Νέο υψηλής τεχνολογίας Rinspeed Σtos βασισμένο στo BMW i8

Η ελβετική Rinspeed αποκάλυψε το νέο πρωτότυπο Σtos, που βασίζεται πάνω στo BMW i8 και αποτελεί μια υβριδική σπουδή για ένα αυτόνομο όχημα υψηλής τεχνολογίας του άμεσου μέλλοντος. Το πρωτότυπο Rinspeed Σtos θα παρουσιαστεί τον Ιανουάριο στη Διεθνή Έκθεση Ηλεκτρονικών του Λας Βέγκας και όπως προείπαμε, βασίζεται στο BMW i8, με πολλές όμως αλλαγές που του έχουν δώσει έναν έντονα φουτουριστικό χαρακτήρα.

Το πιο χαρακτηριστικό του στοιχείο είναι η δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης και έτσι, στο εσωτερικό, το τιμόνι είναι πλήρως αναδιπλούμενο και μπορεί να αποθηκευθεί μέσα στο ταμπλό του αυτοκινήτου, όποτε ο οδηγός δεν το χρειάζεται.

Παράλληλα, το εσωτερικό του αυτοκινήτου χαρακτηρίζεται από την παρουσία δύο τεράστιων οθονών 21,5 ιντσών ultra-HD, οι οποίος μπορούν να ρυθμιστούν ανεξάρτητα, για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση στους επιβάτες. Στον ίδιο τομέα, με τη χρήση της τεχνολογίας Harman Connected Car, προσφέρεται ένας προσωπικός βοηθός που παρέχει πληροφορίες, σκέφτεται και αντιδρά, χωρίς να ενοχλεί τους επιβάτες του οχήματος. 

Άκρως εντυπωσιακή είναι η ύπαρξη 8 HD εξωτερικών καμερών, που καλύπτουν πλήρως το χώρο γύρω από το αυτοκίνητο και προσφέρουν πανοραμική απεικόνιση κατά 180 μοίρες στο εμπρός και πίσω τμήμα του. Μέσα στο πνεύμα της εποχής είναι και η ύπαρξη ενός drone, που μπορεί κανείς να το χειριστεί μέσα από το αυτοκίνητο και να το απογειώσει/προσγειώσει σε μια ειδική πλατφόρμα στο πίσω μέρος!


ΠΗΓΗ : autogreeknews.gr

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου «𝐃𝐞𝐚𝐟 𝐂𝐡𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐬 𝐋𝐞𝐚𝐠𝐮𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒» στη Βουλιαγμένη

Μέχρι τις 𝟐𝟕 Απριλίου με τη συμμετοχή 𝟏𝟏 ποδοσφαιρικών ομάδων Κωφών από όλη την Ευρώπη.

Έλληνες και Πολωνοί κομάντο πέφτουν με αλεξίπτωτο πάνω από την Αθήνα (VIDEO)

«Athens by night»: Το εκπληκτικό βίντεο του ΓΕΕΘΑ από την κοινή στρατιωτική άσκηση.

Σε αυτές τις Ευρωεκλογές μπορείς να ψηφίσεις επιστολικά!

Κάνε την αίτησή σου μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα 29/4.

Σκόνη στην περιοχή μας από την «νεκρή» λίμνη Αράλη, μεταξύ Καζακστάν και Ουζμπεκιστάν

Ποια είναι λίμνη που “πέθανε” πριν 40 χρόνια και πως συνδέεται με το κοκτέιλ σκόνης και ζέστης.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Τρίτη το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ