Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (18-25/05/2015)

aries-horoscope-2014

ΚΡΙΟΣ

Η τρίτη εβδομάδα αφήνει περιθώρια να κινηθείτε καλύτερα. Στα οικονομικά όμως θα κάνει αίσθηση οι ανάδρομος Ερμής που αρχίζει στις 20 καθώς θα παρουσιαστούν καθυστερήσεις και εμπόδια. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ταχτοποιεί οικογενειακές υποθέσεις ή σας διευκολύνει σε θέματα σπιτιού. Ο Άρης τρέχει πλέον στους Διδύμους και σας δίνει ευκαιρίες να αξιοποιήσετε τα εκφραστικά σας μέσα. Ο Δίας όσο και αν δεν φαίνεται η παρουσία του, υποστηρίζει τον παράγοντα της τύχης και ότι συνεπάγεται για την επιβίωση σας. Στα αισθηματικά μπορεί να υπάρξουν μερικά εμπόδια.

taurus-horoscope-2014

ΤΑΥΡΟΣ

Αρχίζει λίγο να υποχωρεί η ένταση και είναι αισθητή η επιρροή του φεγγαριού που σας βοηθά στην ανασυγκρότηση δυνάμεων. Ωστόσο ο ανάδρομος Ερμής φαίνεται να μπλοκάρει για λίγο την διαχείριση των χρημάτων σας ή την κάλυψη των υποχρεώσεων σας. Αισθηματικά μπορείτε να έχετε περισσότερες ελπίδες καθώς οι πιθανότητες για ευχάριστες στιγμές πληθαίνουν. Κάποιες συμπτώσεις σας προειδοποιούν για την επιστροφή του Κρόνου στο Σκορπιό και την υποχρέωση σας να κλείσετε εκκρεμότητες.

gemini-horoscope-2014

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο ζώδιο σας την εβδομάδα αυτή. Η νέα σελήνη στο τέλος του Ταύρου επηρεάζει την ψυχή σας αλλά σας βοηθά σε συσπείρωση δυνάμεων. Η Αφροδίτη κρατά τις εύθραυστες ισορροπίες στα οικονομικά σας αλλά ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας δοκιμάζει την αντοχή του νευρικού σας συστήματος. Ο Κρόνος απομακρύνεται από την δυσαρμονία του με τον Ποσειδώνα και σας επιτρέπει να κάνετε σχέδια προώθησης ή και αποκατάστασης για τις ζημιές που έχετε υποστεί το προηγούμενο διάστημα.

cancer-horoscope-2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς, το φεγγάρι κάνει έντονη την επιρροή του και στην δίκη σας περίπτωση ρυθμίζει τα προσωπικά σας και επιβαρύνει ή ελαφραίνει τον ψυχισμό σας. Αν εξαιρέσει κανείς τα οικονομικά, τα όποια συνεχίζουν να είναι περιορισμένα, με την νέα σελήνη θα μπορέσετε να κινηθείτε καλύτερα στις συναλλαγές, στις συνεννοήσεις σας ή στην πίστωση χρόνου που θα ζητήσετε. Φροντίστε λίγο τα οικογενειακά σας και την ψυχαγωγία σας και δώστε μια καλύτερη ροη στην κοινωνική σας ζωή που είχε ατονήσει το τελευταίο διάστημα.

leo-horoscope-2014

ΛΕΩΝ

Ενδιαφέρουσα η εβδομάδα αυτή αν και όχι ήρεμη καθώς έκτακτα περιστατικά θα σας απασχολήσουν. Στα αισθηματικά παραμένει η ασάφεια γιατί η άλλη πλευρά δεν έχει την συνεννόηση που θα θέλατε. Επικοινωνιακά θα έχετε μερικά προβλήματα με τον ανάδρομο Ερμή όπως και στις συναλλαγές σας. Κυρίως προσπαθήστε να δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να κερδίσετε χρόνο. Η επιστροφή του Κρόνου στο Σκορπιό θα σας υποχρεώσει να επισπεύσετε το κλείσιμο εκκρεμοτήτων, οικονομικών και επαγγελματικών.

virgo-horoscope-2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς αρχίζει και πάλι ένα διάστημα αγωνιστικό και μαχητικό. Πιστεύω όμως ότι έχετε την αντοχή και ίσως και για αυτό πρέπει να το αποδεικνύετε. Νέα φάση εξελίξεων ξετυλίγεται επίσης και στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στον οικογενειακό χώρο. Ευτυχώς έχετε το κουράγιο, την δύναμη και την αντοχή να αντεπεξέρθετε. Οι καλές στιγμές για τα αισθηματικά σας θα είναι λίγες αλλά έστω και αυτές μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε προκειμένου να ανεφοδιαστείτε ψυχολογικά.

libra-horoscope-2014

ΖΥΓΟΣ

Παρά τον ανάδρομο Ερμή οι εξελίξεις για εσάς αυξάνουν την ταχύτητα τους και η υποχρέωση σας να πάρετε μια πιο ξεκάθαρη θέση απέναντι σε βασικούς τομείς είναι αναγκαία. Ευτυχώς που είστε κατάλληλοι να εξισορροπείτε καταστάσεις. Μοιάζετε με ακροβάτες σε τεντωμένο σκοινί και καταφέρνετε να μην χάνετε την ισορροπία σας. Τα οικονομικά σας δεν αλλάζουν και αν σας τύχουν περισσότερα χρήματα φροντίστε να τα κρατήσετε από το να τα ξοδέψετε. Επικοινωνιακά διακρίνεστε περισσότερο, ενώ ψυχολογικά θα νιώσετε καλύτερα προς το τέλος της εβδομάδας.

scorpio-horoscope-2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα σελήνη που σχηματίζεται στις 18 του μήνα σας βοηθά να μαζέψετε όλα αυτά που ο άνεμος και τα γεγονότα του περιβάλλοντος τα σκόρπισε σε διάφορες κατευθύνσεις. Ανασυγκροτήστε τα αισθηματικά σας, αποφύγετε να εμπλακείτε σε σχόλια, μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε και μην κάνετε δηλώσεις που μπορούν να παρερμηνευτούν. Ο Ήλιος και ο Άρης στους Διδύμους δείχνει περίοδο ανεφοδιασμού ή μια αλλαγή τακτικής που θα σας βγει σε καλό.

sagittarius-horoscope-2014

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε από εκείνους που πρέπει να προσέξετε την επιρροή της νέας σας σελήνης όσο και την είσοδο Άρη και Ήλιου στους Διδύμους. Θα πρέπει επίσης να περιορίσετε τον εγωισμό σας, να ελέγχετε τους ενθουσιασμούς σας ή και την εκδήλωση τυχόν αρνητικών συναισθημάτων. Δεν θα λείψουν συγκινήσεις ούτε και ευχάριστες στιγμές αλλά θα είναι σκόρπιες μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο εριστικό κλίμα, έστω αρκεστείτε σε αυτές όσο και αν είναι λίγες και αποφύγετε να ανοίξετε νέα μέτωπα αντιθέσεων.

capricorn-horoscope-2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συμπαθητικές αλλά όχι ιδιαίτερα εύκολες οι μέρες που μεσολαβούν. Η εργασία σας, σας υποχρεώνει να επιστρατευτείτε σε νέα καθήκοντα. Τα αισθηματικά σας δε κινούνται σε καλύτερη κλίμακα και σε καλύτερη φάση συμπεριφορά από την πλευρά των άλλων. Στα οικονομικά σας επίσης ενδέχεται να βοηθηθείτε και μάλιστα όταν δεν το περιμένετε. Μια τέτοια εκδοχή θα τονίσει το ηθικό σας ή θα σας βοηθήσει να καλύψετε πράγματα που χρειάζεστε από καιρό.

aquarius-horoscope-2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενδιαφέρουσες οι μέρες για εσάς τόσο σε επικοινωνιακό επίπεδο όσο και σε επίπεδο συναλλαγών και διαπραγματεύσεων. Η νέα σελήνη που πραγματοποιείται στις 18 Μαΐου και ο Άρης μαζί με τον Ήλιο στους Διδύμους, διευκολύνει τις υποθέσεις, τονίζει την δημιουργικότητα σας και σας δίνει περισσότερα και μεγαλύτερα πλαίσια κίνησης. Στα αισθηματικά σας έχετε περισσότερες ευκαιρίες επιτυχίας όπως και για καινούργιες γνωριμίες οι αδέσμευτοι. Στα οικονομικά σας όμως τα πράγματα είναι περίεργα και θα πρέπει να συνεχίζετε να είστε προνοητικοί.

pisces-horoscope-2014

ΙΧΘΕΙΣ

Σχετικά νευρικές θα είναι οι μέρες που μεσολαβούν καθώς το νέο φεγγάρι και ο Άρης στους Διδύμους δημιουργούν δυσκολίες συνεννόησης με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας. Αναστατώσεις θα μεσολαβήσουν, κουραστική θα είναι η καθημερινότητα σας, ευτυχώς όμως αγαπημένα πρόσωπα θα βοηθήσουν να έχετε κάποιες καλές ώρες και στιγμές. Το καλό είναι ότι κάποια εσωτερικά περιστατικά σας βοηθούν να κάνετε ένα καινούργιο σχέδιο ή να τονίσετε την ελπίδα σας για το αύριο που είχε περιοριστεί υπό το βάρος των περιστατικών. Κάντε μια ανανέωση σε ένα βασικό τομέα της ζωής σας.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Συνελήφθη ένας 27χρονος για ρίψη μολότοφ μετά την Ανάσταση στη Χαμοστέρνας

Σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικού υλικού από κοινού.

Επιστρέφει η καλοκαιρία μετά τις βροχές και τους ισχυρούς ανέμους

Η άνοδος του υδραργύρου θα καταγραφεί και την Τρίτη του Πάσχα με πάνω από 25 βαθμούς Κελσίου.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Μαΐου. Πρόκειται για...

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.

Οδηγός διατροφής για το Πάσχα από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Συστάσεις για εγκράτεια στο φαγητό, ιδιαίτερα σε όσους έχουν κάνει νηστεία 40 ημέρες και στους καρδιοπαθείς.

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου

Μία τυπική Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου περιλαμβάνει Πορεία Ειρήνης, ασκήσεις γιόγκα με γέλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.