Σε καλό δρόμο η ανανέωση συμβολαίου του Μίτσελ με τον Ολυμπιακό

Ο Μίτσελ έβγαλε από μόνος του την είδηση στη συνάντηση που είχε χθες με τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, αφού αποκάλυψε πως έχει δεχτεί κρούση για την ανανέωση του συμβολαίου του κατ’ αρχήν για έναν ακόμη χρόνο (μέχρι το καλοκαίρι του 2016) και δήλωσε ξεκάθαρα πως θα ήθελε να παραμείνει.

Το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του με τους «ερυθρόλευκους» είναι πράγματι σε πολύ καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να υπάρχουν σύντομα ανακοινώσεις. Μπορεί οι προπονητές να κρίνονται συνήθως στο τέλος της σεζόν, αλλά η διοίκηση της ΠΑΕ δεν έχει αμφιβολίες για τον Μίτσελ. Είναι απόλυτα ικανοποιημένη από το έργο του, τις επιλογές του, το κοουτσάρισμά του, αλλά και τη συμπεριφορά του αναγνωρίζοντας τη συμβολή του στα εξαιρετικά αποτελέσματα στο Champions League, την αντιμετώπιση των αποχωρήσεων σημαντικών παικτών χωρίς γκρίνια, με σωστές επιλογές αντικαταστατών, αλλά και το καλό κλίμα που έχει ο ίδιος βοηθήσει να υπάρχει στην ομάδα. Και ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τις συνθήκες εργασίας, τη συνεργασία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που δεν παρεμβαίνει στο έργο του, αλλά φυσικά και την παραμονή του στην Ελλάδα που έχει αγαπήσει.

Φυσικά κανείς δεν ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί εφόσον ερχόταν μια πρόταση για τον Μίτσελ από μεγάλο σύλλογο κορυφαίου πρωταθλήματος (ειδικά αν πρόκειται για την αγαπημένη του Ρεάλ), καθώς είναι δεδομένο πως μαζί με τις μετοχές παικτών ανεβαίνουν και εκείνες του προπονητή λόγω της πορείας και των αποτελεσμάτων της ομάδας. Ωστόσο στην παρούσα φάση και αφήνοντας στην άκρη υποθετικά σενάρια, ο Μίτσελ δεν έχει λόγο να μη δεσμευτεί με τον Ολυμπιακό που τον καλύπτει σε όλα.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Πιλοτική εφαρμογή ανέπαφων πληρωμών στη λεωφορειακή γραμμή Express του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Επέκταση του προηγμένου συστήματος ανέπαφων συναλλαγών έως τα τέλη του έτους σε όλα τα ΜΜΜ αρμοδιότητας ΟΑΣΑ.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Πέμπτη το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

Ξεκίνησε από σήμερα το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων στην Αθήνα για το Πάσχα

Κλειστά θα παραμείνουν για 3 ημέρες τα σούπερ μάρκετ, από τις 5 έως και τις 7 Μαίου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα μέχρι και την Παρασκευή για την Ολυμπιακή ΦΛόγα

Την Παρασκευή η ειδική τελετή στο Παναθηναϊκό Στάδιο για την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στους Γάλλους.

314 βόμβες Αεροπορίας εντοπίστηκαν μέσα στο πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού

Τις είχαν αποθηκεύσει οι Γερμανοί 2 μέτρα ακριβώς κάτω από τις πρώην εγκαταστάσεις της Ένωσης Ποντίων Σουρμένων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ