πολέμη ενώ στη συνέχεια θα διεξαχθεί η κλήρωση της φάσης των 8. Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη για το κοινό και αποτελεί μία ευκαιρία να γνωρίσουμε τους αθλητές που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Share it!

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Το Αρχαίο Στάδιο Επιδαύρου ανοίγει για πρώτη φορά τα μεσάνυχτα

Δύο μοναδικές παραστάσεις κάτω από τον έναστρο ουρανό

Hellenic Train: Αλλαγές στα δρομολόγια Αθήνας – Θεσσαλονίκης από 22 έως 24 Ιουνίου – Πού θα μπαίνουν λεωφορεία

Προσωρινές τροποποιήσεις στα δρομολόγια του άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη θα ισχύσουν από τη Δευτέρα...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα την Τρίτη 23 Ιουνίου

Ποιοι δρόμοι κλείνουν για το «SNF Nostos Run 2026»

Νέος «δημοτικός ΕΝΦΙΑ» από το 2027: Τι αλλάζει για τους ιδιοκτήτες ακινήτων

Ένα νέο τέλος –και όχι δύο, όπως αρχικά σχεδιαζόταν– θα κληθούν να πληρώνουν οι...

Διπλό φονικό στο Αίγιο: Οι εργαστηριακές εξετάσεις «αδειάζουν» τη σκηνή – Στο μικροσκόπιο των αρχών ο 65χρονος

Σε γρίφο με ελάχιστα απτά στοιχεία εξελίσσεται η έρευνα για τη διπλή δολοφονία στο...

Ίλιον: Αλυσιδωτές συγκρούσεις μετά από προσπέραση

Σε κρίσιμη κατάσταση δύο νεαροί

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ