Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (11-17/05/2015)

aries-horoscope-2014

ΚΡΙΟΣ

Η δεύτερη εβδομάδα είναι λίγο νευρική και καταναλωτική, η Αφροδίτη όμως στον Καρκίνο σας βοηθά συναισθηματικά ενώ ο Άρης πριν φύγει από τον Ταύρο θα σας δώσει μια χαρούμενη είδηση. Πολλά θα κριθούν από την δίκη σας διαχείριση τόσο επικοινωνιακά όσο και οικονομικά. Ο Δίας στο Λέοντα παραμένει ευεργέτης σας σε θέματα επαγγελματικά και σε θέματα σχέσεων. Ο Μάιος είναι ο μήνας των περιστάσεων και οι μεταβλητές λειτουργούν στο έπακρο. Προσπαθήστε να προσαρμόζεστε κάθε φορά που είναι απαραίτητο.

taurus-horoscope-2014

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς που έχετε τα γενέθλια σας η εβδομάδα αυτή είναι πιο ευχάριστη και αρχίζει μια υποχώρηση της έντασης που είχε παρατηρηθεί. Ο Ερμής προπορεύεται στους Διδύμους και σας βοηθά να διαχειριστείτε καλύτερα τα συμφέροντα σας οικονομικά και αλλά. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σας βοηθά να αξιοποιήσετε τα εκφραστικά σας μέσα. Στο μέσο της εβδομάδας αποφύγετε μια ανοικτή αντιπαράθεση. Προτιμήστε την συνθηκολόγηση από τον πόλεμο, την υποχώρηση από την επίθεση. Μην βιάζεστε να καταλήξετε σε αποφάσεις ούτε και να στηριχτείτε σε υποσχέσεις.

gemini-horoscope-2014

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για εσάς που ήδη ο Ερμής έχει περάσει στο ζώδιο σας, υπάρχει μια νευρικότητα αλλά υπάρχει και μια ικανότητα να τα καταφέρνετε στο τέλος. Τα ευαίσθητο σημείο σας είναι το νευρικό σας σύστημα και η όλη κατάσταση με το στενό περιβάλλον που άθελα του δοκιμάζει την αντοχή των νεύρων σας και την υπομονή σας. Έρχεται και ο Άρης να εγκατασταθεί στο ζώδιο σας για ένα περίπου μήνα. Αυτό θα τονίσει την δημιουργικότητα, την ερωτική δραστηριότητα αλλά και την νευρικότητα. Αποφύγετε οτιδήποτε σας εκνευρίζει, λειτουργήστε διπλωματικά και πάρτε θέσεις άμυνας σε ότι μπορεί να έχει επιθετική διάθεση απέναντι σας.

cancer-horoscope-2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα στο μεσοδιάστημα του Μαΐου αυτή έχει μεταβολές στο ρυθμό και στο κλίμα του περιβάλλοντος σας και αυτό οφείλεται κυρίως στην αλλαγή των πλανητικών θέσεων. Αισθητή θα είναι η αύξηση της τύχης καθώς η Αφροδίτης περνά στο ζωδιακό σας χώρο. Μικρή βελτίωση ή καλύτερη διαχείριση στα οικονομικά σας είναι βέβαιη. Θέματα περιβάλλοντος και οικογενείας φαίνεται να προχωρούν καλύτερα κάτω από την θετική επιρροή της Αφροδίτης στο ζώδιο σας. Ωστόσο δεν θα λείψουν κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις τρίτων που θα ενεργοποιήσουν τις γνωστές φοβίες σας.

leo-horoscope-2014

ΛΕΩΝ

Για εσάς που είστε οι κυρίαρχοι του ζωδιακού η εβδομάδα αυτή σας δίνει την ευκαιρία να έχετε επιτυχίες σε εργασία και προσωπική ζωή. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ενεργοποιεί τα ταλέντα σας και αποτελεί μια νότα ανακούφισης για την ψυχή σας. Για αρκετούς ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα και για άλλους μια πρόταση σας βοηθά να ικανοποιήσετε μια επιθυμία σας. Η ερωτική σας ζωή μπαίνει σε καινούργια φάση. Η επιχειρηματική δραστηριότητα διευκολύνεται περισσότερο προς το τέλος της εβδομάδας. Μην χάνετε ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

virgo-horoscope-2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Και εσείς ευνοείστε αυτή την περίοδο του Μαΐου καθώς ο Ήλιος στον Ταύρο δημιουργεί δικλίδες ασφαλείας στους περισσότερους βασικούς τομείς της καθημερινότητας σας. Για άλλους πρακτικές υποθέσεις και για άλλους τα οικονομικά ζητήματα, γίνονται πιο εύκολα διαχειρίσιμα. Προσωπικά και οικογενειακά θέματα βρίσκουν λύσεις ή μεγαλύτερη διευκόλυνσης προκειμένου να καλύψουν αντίστοιχες ανάγκες σας. Κάτι άλλο που σας ωφελεί είναι τα ταξίδια. Όσοι έχετε την ευκαιρία να τα πραγματοποιήσετε τολμήστε τα.

libra-horoscope-2014

ΖΥΓΟΣ

Για εσάς τα πράγματα είναι ενδιαφέροντα και εναλλασσόμενα αυτή την περίοδο. Η Αφροδίτη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας κάνει τους άλλους να ασχοληθούν περισσότερο μαζί σας. Επίσης σας βοηθά σε θέματα καριέρας αλλά και σε θέματα εργασίας. Η μετακίνηση του Άρη από τον Ταύρο στους Διδύμους σας ανοίγει ένα καινούργιο ορίζοντα. Ήδη προηγείται ο Ερμής στους Διδύμους και σας ευνοεί σε επικοινωνία και σε κάθε λογής διαπραγμάτευση. Τέλος στα ερωτικά σας για να περάσετε καλά πρέπει να ακολουθήσετε τις επιθυμίες του συντρόφουσας.

scorpio-horoscope-2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καθώς έχουμε περάσει στο μεσοδιάστημα περίπου του Μαΐου, υποχωρεί η περίοδος της αντιπαράθεσης και ξεκινά μια περίοδος συμφιλίωσης και συνθηκολόγησης. Εκμεταλλευτείτε την βελτίωση του χρήματος και την αύξηση του παράγοντα της τύχης. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, όσοι έχετε ιδιότητα παροχής υπηρεσιών θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Μικροί αιφνιδιασμοί δεν θα λείψουν αλλά έχετε συνηθίσει και μπορείτε να τους ξεπερνάτε. Αναπτύξτε την αυτοπεποίθηση σας και αποφύγετε τα ερωτικά καπρίτσια.

sagittarius-horoscope-2014

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσάς η ατμόσφαιρα αλλάζει καθώς Άρης εγκαθίσταται στους Διδύμους. Υποχωρεί η δυσκολία από την δουλειά σας και το σχετικό περιβάλλον και εστιάζεται πλέον σε σχέσεις οικονομικές και προσωπικές. Ωστόσο είναι στο χέρι σας να αποφύγετε ρήξεις, ακόμα και μεγάλους καυγάδες. Συνεχίστε να φροντίζετε την υγεία σας και βρείτε ένα τρόπο να βελτιώσετε την διάθεση σας. Αναζητήστε μια ενασχόληση, ένα χόμπι ή ένα σπορ που θα σας εκτονώνει ψυχολογικά. Μην εμπιστεύεστε τις υποθέσεις σας στα χέρια τρίτων.

capricorn-horoscope-2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι εξελίξεις φαίνονται ενδιαφέρουσες και μια καλύτερη εποχή για τις σχέσεις σας φιλικές και αισθηματικές φαίνεται να ξεκινά τώρα. Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες περνούν σε ένα νέο στάδιο ανάπτυξης. Οι πιο φιλόδοξοι του ζωδίου σας έχετε πολλά πράγματα να κάνετε και να πετύχετε. Οι αμφιταλαντεύσεις και οι εναλλαγές δεν θα λείψουν και εσείς πρέπει να προσαρμόζεστε σε ένα κλίμα που λειτούργει έτσι εδώ και μεγάλο διάστημα. Φροντίστε να χαμογελάτε συχνότερα και περιορίστε τα παράπονα σας. Στο χέρι σας είναι να πετύχετε κάτι σημαντικό.

aquarius-horoscope-2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το διάστημα χωρίς να είναι εύκολο δεν είναι κακό. Το στενό περιβάλλον συνεχίζει να σας απασχολεί αν και κάποια προβλήματα ξεκινούν σιγά – σιγά να λύνονται. Κινητικότητα θα παρατηθεί γύρω σας και οι ευκαιρίες μετακινήσεων πληθαίνουν. Επαγγελματικά συνεχίστε να προσπαθείτε έχοντας σαν στόχο τον προορισμό που έχετε βάλει. Τέλος φανείτε πιο διαλλακτικοί στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους εκείνους που από χαρακτήρα είναι δύστροποι ή δύσκολοι μαζί σας.

pisces-horoscope-2014

ΙΧΘΕΙΣ

Η εβδομάδα κρύβει ενδιαφέρον, σας προειδοποιεί για τυχόν αλλαγές που θα ακολουθήσουν και σας επιστρατεύει την προσοχή στον άξονα οικογένειας και εργασίας. Μην χάνετε χρόνο σε άσκοπες μετακινήσεις και συναναστροφές που δεν έχουν τίποτα πλέον να σας δώσουν. Μην αμελείτε το κλείσιμο εκκρεμοτήτων, απλοποιήστε τον τρόπο της ζωής σας και περιορίστε όσο μπορείτε το κόστος διαβίωσης. Εκμεταλλευτείτε το όνειρο και την φαντασία για το πρακτικό σας συμφέρον και μόνο. Ερωτικά η τύχη σας χαμογελά περισσότερο από πριν. Ανταποκριθείτε της δεόντως.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Σάββατο το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

Παγκόσμια Ημέρα Σχεδίου (Graphic Design)

Την ημέρα τιμούν οι επαγγελματίες του χώρου σε 17 χώρες, όχι όμως και στην Ελλάδα.

Από το Άλσος Παγκρατίου ξεκίνησε πιλοτικά η δράση “Καθαρίζουμε ενεργά”.

Εθελοντές πήραν τις σκούπες και ανέλαβαν δράση σκουπίζοντας το πάρκο της περιοχής τους.

Τα σχέδια «μετακόμισης» 9 υπουργείων από το κέντρο της Αθήνας στην πρώην ΠΥΡΚΑΛ

Η επένδυση εκτιμάται πως θα ανέλθει σε 250 εκατ. ευρώ και θα γίνει μέσω σύμπραξης δημόσιου – ιδιωτικού τομέα.

Περίπατος Βιβλίου το Σάββατο στην Αθήνα

Ειδικές εκδηλώσεις στη Βουλή Ένωση που διοργανώνει η Ένωση Ελληνικού Βιβλίου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου.

Ο μετεωρολόγος Γ. Τσατραφύλλιας προβλέπει τον καιρό του Πάσχα

Μοιρασμένος θα είναι ο καιρός τις ημέρες του Πάσχα, με καλοκαιρία, σκόνη και ανοιξιάτικες αστάθειες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περίπατος Βιβλίου το Σάββατο στην Αθήνα

Ειδικές εκδηλώσεις στη Βουλή Ένωση που διοργανώνει η Ένωση Ελληνικού Βιβλίου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου.