Σε περιορισμένο αριθμό κινηματογραφικών αιθουσών στις ΗΠΑ το «Interview» της Sony

Σε περιορισμένο αριθμό κινηματογραφικών αιθουσών στις ΗΠΑ βγαίνει τελικά ανήμερα των Χριστουγέννων η χολιγουντιανή κωμωδία The Interview, καθώς η Sony Pictures έδωσε το «πράσινο φως» για την προβολή της ταινίας.

MAIN-The-Interview-Sony-Pictures-Hack

Η απόφαση έρχεται μία εβδομάδα αφότου η Sony ακύρωσε τη διανομή της ταινίας στη σκιά της καταστροφικής κυβερνοεπίθεσης στο δίκτυό της και εν μέσω απειλών χάκερ για επιθέσεις στις αίθουσες που θα προβάλουν την κινηματογραφική «δολοφονία» του Κιμ Γιονγκ-ουν.

Ο Μάικλ Λίντον, διευθύνων σύμβουλος της Sony Pictures ανέφερε: «Ποτέ δεν εγκαταλείψαμε την [ιδέα] της πρεμιέρας για την ταινία The Interview και είμαστε ενθουσιασμένοι που η παραγωγή μας θα προβληθεί σε μια σειρά από κινηματογραφικές αίθουσες ανήμερα των Χριστουγέννων. Ταυτόχρονα συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για να εξασφαλίσουμε περισσότερες πλατφόρμες και περισσότερους κινηματογράφους, έτσι ώστε αυτή η ταινία να φτάσει σε όσο το δυνατόν ευρύτερο κοινό».

Σε έναν πολυκινηματογράφο του Ντάλας αναμένεται να γίνει ανήμερα των Χριστουγέννων η επίσημη προβολή της ταινίας The Interview

Η ταινία θα προβληθεί σε έναν πολυκινηματογράφο του Ντάλας ανήμερα των Χριστουγέννων, όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter ο Τιμ Λιγκ, ιδρυτής της αλυσίδας των multiplex Alamo Drafthouse με έδρα το Τέξας, λέγοντας ότι η Sony εξουσιοδότησε την εταιρεία του να προβάλει το φιλμ.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων την Μ.Εβδομάδα

Την Κυριακή του Πάσχα την Δευτέρα και την Τρίτη τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Κυριακή το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία

Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ) έχει καθιερώσει την 28η Απριλίου ως «Παγκόσμια Ημέρα για...

Ο χάρτης με τις 314 βόμβες που μετέτρεψαν σε «ναρκοπέδιο» το Ελληνικό

Πρόκειται για 314 βόμβες αεροπορίας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου που έχουν βρεθεί εντός του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Διακοπή κυκλοφορίας στα Λιμανάκια λόγω κατολισθήσεων

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας τη Μεγάλη Δευτέρα στα Λιμανάκια από τις 06.00 έως τις 16.00 το απόγευμα.

Στην Κυψέλη τον Μάιο το Μουντιάλ Ποδοσφαίρου!

Το Κυψέλη Mundial, όπως είναι η ακριβής ονομασία του, θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αλεπότρυπας το διήμερο 11 και 12 Μαΐου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Κυψέλη τον Μάιο το Μουντιάλ Ποδοσφαίρου!

Το Κυψέλη Mundial, όπως είναι η ακριβής ονομασία του, θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αλεπότρυπας το διήμερο 11 και 12 Μαΐου.