Η CIA “βασανίζει” με Britney Spears [TRIBUNE DE GENEVE]

Η έκθεση κόλαφος του Κογκρέσου σχετικά με τις μεθόδους ανάκρισης που ακολουθούσε η CIA κατά υπόπτων για τρομοκρατία μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, υπογραμμίζει ότι οι μέθοδοι που χρησιμοποίησε η CIA ήταν «πολύ πιο βίαιες» απ’ ό,τι είχε ποτέ αποκαλύψει στην κοινή γνώμη και τους πολιτικούς.

Οι ανακριτικές μέθοδοι της CIA δεν περιλάμβαναν μόνο σωματικά βασανιστήρια. Πολλές φορές κατέφευγαν και σε κάτι πολύ χειρότερο, τα ψυχολογικά βασανιστήρια. Μια από τις μεθόδους βασανισμού που χρησιμοποιούσε η CIA για να κάμψει την αντίσταση των κρατουμένων, ήταν και η μουσική.  Σε πικρία των καλλιτεχνών που αντιτίθενται σε τέτοιες πρακτικές, η CIA δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τη μουσική για να “ισοπεδώσει” ψυχολογικά τους κρατούμενους.

Οι κρατούμενοι ζούσαν σε σκοτεινούς θαλάμους όπου άκουγαν τα ίδια τραγούδια, σε υψηλής έντασης ντεσιμπέλ, μέρα και νύχτα, επί εβδομάδες.Το βασανιστήριο της εκκωφαντικής, non-stop μουσικής, αντέγραψε η CIA από τους Κινέζους που επινόησαν αυτή την τεχνική βασανισμού στο Πόλεμο της Κορέας, σύμφωνα με την Huffington Post.

Στο Top 1, των αγαπημένων τραγουδιών των βασανιστών της CIA, βρίσκεται το τραγούδι της Britney Spears “Baby One More Time”. Το ρεφρέν του τραγουδιού είναι “Hit me Baby one more time” (χτύπησε με ακόμη μια φορά, μωρό). Ακολουθεί το “Enter The Sandman” των Metallica, το “Fuck your God” των Deicide και πολλά άλλα.

 

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Συνελήφθη ένας 27χρονος για ρίψη μολότοφ μετά την Ανάσταση στη Χαμοστέρνας

Σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικού υλικού από κοινού.

Επιστρέφει η καλοκαιρία μετά τις βροχές και τους ισχυρούς ανέμους

Η άνοδος του υδραργύρου θα καταγραφεί και την Τρίτη του Πάσχα με πάνω από 25 βαθμούς Κελσίου.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Μαΐου. Πρόκειται για...

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.

Οδηγός διατροφής για το Πάσχα από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Συστάσεις για εγκράτεια στο φαγητό, ιδιαίτερα σε όσους έχουν κάνει νηστεία 40 ημέρες και στους καρδιοπαθείς.

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου

Μία τυπική Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου περιλαμβάνει Πορεία Ειρήνης, ασκήσεις γιόγκα με γέλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.