Όλα τα αποτελέσματα της Super League (3/5)

Η 33η τρίτη αγωνιστική της Super League χαρακτηρίστηκε από τη μάχη της παραμονής και των πλέι οφ, αλλά και από τη φιέστα του Ολυμπιακού.

Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης 0-0

Χωρίς νικητή και γκολ τελείωσε η αναμέτρηση στα Πηγάδια ανάμεσα στη Ξάνθη και στον Αστέρα Τρίπολης (0-0).

Οι πολλές απουσίες που είχε ο Αστέρας Τρίπολης στο παιχνίδι (τιμωρημένοι οι Μπαράλες, Παντελιάδης, Κουρμπέλης, Σανκαρέ) έδωσαν τη δυνατότητα στη Ξάνθη να κυριαρχήσει στο παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά.

Στο 71΄ ο Αστέρας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκοιάν με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρ΄ όλα αυτά, πάντως, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν κι έτσι οι Αρκάδες έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας από μία δύσκολη έδρα.

Κέρκυρα – Παναθηναϊκός 1-1

Σημαντικό έδαφος στο κυνήγι της 2ης θέσης και κατ΄επέκταση της πρώτης στα πλέι οφ έχασε ο Παναθηναϊκός, με το ισόπαλο 1-1 στην Κέρκυρα με την τοπική ομάδα.

Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 22΄ με τον πιο δραστήριο παίκτη του μέχρι τότε, τον Νίκο Καρέλη. Ο νεαρός επιθετικός πήρε τη βαθιά μπαλιά από τον Ατζαγκούν και με δεξί σουτ στην περιοχή «έγραψε» το 1-0.

Το πρώτο μέρος δεν είχε άλλες φάσεις κι έτσι η Κέρκυρα μη έχοντας άλλες επιλογές βγήκε στην επίθεση στην επανάληψη για να ισοφαρίσει. Το κατάφερε αυτό η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου στο 61΄ με το πέναλτι του Κόντου, που κέρδισε ο ίδιος από μαρκάρισμα του Μπούρμπου.

Ατρόμητος – Πανιώνιος 3-1

Ο δαιμόνιος Ναπολεόνι ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά στο πρώτο μισό του αγώνα, καθώς στο 38ο λεπτό με έξοχη ατομική ενέργεια και καταπληκτικό σουτ νίκησε τον Παπαδόπουλο γράφοντας το 1-0 για τον Ατρόμητο, με τον Πανιώνιο να απαντά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με δύο επικίνδυνες προσπάθειες των Μπακασέτα και Μπουμάλ.

Το 2-0 ήρθε στο έκτο των καθυστερήσεων και πάλι από τον Ναπολεόνι, που ενάντια στη ροή της αναμέτρησης πήρε την ασίστ του Δημούτσου και με πλασέ νίκησε για δεύτερη φορά τον Παπαδόπουλο.

Ο Ιταλός επιθετικός ολοκλήρωσε το… «έργο» του 12 λεπτά μετά τα 90΄, όταν αυτή τη φορά πέρασε και τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου για το 3-0, με τους «κυανέρυθρους» να μειώνουν στο 15ο λεπτό των καθυστερήσεων (!) με πλασέ του Κολοβού.

Βέροια – Πανθρακικός 0-1

Με πολύ μεγάλη νίκη έφυγε από την πρωτεύουσα της Ημαθίας ο Πανθρακικός, που επικράτησε 1-0 της γηπεδούχου Βέροιας και πλέον θα παίξει την παραμονή του την επόμενη Κυριακή στην Κομοτηνή με την «συμπατριώτισσα» Ξάνθη.

Οι «ακρίτες» βρήκαν το γκολ που έψαχναν με το πέναλτι του Ιγκόρ στο 83ο λεπτό, σε φάση που αποβλήθηκε ο Νέτο με δεύτερη κίτρινη για το μαρκάρισμα στον Βραζιλιάνο αρχισκόρερ του Πανθρακικού δύο λεπτά πριν, ενώ στο 87΄ η Βέροια έμεινε με 9 παίκτες αφού αποβλήθηκε, επίσης με δεύτερη κίτρινη και ο Καλτσάς.

ΠΑΣ Γιάννινα – Εργοτέλης 0-0

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση των «Ζωσιμάδων» ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Σε ένα γήπεδο που επευφημούσε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και ταυτόχρονα αποδοκίμαζε τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο, Γιώργο Χριστοβασίλη, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή αλλά δεν τη μετουσίωσαν σε κάποιο γκολ.

Ολυμπιακός – Καλλονή 5-0

Σε ένα κατάμεστο και ολοκόκκινο «Γ. Καραϊσκάκης» οι γηπεδούχοι έφτασαν στο σκοπό τους παίζοντας σχεδόν στο… ρελαντί.

Στο 13΄ και σε γέμισμα του Σαλίνο ο Μπενίτες στόπαρε με το στήθος και κάνοντας μισή περιστροφή έστειλε την μπάλα με «σκαστό» σουτ στα δίχτυα του Άλεξιτς κάνοντας το 1-0 για τον Ολυμπιακό.

Στο 39ο λεπτό, και αφού είχε μεσολαβήσει ένα «φλύαρο» διάστημα των δύο ομάδων , έγινε το 2-0 με το έβδομο γκολ του Φορτούνη στο φετινό πρωτάθλημα, όταν ο νεαρός άσος των «ερυθρόλευκων» κινήθηκε κάθετα για να ξεφύγει από τον Γιορέντε και να πλασάρει εύστοχα.

Στο 56΄ οι θεατές στο φαληρικό γήπεδο και όσοι παρακολουθούσαν τον αγώνα από την τηλεόραση «υποκλίθηκαν» στην κλάση του Τσόρι Ντομίνγκες, που με έξοχη ατομική προσπάθεια έφερε την μπάλα στο αριστερό και «εκτέλεσε» έξω από την περιοχή για το 3-0.

Η συνέχεια και ο επίλογος ανήκαν στον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος με ατομική προσπάθεια έγραψε το 4-0 στο 81΄, ενώ στο 85΄ διαμόρφωσε με πέναλτι το τελικό σκορ, σημειώνοντας το 16ο τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 1-0

Με γκολ του Παπαδόπουλου στο 43΄ ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη νίκη επί του Λεβαδειακού στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής.

Μία στροφή πριν από το φινάλε, το πέναλτι του έμπειρου επιθετικού χάρισε στον «δικέφαλο» του Βορρά τη μεγάλη νίκη, χάρις στην οποία οι Θεσσαλονικείς πέρασαν τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία και βρίσκονται στην 2η θέση, όπου και θα παραμείνουν εάν νικήσουν και τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη την επόμενη εβδομάδα.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Χωρίς «Δακτύλιο» στο κέντρο της Αθήνας λόγω Πάσχα

Ποιες ημέρες δεν θα ισχύει το μέτρο για το κέντρο της Αθήνας.

Η Ταράτσα του Φοίβου Δεληβοριά επιστρέφει!

Στο Θέατρο Άλσος από 29 Μαΐου και κάθε Τετάρτη. Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσειςη Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

Λευτέρης Παπαδόπουλος «Όλοι σε φωνάζαν αρχηγό»

Η μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στις 4 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο

Στο Ναό της Αρτέμιδος στη Βραυρώνα (VIDEO)

Δεκάδες τα ευρήματα που μπορεί κανείς να δει σ’ ένα από τα ωραιότερα αρχαιολογικά Μουσεία της Αττικής.

Το Πάσχα και τα έθιμά του

Πάσχα ονομάζεται η μεγάλη γιορτή του ιουδαϊσμού η οποία καθιερώθηκε ως ανάμνηση της Εξόδου,...

Εμβολιασμός ενηλίκων: Σύμμαχος υγείας καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας

Ορισμένα από τα εμβόλια της παιδικής ηλικίας απαιτούν αναμνηστικές δόσεις για να διατηρήσουν την αποτελεσματικότητά τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ταράτσα του Φοίβου Δεληβοριά επιστρέφει!

Στο Θέατρο Άλσος από 29 Μαΐου και κάθε Τετάρτη. Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσειςη Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

Εμβολιασμός ενηλίκων: Σύμμαχος υγείας καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας

Ορισμένα από τα εμβόλια της παιδικής ηλικίας απαιτούν αναμνηστικές δόσεις για να διατηρήσουν την αποτελεσματικότητά τους.