Σύνθημα “επανόρθωσης” στο λιμάνι από Μίτσελ

Ο Μίτσελ είναι από τους προπονητές που σπάνια μιλάει στους ποδοσφαιριστές του, καθώς θεωρεί ότι ο κάθε ποδοσφαιριστής, όντας επαγγελματίας, γνωρίζει τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο και δεν χρειάζεται να τους λέει τα αυτονόητα.

Ωστόσο, στη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού, μία ημέρα μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να επέμβει για να περάσει το δικό του μήνυμα σε όλους.

Συγκεκριμένα, ο 51χρονος προπονητής Μίτσελ μάζεψε τους βασικούς παίκτες για να τους κάνει ιδιαίτερα, χωρίς να τους μιλήσει σε έντονο ύφος.

«Δεν πρέπει να ψάχνετε δικαιολογίες στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων. Πρέπει να το ξεπεράσετε αυτό το κομμάτι. Επρεπε να το είχατε καταλάβει από το Αγρίνιο», φέρεται να ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε, λέγοντας ότι «με κάθε ομάδα θα συμβαίνει αυτό. Είστε οι πρωταθλητές. Όλοι θα θέλουν να σας κερδίσουν. Δείξτε τους ότι δεν μπορούν να το κάνουν».

Στη συνέχεια, ο Μίτσελ στάθηκε στον αγώνα του Περιστερίου: «Αλλα είπαμε να κάνουμε και άλλα κάναμε στο παιχνίδι. Από το 20′ και μετά δεν δείξαμε σε κανένα σημείο του αγώνα ότι είμαστε ομάδα. Δείξατε σαν να μην ξέρατε σε ποια ομάδα αγωνίζεστε. Επειδή οι περισσότεροι από εσάς είστε νέοι στην ομάδα, ρωτήστε τους παλαιότερους για το τι είναι ο Ολυμπιακός. Ρωτήστε τον Γιάννη (σ.σ.: Μανιάτη) να σας πει τι είναι ο Ολυμπιακός».

Καταλήγοντας, ο Ισπανός τεχνικός έστειλε το δικό του μήνυμα για τη συνέχεια: «Συνέλθετε. Μας περιμένει μια δύσκολη εβδομάδα. Και με τη Μάλμε και με τον ΠΑΟΚ…».

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

«Πνίγηκε» ο Αττικός ουρανός από τη σκόνη | Απόκοσμη η εικόνα της Αθήνας (VIDEO)

Πότε υποχωρούν τα φαινόμενα και τι συμβουλεύει η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρία.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου «𝐃𝐞𝐚𝐟 𝐂𝐡𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐬 𝐋𝐞𝐚𝐠𝐮𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒» στη Βουλιαγμένη

Μέχρι τις 𝟐𝟕 Απριλίου με τη συμμετοχή 𝟏𝟏 ποδοσφαιρικών ομάδων Κωφών από όλη την Ευρώπη.

Έλληνες και Πολωνοί κομάντο πέφτουν με αλεξίπτωτο πάνω από την Αθήνα (VIDEO)

«Athens by night»: Το εκπληκτικό βίντεο του ΓΕΕΘΑ από την κοινή στρατιωτική άσκηση.

Σε αυτές τις Ευρωεκλογές μπορείς να ψηφίσεις επιστολικά!

Κάνε την αίτησή σου μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα 29/4.

Σκόνη στην περιοχή μας από την «νεκρή» λίμνη Αράλη, μεταξύ Καζακστάν και Ουζμπεκιστάν

Ποια είναι λίμνη που “πέθανε” πριν 40 χρόνια και πως συνδέεται με το κοκτέιλ σκόνης και ζέστης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ