Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (01-07/06/2015)

aries-horoscope-2014

ΚΡΙΟΣ

Ο Ιούνιος θα ξεκινήσει με ένταση και βοηθό τον παράγοντα της σύμπτωσης, καθώς στις 2 του σχηματίζεται η πανσέληνος. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αξιοποιήσετε τα εκφραστικά σας μέσα, αισθητή θα είναι η επιρροή της Αφροδίτης και εξυπηρετική η επίδραση του Άρη. Μικρές δυσκολίες δεν θα λείψουν αλλά θα είναι εύκολα αναστρέψιμες. Οι δεσμευμένοι θα παίξετε ένα ρόλο θετικό από παρόρμηση, από έμπνευση ή από αιφνίδια επιθυμία προκειμένου να αναζωπυρωθεί η υπάρχουσα σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα τύχετε ενδιαφερουσών συναντήσεων, ενώ θα τονιστεί ο παράγοντας της τύχης και θα σας βοηθήσει οι γνωριμίες σας πάρουν μια θετική εξέλιξη.

taurus-horoscope-2014

ΤΑΥΡΟΣ

Η σιωπηλή σας υπομονή θα φέρει κοντά σας χρήσιμους ανθρώπους και θα σας απαλλάξει σταδιακά από το βάρος υποχρεώσεων με μεγάλο κόστος. Η Αφροδίτη συναντιέται με τον Δία στην βάση του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι ο έρωτας ελλοχεύει στο στενό περιβάλλον. Για τους παντρεμένους οι προοπτικές είναι να βελτιωθεί η υπάρχουσα σχέση και να ενισχυθεί η καθημερινότητα της συναισθηματικής και της ερωτικής σας ζωής. Για τους αδέσμευτους οι ευκαιρίες συναντήσεων και γνωριμιών είναι μεγάλες μέσα από την κοινωνική δραστηριότητα ή την μεσολάβηση τρίτων που θα βοηθήσουν στην πραγματοποίηση αυτών των γνωριμιών.

gemini-horoscope-2014

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη στο ζώδιο σας να διέρχεται θριαμβικά και την Αφροδίτη να συναντά τον Δία στο Λέοντα, ξεκινά για εσάς ένα καλοκαίρι που το περιμένετε με μεγάλη προσδοκία. Είναι ευκαιρία να δράσετε και να είστε σίγουροι ότι θα πετύχετε στην προσπάθεια της κατάκτησης του αντικειμένου του πόθου σας. Ο Ιούνιος γενικότερα ως μήνας γενεθλίων μπορεί να δοκιμάσει τα νεύρα και την αντοχή σας θα σας δώσει και συγκινήσεις και δυνατές ικανοποιήσεις. Το κλίμα του βέβαια προβλέπεται μεταβαλλόμενο και είναι το προσωπικό περιβάλλον στο οποίο εσείς θα κληθείτε να το κατευνάσετε. Οι ανάγκες σας εντείνονται αλλά και οι εκδοχές να καλυφτούν ερωτικά είναι μεγάλες.

cancer-horoscope-2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε πάντα συναισθηματικοί και ευαίσθητοι, δεκτικοί και ευάλωτοι. Το ξεκίνημα του μήνα και η πανσέληνος στις 2 του μήνα σας βοηθά να γίνετε και κατακτητικοί χωρίς μεγάλες προσπάθειες παρά από την βοήθεια της τύχης και της σύμπτωσης. Από το χαμόγελο των άλλων και από την εύκολη πρόθεση που θα επιδείξουν οι άνθρωποι που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον ερωτικά. Ο Ιούνιος είναι μήνας των αντιθέσεων για εσάς, και αυτό γιατί με τις πλανητικές του συνισταμένες που η αναστάτωση γύρω και μέσα σας θα είναι συχνά μεγάλη, ωστόσο θα καταφέρετε να αδράξετε τις στιγμές τις ερωτικές και να πείσετε το σύντροφο σας να σας ακολουθήσει.

leo-horoscope-2014

ΛΕΩΝ

Η γοητεία της αναμέτρησης θα είναι χαρακτηριστική καθώς η Αφροδίτη και ο Δίας συναντιούνται στο ζώδιο σας σε πρώτη φάση. Επίσης η πανσέληνος που σχηματίζεται στις 2 του μήνα τονίζει την περιπέτεια και σας βοηθά να βγείτε κερδισμένοι σε κάθε είδους κυνηγιού,ερωτικού ή επαγγελματικού. Η μεγάλη γκάμα των ενδιαφερόντων σας, σας κάνει πιο ευέλικτους και πιο ξεχωριστούς σε μια εποχή που πολλοί θα καταφύγουν στην συμβουλή και στην βοήθεια σας. Είστε από τους λίγους που ευνοούνται αυτή την εβδομάδα η οποία μπορεί να ταλαιπωρήσει λίγο τα νεύρα σας, όμως θα σας εμπνεύσει να πάρετε αποφάσεις που θα εξυπηρετήσουν στο έπακρο τις ερωτικές σας επιθυμίες.

virgo-horoscope-2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το χαρακτηριστικό της περιόδου είναι ότι ο έρωτας θα παίξει κρυφτό μαζί σας. Η Αφροδίτη με τον Δία συναντιέται στο Λέοντα που σημαίνει ότι ο έρωτας θα είναι κοντά σας αλλά όχι ορατός. Αφήστε την διαίσθηση σας να σας οδηγήσει και ακολουθήστε τον ήχο της καρδίας σας και τις εικόνες των ονείρων σας και θα φτάσετε στον ποθητό προορισμό. Καθώς σχηματίζεται πανσέληνος στις 2 Ιουνίου, υπολογίστε στο νευρικό ξεκίνημα του μήνα και στην απορρόφηση σας από τον επαγγελματικό τομέα. Οπότε προγραμματίστε το χρόνο σας ώστε να έχετε αρκετή ελευθερία για να επιδοθείτε στις αισθηματικές ή κοινωνικές σας αναζητήσεις ή δραστηριότητες.

libra-horoscope-2014

ΖΥΓΟΣ

Η εποχή που περιμένετε έχει φτάσει και εσείς είστε έτοιμοι για να βάλετε τα όνειρα σας στην τροχιά της πραγματικότητας. Ο Άρης στους Διδύμους και η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Δία στο Λέοντα, θα ενεργοποιήσουν τις σειρήνες των πειρασμών σας οι οποίες θα σας αφυπνίσουν και θα σας δελεάσουν. Οι πλανητικές όψεις αυτής της εποχής προσδίδουν ευαισθησία στην είσπραξη συγκινήσεων και στην πρακτική ερωτική ικανοποίηση. Προσοχή στις σχέσεις σας με το περιβάλλον και αποφύγετε να κοινοποιήσετε μυστικά σας σε εκείνους που δεν είναι εχέμυθοι ή δεν σας αγαπούν πραγματικά.

scorpio-horoscope-2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ξεκίνημα του καλοκαιριού θα δώσει νέα όρια στις δυνατότητες σας και θα σας προμηθεύσει γεγονότα τα όποια θα καθορίσουν την στάση σας εκ νέου σε πολλούς βασικούς τομείς. Η πρώτη εβδομάδαμε την πανσέληνο να σχηματίζεται στις 2 του μήνα είναι για εσάς καθοριστική και αποφασιστική. Ο Ήλιος και ο Άρης μαζί στους Διδύμους και η Αφροδίτη και ο Δίας μαζί στο Λέοντα δημιουργούν δυο πυλώνες οδηγώντας σας σε μια νέα διάσταση ερωτικών εμπειριών ή μια νέα εποχή αισθηματικών κατακτήσεων. Τα φεγγάρια του Ιουνίου είναι πολύ δυνατά στην αίσθηση συγκινήσεων αλλά και στην ερωτική πρακτική δράση.

sagittarius-horoscope-2014

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ξεκίνημα του Ιουνίου και η πανσέληνος στις 2 του μήνα σας βρίσκει σε έντονη δραστηριότητα. Ο Άρης στους Διδύμους είναι πολέμιος από την μία αλλά και πειρασμός από την άλλη. Θα πρέπει να προσέξετε το πώς θα προσεγγίσετε τους ανθρώπους που σας αφορούν προκειμένου η επαφή να είναι επιτυχής. Η πρώτη συνάντηση Αφροδίτης και Δία στο Λέοντα σας βοηθά να βάλετε νέους στόχους ή να αντικαταστήσετε ένα χωρισμό με μια καινούργια γνωριμία αιφνίδια και απίθανα ενδιαφέρουσα. Την εποχή αυτή βλέπετε το τρέιλερ του υπόλοιπου καλοκαιριού από το οποίο δεν θα λείψει η πρόκληση αλλά και η υπέρτατη ηδονή.

capricorn-horoscope-2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μετά από αρκετά χρόνια θα ζήσετε ένα πιο ψυχαγωγικό και ευχάριστο καλοκαίρι. Ήρθε η εποχή να αποζημιωθείτε για ότι περάσατε και να ανεφοδιαστείτε όχι μονό συναισθηματικά και ερωτικά αλλά ηθικά και ψυχολογικά. Μπορεί οι υποχρεώσεις σας να μην σας αφήνουν πολύ ελεύθερο χρόνο αλλά η Αφροδίτη με τον Δία στο Λέοντα θα σας βοηθήσουν πολλές φορές να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις και να καταφύγετε σε κλειστούς χώρους χαράς και απόλαυσης. Ξεπεράστε τις αναστολές σας και ανταποκριθείτε πιο άμεσα στο υπονοούμενο μιας ματιάς, στο χαμόγελο ενός ανθρώπου ή σε μια αιφνίδια πρόταση με αφορμή την διασκέδαση ή την συναναστροφή.

aquarius-horoscope-2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το καλοκαίρι ξεκινά γρήγορα για εσάς καθώς η Αφροδίτη από τις 4 του μήνα βρίσκεται στο τμήμα των αισθηματικών σας στο Λέοντα και γρήγορα συναντά τον Δία που είναι εγκατεστημένος εκεί. Μαζί του θα παραμείνει για άλλους 2 μήνες και θα συνεχίσει να τονίζει την ερωτική σας ανανέωση. Αλλά και ο Άρης από τους Διδύμους βοηθά να προκύψουν δυνατές εμπειρίες και να πέσουν εμπόδια ώστε να φτάσετε στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα ή να έχετε περισσότερες επαγγελματικές επιτυχίες. Παρά τις υποχρεώσεις που δεν τελειώνουν η ψυχαγωγία και η επιτυχία στον έρωτα κάνουν χαρακτηριστικά την εμφάνιση τους στην ερωτική σας ζωή. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες και απολαύστε τις στιγμές.

ΙΧΘΕΙΣ

Έντονο το ξεκίνημα του μήνα με επίκεντρο την πανσέληνο στις 2, αισθαντικό αλλά και δύσκολο, απολαυστικό αλλά και νευρικό. Το ενδιαφέρον βρίσκεται στο περιβάλλον της δουλειάς σας ή αυτή γίνεται αιτία να γνωρίσετε έναν καινούργιο έρωτα. Επίσης μια γνωριμία εκεί που συχνάζετε ή μοιράζεστε ενδιαφέροντα με άλλους είναι πολύ πιθανή. Δεν προσδιορίζει βέβαια ακριβώς το θέμα το ερωτικό αλλά προτείνει και προϊδεάζει. Επιστρατεύοντας την διαίσθηση σας θα μπορέσετε να ακολουθήσετε το σωστό δρόμο και να αναπτύξετε την σωστή τακτική για την κατάκτηση του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει αισθηματικά, κοινωνικά ή ακόμα και επαγγελματικά. Τέλος προσέξετε διαφωνίες γιατί δεν θα γεφυρωθούν εύκολα.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Συνελήφθη ένας 27χρονος για ρίψη μολότοφ μετά την Ανάσταση στη Χαμοστέρνας

Σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικού υλικού από κοινού.

Επιστρέφει η καλοκαιρία μετά τις βροχές και τους ισχυρούς ανέμους

Η άνοδος του υδραργύρου θα καταγραφεί και την Τρίτη του Πάσχα με πάνω από 25 βαθμούς Κελσίου.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Μαΐου. Πρόκειται για...

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.

Οδηγός διατροφής για το Πάσχα από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Συστάσεις για εγκράτεια στο φαγητό, ιδιαίτερα σε όσους έχουν κάνει νηστεία 40 ημέρες και στους καρδιοπαθείς.

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου

Μία τυπική Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου περιλαμβάνει Πορεία Ειρήνης, ασκήσεις γιόγκα με γέλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.