Κούπερ και Μόργκαν ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός

Την απόκτηση των Ντι Τζέι Κούπερ και Ρεϊμάρ Μόργκαν ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που ενισχύεται με στόχο να είναι ανταγωνιστική η ομάδα στα πλέι οφ της Α1.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τους Ρεϊμάρ Μόργκαν (2.03μ., 26χρ.) και Ντι Τζέι Κούπερ (1.83μ., 24χρ.)».

«Είναι ένα χαρακτηριστικό μου να πολεμάω μέσα στο γήπεδο. Μου ταιριάζει αυτό το στιλ και σκοπεύω να δώσω πολλές μάχες για τον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο Μόργκαν και συνέχισε αναφερόμενος στον Δημήτρη Διαμαντίδη και τους στόχους του: «Ο Διαμαντίδης είναι γνωστός σε όλη την Ευρώπη για το παιχνίδι pick & roll του και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του. Ο μεγάλος μου στόχος δεν είναι άλλος από το να επιστρέψω στο σπίτι μου με τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας».

Ο από την άλλη ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Ντι Τζέι Κούπερ είπε: «Αισθάνομαι ευγνώμων που με επέλεξε ο Παναθηναϊκός γι’ αυτό και είμαι αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στις νίκες που χρειάζεται και να πάρει τον τίτλο. Επίσης, φιλοδοξώ να μάθω πολλά δίπλα σε έναν από τους καλύτερους γκαρντ της Ευρώπης: τον Δημήτρη Διαμαντίδη, που τα κάνει όλα τέλεια».

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σκόνη στην περιοχή μας από την «νεκρή» λίμνη Αράλη, μεταξύ Καζακστάν και Ουζμπεκιστάν

Ποια είναι λίμνη που “πέθανε” πριν 40 χρόνια και πως συνδέεται με το κοκτέιλ σκόνης και ζέστης.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Τρίτη το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

Πασχαλινό Smile Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Όλα τα έσοδα θα ενισχύσουν το έργο των 10 Κέντρων Δράσεις του Οργανισμού.

25,2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής στους Δήμους Καλλιθέας, Αλίμου και Παλαιού Φαλήρου για βιώσιμη αστική ανάπτυξη

για την υλοποίηση πάνω από 30 έργων και δράσεων που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό και τον πολιτισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ