Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (08-14/06/2015)

aries-horoscope-2014
ΚΡΙΟΣ

Την δεύτερη εβδομάδα υποχωρούν οι καθυστερήσεις και αυξάνει ο παράγοντας της τύχης εκεί που τον χρειάζεστε. Η νευρικότητα δεν θα λείψει αλλά αν κάνετε οργανωμένη προσπάθεια θα επηρεάσετε περισσότερο τους άλλους και θα φτάσετε εκεί που θέλετε συντομότερα. Εύνοια παρατηρείται στις συνεννοήσεις, στις συναλλαγές και στις συμπτώσεις. Οι αντιξοότητες δεν λείπουν από τα επαγγελματικά σας αλλά καταφέρνετε να τις αντιμετωπίσετε. Αρχίζει τώρα μια περίοδος που θα κρατήσει 4 μήνες και η όποια ευνοεί την δημιουργικότητα κάθε μορφής που θα εκφράσετε και την εξέλιξη μιας νέας αγάπης που θα σημαδέψει το καλοκαίρι αυτό.

taurus-horoscope-2014

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή απαιτεί ψυχραιμία στα οικονομικά σας και υπομονή στις σχέσεις σας με ανθρώπους που δοκιμάζουν την αντοχή σας. Η Αφροδίτη περνά στο Λέοντα και βοηθά την βελτίωση των σχέσεων σας και παράλληλα δίνει μια νέα προοπτική σε μια ερωτική σχέση ή σε μια επαγγελματική συνεργασία. Ακολουθήστε το ρεύμα των εξελίξεων και προσπαθήστε να είστε προσαρμοστικοί και όχι αντιδραστικοί. Αποφύγετε λάθη στα οικονομικά σας και μην βιάζεστε να ξοδέψετε χρήματα και να κάνετε αγορές. Ένας απόηχος παλιάς δυσκολίας θα αγγίξει πολλούς από εσάς καθώς ο Κρόνος επιστρέφει στο Σκορπιό. Φανείτε συνεργάσιμοι με εκείνους που θα σας προβληματίσουν.

gemini-horoscope-2014

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για εσάς που είναι περίοδος γενεθλίων και ο Άρης είναι μαζί με τον Ήλιο στο ζώδιο σας, είναι μια περίοδος έντασης δημιουργικότητας αλλά και νευρικότητας ταυτόχρονα. Προσπαθήστε να φανείτε αποτελεσματικοί στις προσπάθειες σας, ευέλικτοι στις δυσκολίες και προνοητικοί στο χειρισμό υποθέσεων, κυρίως επαγγελματικών. Τυχεροί παρουσιάζεστε στον έρωτα και γενικότερα οι σχέσεις αγάπης βελτιώνονται και προωθούνται. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε στην διαχείριση μιας δύσκολης υπόθεσης που σχετίζεται με την καριέρα και τα οικονομικά. Στο μεταξύ η καλή όψη του Άρη με τον Ουρανό σας βοηθά να πετύχετε ένα δύσκολο στόχο.

cancer-horoscope-2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια περίοδος προειδοποιητική για κάτι που θα προκύψει ή σας προετοιμάζει για να είστε πιο οργανωμένοι αργότερα. Η εργασία και το παρασκήνιο της θα σας απασχολήσει αρκετά επίσης. Μια καλύτερη περίοδος ξεκινά για τον οικονομικό τομέα και ίσως σας δίνονται τα πρώτα μηνύματα για αυτό. Σε μια δεύτερη εκδοχή, έρχεται μια εποχή να κλείσετε εκκρεμότητες ή να ταχτοποιήσετε ζητήματα με τις οφειλές σας. Από άλλη το χάσιμο του φεγγαριού δίνει μια ανησυχία χωρίς λόγο ή μια κατανάλωση ενέργειας και χρημάτων χωρίς να το καταλαβαίνετε.
Θέματα οικογενειακά και πρακτικά θα γίνουν πιο πιεστικά τώρα.

leo-horoscope-2014

ΛΕΩΝ

Η περίοδος αρχίζει να βελτιώνεται με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σας η όποια σκοπεύει να μείνει σε αυτό το χώρο 4 μήνες. Ο Ερμής μετά από 3 μέρες παύει να είναι ανάδρομος και αυτό σας βοηθά πολύ στο να κερδίσετε το χαμένο χρόνο ή να τρέξετε τις υποθέσεις σας γρηγορότερα. Το φετινό καλοκαίρι σας χρήζει πρωταγωνιστές του, ο παράγοντας της τύχης παίρνει έμφαση, οι σχέσεις σας βελτιώνονται και νέοι σκοποί γίνονται συνειδητοί στο μυαλό σας. Αρχίστε να εφοδιάζεστε και να εξοπλίζεστε για να μπορέσετε να είστε εντάξει των υποχρεώσεων που θα αναλάβετε άμεσα ή έμμεσα.

virgo-horoscope-2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς οι μέρες θα είναι πιεστικές, νευρικές αλλά όχι υποχρεωτικά κακές. Έμφαση δίνεται στον επαγγελματικό τομέα και μπορείτε αυτή την εποχή να βγείτε νικητές σε έναν δύσκολο ανταγωνισμό. Από την άλλη μπορείτε να αποδειχτείτε ήρωες μιας κατάστασης ή να νιώσετε ικανοποιημένοι με την έκβαση μιας υπόθεσης που σας βοηθά στην εργασιακή σας εξέλιξη. Προσέξτε τις συναλλαγές και τις συναναστροφές σας, καλλιεργήστε την αισιοδοξία και περιορίστε τον σχολαστικισμό σας. Τέλος συνεχίστε να είστε προνοητικοί για τους άλλους και πειθαρχημένοι στον οικογενειακό χώρο.

libra-horoscope-2014

ΖΥΓΟΣ

Συγκριτικά με άλλους είστε πιο ευνοημένοι και σας δίνεται η ευκαιρία να ανοίξουν οι ορίζοντες και οι προοπτικές σας. Στην συνέχεια του ο μήνας αυτός προβλέπεται καλύτερος και πιο αποτελεσματικός. Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες, αρχίστε πιο οργανωμένα στις προσπάθειες για την πραγματοποίηση μιας μεγάλης σας προσδοκίας η όποια μπορεί να έχει να κάνει με τον έρωτα ή με την καριέρα. Η κυρίαρχος του ζωδίου σας εγκαθίσταται στο Λέοντα και θα παραμείνει εκεί 4 μήνες. Αυτή η παραμονή θα σας διατηρήσει σε πλεονεκτική θέση. Οι μικρές αναταράξεις δεν θα λείψουν γι’ αυτό μάθετε να τις συνηθίζετε.

 

scorpio-horoscope-2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονες προβλέπονται οι συναισθηματικές σας αναμοχλεύσεις και μια καλύτερη προοπτική φαίνεται να ξεκινά τώρα για τον επαγγελματικό τομέα και να διαρκεί περισσότερο από 3 μήνες. Ωστόσο η επιστροφή του Κρόνου για λίγο στο ζώδιο σας, θα φέρει ένα μικρό απόηχο δυσκολιών του παρελθόντος. Παράλληλα όμως θα σας βοηθήσει να κλείσετε παλιές εκκρεμότητες. Κερδίστε το χαμένο χρόνο καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και γίνετε πιο κοινωνικοί και εκφραστικοί.

sagittarius-horoscope-2014

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήλιος και Άρης μαζί στους Διδύμους δείχνουν ότι ο τομέας των σχέσεων σας πιέζει ή σας «απειλεί». Ελέγχετε τον εγωισμό σας και φανείτε πιο διαλλακτικοί με ότι δείτε και ακούσετε. Υπερασπιστείτε τις σχέσεις που σας αφορούν και την αγάπη σας για έναν άνθρωπο. Αποδεχτείτε αλλαγές που γίνονται και για τις οποίες δεν ευθύνεστε εσείς. Συνεχίστε να υπερασπίζετε τους στόχους και τους σκοπούς σας. Η είσοδος τους Αφροδίτης στο Λέοντα και η παραμονή της εκεί για μεγάλο διάστημα θα σας βοηθήσει σε όλο το μήκος του καλοκαιριού και θα σας δώσει την ευκαιρία διακρίσεων, μεγάλων ταξιδιών ή και ευχάριστων διακοπών. Τα οικονομικά σας παραμένουν τα ίδια.

capricorn-horoscope-2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δεύτερη εβδομάδα είναι λίγο επεισοδιακή και περίεργη, όχι υποχρεωτικά κακή αλλά ενδεχομένως λίγο δύσκολη με επίκεντρο τον τομέα της εργασίας. Υπάρχει όμως και η εκδοχή μιας επιτυχίας που θα παίξει ρόλο τους επόμενους μήνες. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες υπερασπιστείτε το αντικείμενο σας. Επίσης η είσοδος της Αφροδίτης στο Λέοντα ενισχύει τα αισθηματικά σας ενδιαφέροντα ή τα οικονομικά σας αποθέματα. Πάντως αυτό το καλοκαίρι σας βοηθά να το περάσετε και να το διαχειριστείτε καλύτερα σε σύγκριση με τα προηγούμενα. Μην κάνετε λάθη τακτικής και επιλογών και αξιοποιήστε την αντίληψη και τα ταλέντα που διαθέτετε.

aquarius-horoscope-2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε από τους λίγους που ευνοείστε με τις πλανητικές όψεις όπως διαμορφώνονται αυτή την εβδομάδα αλλά και τις επόμενες. Ο Ήλιος με τον Άρη μαζί στους Διδύμους, σας βοηθά να διατηρήσετε το ηθικό σας ακμαίο και τις επιδόσεις σας σε όλους τους τομείς άριστες. Νευρικές στιγμές δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να τις ξεπερνάτε εύκολα. Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στο Λέοντα και η παραμονή της εκεί για 4 μήνες ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο τύχης στα αισθηματικά σας, σας κάνει περιζήτητους στις συναναστροφές και βοηθά πολύ την εξέλιξη της κοινωνικής σας ζωής ή ακόμα και την πρόοδο της κοινωνικής σας θέσης.

pisces-horoscope-2014

ΙΧΘΕΙΣ

Για εσάς η περίοδος εξακολουθεί να είναι νευρική καθώς ο Ήλιος με τον Άρη μαζί στους Διδύμους διατηρεί μια εριστικότητα στον οικογενειακό χώρο. Παράλληλα οι απαιτήσεις της δουλεία σας, σας ταλαιπωρούν. Το καλό σημάδι της εβδομάδας είναι η προσχώρηση της Αφροδίτης στο Λέοντα που θα ενισχύσει την ψυχολογική σας κατάσταση. Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει νευρικά αλλά θα καταλήξει ευχάριστα και πολλά πράγματα θα ταχτοποιηθούν και θα βελτιωθούν. Τέλος φανείτε προνοητικοί στα αισθηματικά σας και ελέγχετε τις εντυπώσεις των άλλων πάνω σας τόσο τις θετικές όσο και τις αρνητικές. Ο σκοπός είναι να μην κάνετε λάθος κίνηση τώρα.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Συνελήφθη ένας 27χρονος για ρίψη μολότοφ μετά την Ανάσταση στη Χαμοστέρνας

Σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικού υλικού από κοινού.

Επιστρέφει η καλοκαιρία μετά τις βροχές και τους ισχυρούς ανέμους

Η άνοδος του υδραργύρου θα καταγραφεί και την Τρίτη του Πάσχα με πάνω από 25 βαθμούς Κελσίου.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Μαΐου. Πρόκειται για...

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.

Οδηγός διατροφής για το Πάσχα από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Συστάσεις για εγκράτεια στο φαγητό, ιδιαίτερα σε όσους έχουν κάνει νηστεία 40 ημέρες και στους καρδιοπαθείς.

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου

Μία τυπική Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου περιλαμβάνει Πορεία Ειρήνης, ασκήσεις γιόγκα με γέλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.