Νίκη αλλιώς χανόμαστε…

Την ευκαιρία να αντιστρέψει το κλίμα έχει απόψε η Εθνική ομάδα κόντρα στα Νησιά Φερόε (21:45, ΝΕΡΙΤ) αφού με νίκη μπαίνει δυναμικά στη μάχη για την πρόκριση στο Euro 2016.

Οι τρεις πρώτες αγωνιστικές δεν είχαν την πορεία που θα θέλαμε, αλλά ο ένας βαθμός μπορεί απόψε να γίνει… τέσσερις με τους διεθνείς να αναγνωρίζουν τη δυσκολία της κατάστασης και να θέλουν να ολοκληρώσουν το στόχο από νωρίς.

Άλλωστε ενδείκνυται και ο αντίπαλος. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι φαίνεται πως έχει καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει βάσει όσων έδειξε στην τελευταία προπόνηση της Πέμπτης. Με τη συμμετοχή των Τοροσίδη και Μανωλά στο κανονικό πρόγραμμα λύνονται πολλά από τα προβλήματα και το εθνικό μας συγκρότημα θα εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατό.

Στα πλάνα του σκέφτεται να παρατάξει την Ελλάδα με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο φορμαρισμένος Ορέστης Καρνέζης που προέρχεται από εξαιρετικές εμφανίσεις με την Ουντινέζε. Στα άκρα της άμυνας θα βρίσκονται ο Νίκος Καράμπελας, που θα κάνει ντεμπούτο και ο Βασίλης Τοροσίδης ενώ στο κέντρο της ο Βαγγέλης Μόρας και Κώστας Μανωλάς.

Στη μεσαία γραμμή ο Γιάννης Μανιάτης θα έχει ρόλο αμυντικού χαφ, με τους Ανδρέα Σάμαρη και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ως εσωτερικούς μέσους. Στην επίθεση ο Φάνης Γκέκας αναμένεται να βρίσκεται στην κορυφή με τους Χάρη Μαυρία και Νίκο Καρέλη στα άκρα αυτής.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Συνελήφθη ένας 27χρονος για ρίψη μολότοφ μετά την Ανάσταση στη Χαμοστέρνας

Σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικού υλικού από κοινού.

Επιστρέφει η καλοκαιρία μετά τις βροχές και τους ισχυρούς ανέμους

Η άνοδος του υδραργύρου θα καταγραφεί και την Τρίτη του Πάσχα με πάνω από 25 βαθμούς Κελσίου.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Μαΐου. Πρόκειται για...

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.

Οδηγός διατροφής για το Πάσχα από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Συστάσεις για εγκράτεια στο φαγητό, ιδιαίτερα σε όσους έχουν κάνει νηστεία 40 ημέρες και στους καρδιοπαθείς.

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου

Μία τυπική Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου περιλαμβάνει Πορεία Ειρήνης, ασκήσεις γιόγκα με γέλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.