H AEK κοιτάζει.. Φαν Ντερ Φάαρτ!

Η ΑΕΚ πλέον βρίσκεται και μαθηματικά στη Σούπερ Λίγκα και επικρατεί “αναβρασμός” για τις μεταγραφικές κινήσεις της ώστε να κυνηγήσει ακόμη και το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν.

Είναι γνωστό πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης ψάχνει ένα μεγάλο όνομα ώστε να αποζημιώσει τον κόσμο για τη στήριξη του στα δύο δύσκολα τελευταία χρόνια αλλά και για να πουλήσει διαρκείας.

Η τελευταία “βόμβα” που μπήκε στη λίστα ακούει στο όνομα Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ, καθώς σύμφωνα με τη Livesport, η ΑΕΚ κυνηγάει τον 32χρονο Ολλανδό μεσοεπιθετικό με το ασύλληπτο αριστερό πόδι και το βαρύ βιογραφικό. Ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος από το Αμβούργο και το κασέ του δεν θεωρείται απαγορευτικό, καθώς αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ.

Ο 109 φορές διεθνής με τους Οράνιε έχει πλούσιο βιογραφικό, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2008 έως το 2010 (73 συμμετοχές, 13 γκολ, 11 ασίστ) και στην Τότεναμ από το 2010 έως το 2012 (77 συμμετοχές, 28 γκολ, 18 ασίστ).

Φέτος έχει 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τέσσερα γκολ και μία ασίστ. Επιπλέον, αγωνίστηκε δύο φορές στο Κύπελλο, ματς στα οποία σκόραρε ένα τέρμα και έβγαλε δύο ασίστ.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Συνελήφθη ένας 27χρονος για ρίψη μολότοφ μετά την Ανάσταση στη Χαμοστέρνας

Σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικού υλικού από κοινού.

Επιστρέφει η καλοκαιρία μετά τις βροχές και τους ισχυρούς ανέμους

Η άνοδος του υδραργύρου θα καταγραφεί και την Τρίτη του Πάσχα με πάνω από 25 βαθμούς Κελσίου.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Μαΐου. Πρόκειται για...

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.

Οδηγός διατροφής για το Πάσχα από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Συστάσεις για εγκράτεια στο φαγητό, ιδιαίτερα σε όσους έχουν κάνει νηστεία 40 ημέρες και στους καρδιοπαθείς.

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου

Μία τυπική Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου περιλαμβάνει Πορεία Ειρήνης, ασκήσεις γιόγκα με γέλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.