Καλοκαιρινές συναυλίες με τον Γιώργο Νταλάρα

Μετά την μεγάλη επιτυχία των συναυλιών «Δυο Πιάνα, Μια Φωνή» το χειμώνα στην Κύπρο και σε επιλεγμένες μουσικές σκηνές στην Ελλάδα,

…ο Γιώργος Νταλάρας με τον Γιώργο Ανδρέου ξεκινάνε μια σειρά καλοκαιρινών συναυλιών.

Μαζί τους μια νέα ενδιαφέρουσα φωνή, η Ευτυχία Μητρίτσα, η οποία είναι και μουσικός, πιάνο και ακορντεόν, που ξέρει να “τα λέει” τα λαϊκά, τα έντεχνα και τα παραδοσιακά, ενώ συγχρόνως να παραμένει παιδί της εποχής της.

dal-concerts

Τη σκηνή θα μοιραστούν με τους εξαιρετικούς σολίστες Γιώργο Παπαχριστούδη πιάνο, Γιώργο Μάτσικα μπουζούκι και Ντάσσο Κούρτι ακορντεόν. Ο Γιώργος Νταλάρας και οι μουσικοί, διασκεύασαν σχεδόν 40 τραγούδια γι’ αυτό το ρεσιτάλ, επιλογές από την προσωπική του δισκογραφία, παλιά και καινούργια, ρεμπέτικα, αλλά και παραδοσιακά καθώς και μελωδίες της Μεσογείου.

Ένα μέρος αυτής της καλλιτεχνικής συνεύρεσης είναι αφιερωμένο στο συνθέτη Γιώργο Ανδρέου, με τον οποίο ξεκίνησαν τη συνεργασία τους στην «Μικρή Πατρίδα». Βγαίνουν λοιπόν ξανά το καλοκαίρι εκεί με “φοβερόν κριτήριον” της μουσικής τους, τους ακροατές, τους φίλους τους, τους αγαπημένους συνοδοιπόρους μιας ζωής, με την αισιοδοξία ότι το Μυστήριο θα πραγματωθεί κι αυτή τη φορά, πως θα γίνουνε Ένα, πως θα συγκινηθούνε, θα παρηγορηθούνε. Θα ελπίσουνε.

Πάντα μέσα από τα τραγούδια, που καθένα αποκαλύπτει με έναν απροσδόκητο και μαζί απλό τρόπο, ιστορίες γοητευτικές, πονεμένες, γαλήνιες, σπάνιες αλλά και καταγγελτικές, πικρές, συγκινητικές, όπως ακριβώς εκφράζεται η ζωή μας καθημερινά.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αποχαιρετούμε την Ολυμπιακή Φλόγα πριν το ταξίδι της για το Παρίσι

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα παραδοθεί στους Γάλλους διοργανωτές στις 26 Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο σε ειδική τελετή ελεύθερη για το κοινό.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Τετάρτη το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

ΙΑΣΩ Παίδων: 12η Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα»

Επίκαιρα θέματα και νέες μέθοδοι, που εφαρμόζονται σήμερα στην Παιδιατρική Επιστήμη και Πρακτική.

Ποιοι δρόμοι κλείνουν Πέμπτη και Παρασκευή για την Ολυμπιακή Λαμπαδηφορία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των εκδηλώσεων κατά την παράδοση – παραλαβή της Ολυμπιακής Φλόγας.

#Σκόνη: Απίθανα σχόλια στα social media για την επέλαση της αφρικανικής σκόνης

«Ξεσάλωσαν» οι χρήστες της πλατφόρμας «Χ» με το hashtag #σκόνη σχολιάζοντας το απόκοσμο σκηνικό στον ουρανό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποχαιρετούμε την Ολυμπιακή Φλόγα πριν το ταξίδι της για το Παρίσι

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα παραδοθεί στους Γάλλους διοργανωτές στις 26 Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο σε ειδική τελετή ελεύθερη για το κοινό.