Το σκοτεινό παρελθόν των προγόνων του Μπεν Άφλεκ

Νέες διαρροές από το Wikileaks για τη Sony.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διέρρευσαν από τον ιστότοπο Wikileaks, ο Άφλεκ είχε ζητήσει απο τη Sony, να μην δημοσιοποιηθούν κομμάτια της ζωής των προγόνων του, στο πλαίσιο συμμετοχής του στο τηλεοπτικό πρόγραμμα “Finding Your Roots”.

Η απαίτηση του Άφλεκ μάλιστα, φαίνεται πως είχε προκαλέσει την οργή του Henry Louis Gates, καθηγητή Αφρικανικής και Αφροαμερικανικής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και παρουσιαστή της εκπομπής.

Σύμφωνα με τη Wikileaks, ο Άφλεκ είχε ζητήσει από τον Gates να επικοινωνήσει με τον Γενικό Διευθυντή της Sony, Michael Lynton, για να συζητήσουν το θέμα του.

Τα email αποκαλύπτουν τις συνομιλίες μεταξύ Gates και Lynton, στα οποία ο καθηγητής εκφράζει τους προβληματισμούς του, σχετικά με το πώς πρέπει να χειριστεί το ζήτημα.

Τελείως, εμπιστευτικά, μέχρι στιγμής, κανένας δεν μας είχε ζητήσει να αφαιρέσουμε κάτι από το περιεχόμενο της εκπομπής. Έχει συμβεί και στο παρελθόν, να ανακαλύψουμε ότι πρόγονοι καλεσμένων μας εκμεταλλεύονταν σκλάβους, αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν μας είχε γίνει τέτοιου είδους παρέμβαση. Αν ανοίξει αυτή η πόρτα, δεν θα κλείσει ποτέ“, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Gates.

Η θέση της Sony ήταν ο παρουσιαστής να “συμμορφωθεί” με τις απαιτήσεις του ηθοποιού.

Εκ των υστέρων, ήτοι πριν λίγες ημέρες και μετά τις νέες διαρροές του Wikileaks, ο Gates έκανε την εξής – αυθόρμητη;- ανακοίνωση:

Είμαστε πολύ ευγνώμονες, που οι καλεσμένοι μας, μας επιτρέπουν να διεισδύσουμε στις ζωές τους και να πούμε τις εκατοντάδες ιστορίες τους. Ποτέ δεν κρύψαμε κεφάλαια από τη ζωή κάποιου, επειδή δεν ήταν ευχάριστα“.

Στο κάτω κάτω, εγώ έχω τον έλεγχο του προγράμματος και με τους παραγωγούς συνεργάτες μου, αποφασίζουμε για το ποια είναι τα πιο ενδιαφέροντα μέρη για το πρόγραμμα. Στην περίπτωση του Μπεν Άφλεκ, κρίναμε ότι ήταν πιο ενδιαφέρον το μέρος που αφορούσε τον πολεμιστή πρόγονό του, τον προ-προ-προ-πάππου του που ήταν λάτρης της υπερφυσικής δραστηριότητας και της μητέρας του, η οποία το 1964 διαδήλωνε για τα κοινωνικά δικαιώματα“, πρόσθεσε.

To επεισόδιο προβλήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2014.

https://www.youtube.com/watch?v=_-Tivfq_MBE

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

314 βόμβες Αεροπορίας εντοπίστηκαν μέσα στο πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού

Τις είχαν αποθηκεύσει οι Γερμανοί 2 μέτρα ακριβώς κάτω από τις πρώην εγκαταστάσεις της Ένωσης Ποντίων Σουρμένων.

Νέος ιατρικός εξοπλισμός 6 εκατ. ευρώ για τα στρατιωτικά νοσοκομεία της Περιφέρειας Αττικής

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Αττική» 2021-2027 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων στην Αθήνα την εορταστική περίοδο του Πάσχα

Κλειστά θα παραμείνουν για 3 ημέρες τα σούπερ μάρκετ, από τις 5 έως και τις 7 Μαίου.

Συστάσεις για την ατμοσφαιρική ρύπανση

Οδηγίες για την ενημέρωση του κοινού με μέτρα προφύλαξης.

Γιατί βάφτηκε κόκκινος ο ουρανός?

Το φαινόμενο μελετήθηκε τον 19ο αιώνα από τον λόρδο Rayleigh και ονομάζεται προς τιμή του «σκέδαση Rayleigh».

Αποχαιρετούμε την Ολυμπιακή Φλόγα πριν το ταξίδι της για το Παρίσι

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα παραδοθεί στους Γάλλους διοργανωτές στις 26 Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο σε ειδική τελετή ελεύθερη για το κοινό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποχαιρετούμε την Ολυμπιακή Φλόγα πριν το ταξίδι της για το Παρίσι

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα παραδοθεί στους Γάλλους διοργανωτές στις 26 Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο σε ειδική τελετή ελεύθερη για το κοινό.