Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (13-19/04/2015)

aries-horoscope-2014

ΚΡΙΟΣ

Καλύτερη η εβδομάδα αυτή στις συναλλαγές και στις συνεργασίες σας. Διαφαίνεται περισσότερο φως στον ορίζοντα των οικονομικών σας. Οι αναταράξεις βέβαια στον επαγγελματικό χώρο συνεχίζονται και τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί δεν μπορούν ακόμα να ταχτοποιηθούν. Με την ευκαιρία του Πάσχα δώστε μια ευκαιρία ξεκούρασης στον εαυτό σας αλλά διατηρήστε τα βασικά μέτρα ασφαλείας τόσο των συμφερόντων σας όσο και των κεκτημένων σας. Ερωτικά θα τα πάτε καλύτερα αλλά χρειάζεται μια δόση υποχώρησης. Οικονομικά παραμείνετε συνετοί.

taurus-horoscope-2014

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά ευχάριστη προβλέπεται η εβδομάδα αυτή και πολλοί από εσάς αποκτάτε μεγαλύτερη αίσθηση ασφαλείας ή αναπτύσσετε νέα κίνητρα στις δραστηριότητες σας. Η ένταση στις συναλλαγές και στις συνεργασίες σας θα συνεχιστεί αλλά παρουσιάζεστε τώρα πιο επιδέξιοι για να λύσετε τα προβλήματα σας. Ίσως οι εορτές του Πάσχα να μην σας επιτρέψουν κάνετε όσα θα θέλατε αλλά αμέσως μετά οι ευκαιρίες αυξάνονται. Συναισθηματικά διαμορφώνεται ένα καλύτερο κλίμα ενώ στους αδέσμευτους λειτουργούν πιο επιτυχώς οι συγκυρίες και οι συμπτώσεις.

gemini-horoscope-2014

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την περίοδο αυτή ο παράγοντας της τύχης σας αυξάνει. Ο Ερμής που περνά στον Ταύρο στο δεύτερο δεκαπενθήμερο, σας δίνει την ευκαιρία μιας δραπέτευσης ή μιας αλλαγής. Η νέα σελήνη που σχηματίζεται στις 18 του μήνα σας δίνει μεγαλύτερη επιτυχία στην κοινωνική και επαγγελματική ζωή. Οι βασικές όμως υποχρεώσεις παραμένουν και εκείνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να μην παρασυρθείτε από εντυπώσεις ούτε από την γοητεία που μπορεί να εξασκεί η εποχή παρασύροντας σας σε έξοδα ή σε αμφίβολες επενδύσεις γοητείας.

cancer-horoscope-2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευχάριστες προβλέπονται οι μέρες που ακολουθούν και αρκετά ικανοποιητικά προβλέπεται να περάσετε τις μέρες του Πάσχα. Πάσχα σημαίνει πέρασμα και αυτό για εσάς μεταφράζεται σε μια νέα προοπτική, για άλλους στην καριέρα και για άλλους στα προσωπικά ενδιαφέροντα. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και μην φτάνετε σε ακραία σημεία όσον αφορά την οικονομική σας διαχείριση. Ο Ερμής στον Κριό και από τις 15 στον Ταύρο, σας οδηγεί σε γνωστές συνταγές επιτυχίας τόσο στον εορτασμό των ημερών όσο και στον τρόπο με τον οποίο θα τις απολαύσετε. Ερωτικά τονίζεται ο παράγοντας της τύχης.

leo-horoscope-2014

ΛΕΩΝ

Ενδιαφέρουσες και για εσάς οι μέρες που ακολουθούν με αφορμή την ευκαιρία της εορτής του Πάσχα. Αναστατώσεις στα οικονομικά και παρεξηγήσεις στα επαγγελματικά δεν θα λείψουν, συγκριτικά όμως με τις προηγούμενες εβδομάδες λειτουργεί περισσότερο ο παράγοντας της διευκόλυνσης και της εξυπηρέτησης. Μετακινήσεις και ταξίδια σας «πηγαίνουν» αλλά με ένα τρόπο που απαιτεί καλύτερη οργάνωση για να τα απολαύσετε περισσότερο. Δεν είναι περίοδος για αυτοσχεδιασμούς και για παρορμητικές αποφάσεις. Ερωτικά η κατάσταση δεν είναι τόσο καλή αλλά μπορεί να γίνει πιο συμπαθητική.

virgo-horoscope-2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα αποτελεί ένα πέρασμα που σας οδηγεί σε μια καλύτερη εποχή με επίκεντρο το Μάιο που έρχεται. Προς το παρόν προσέξτε καλά τις κινήσεις σας και τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Στο ξεκίνημα του δεύτερου δεκαπενθημέρου, το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο σας βοηθά να υλοποιήσετε ένα σχέδιο και ενισχύει την τύχη σας στα ερωτικά αλλά και τις πρακτικές σας υποθέσεις, τόσο την προώθηση όσο και στην ολοκλήρωση τους. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 18 του μήνα ορίζει ένα έντονο διάστημα που καλό είναι να το εκμεταλλευτείτε ποικιλότροπα.

libra-horoscope-2014

ΖΥΓΟΣ

Ενδιαφέρουσες οι μέρες αυτές και αρκετά ικανοποιητικός προβλέπεται ο εορτασμός του Πάσχα για εσάς. Βέβαια για λίγο ακόμα χρειάζεται να παρατείνετε την υπομονή στην διαχείριση των οικονομικών σας και να υπολογίσετε ότι δεν θα έχετε την επάρκεια που θα θέλατε. Προσαρμοστείτε στο κυρίαρχο κλίμα της εποχής και δείτε από άλλη οπτική γωνία τόσο το παρόν όσο και τον εθιμοτυπικό εορτασμό του Πάσχα. Μην απογοητεύεστε ή μην φέρνετε στην μνήμη σας παλιές καλύτερες εποχές. Κάθε εποχή έχει την δική της χάρη. Το τελευταίο ισχύει και για την εξέλιξη της ερωτική σας ζωής. Μπορείτε τώρα να βρείτε τις λύσεις των σχετικών προβλημάτων.

scorpio-horoscope-2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευχάριστες προβλέπονται οι μέρες που ακολουθούν. Η ένταση και η νευρικότητα δεν θα λείψει στο μέσο της εβδομάδας ευτυχώς όμως ο εορτασμός των ημερών του Πάσχα προβλέπεται πιο ειρηνικός και πιο ήρεμος για τους περισσότερους τουλάχιστον από εσάς. Θα σας απασχολήσει η εργασία σας και θα χρειαστεί να ελιχθείτε καλύτερα στις οικονομικές σας συναλλαγές. Δεν θα λείψουν ευχάριστες προτάσεις όπως και ερωτικές προσφορές ή προκλήσεις. Προστατέψτε την προσωπική σας ζωή από την αδιακρισία.

sagittarius-horoscope-2014

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινάει νευρικά και καταλήγει πιο ήπια η εβδομάδα αυτή. Η νέα σελήνη που σχηματίζεται στις 18 του μήνα θα αποτελέσει την αφορμή μιας βελτίωσης τόσο των προσωπικών όσο και των επαγγελματικών σας ζητημάτων. Ο εορτασμός του Πάσχα αποτελεί ένα είδος αναγέννησης και απαλλαγής από δυσκολίες που σας έπληξαν τους δυο τελευταίους μήνες. Οργανώστε τις εξορμήσεις σας, βοηθήστε εσείς οι ίδιοι τα ερωτικά σας αλλά προσέξτε και την διαχείριση των χρημάτων σας. Φανείτε φιλόπονοι στην εργασία σας, αποφύγετε αντιθέσεις, ενώ αν χρειαστούν θυσίες για αυτήν, προθυμοποιηθείτε να τις κάνετε.

capricorn-horoscope-2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συμπαθητικές προβλέπονται οι μέρες αυτές και ικανοποιητικά προβλέπεται να περάσετε το φετινό Πάσχα είτε με αγαπημένα πρόσωπα είτε με δικούς σας ανθρώπους. Η ένταση από το περιβάλλον μεταφέρεται στο χώρο του σπιτιού για πολλούς από εσάς ενώ αρκετοί ζείτε μια βελτίωση της προσωπικής σας ζωής που γίνεται με αιφνίδιο τρόπο. Ευθύνες και υποχρεώσεις δεν σταματούν αλλά εσείς αναπτύσσετε καλύτερες επιδόσεις στην διαχείριση τους. Αξιοποιήστε ευκαιρίες για ψυχαγωγία γιατί το χρειάζεστε πραγματικά.

libra-horoscope-2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστες οι στιγμές που ακολουθούν την περίοδο αυτή αλλά ίσως μια λίγο καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας θα σας γλίτωνε από περιττά έξοδα. Μην παρασυρθείτε από ποικίλους δελεασμούς των ημερών αυτών κάνοντας έξοδα που δεν είναι τόσο απαραίτητα. Ακόμα και στα αισθηματικά σας το κλίμα είναι πιο συνεννοήσιμο. Μην αγνοείτε κάποιες δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα αλλά και μην τις αφήνετε να μπλοκάρουν τις μέρες των εορτών. Με το πέρασμα του Πάσχα ένα βασικό ζήτημα μπορεί να λυθεί. Αισθηματικά η κατάσταση είναι μέτρια αλλά οδεύει προς βελτίωση.

pisces-horoscope-2014

ΙΧΘΕΙΣ

Θα ζήσετε έντονα τις μέρες αυτές και θα μπορέσετε να πετύχετε τις επιδιώξεις σας έστω και αν χρειαστεί να πληρώσετε ένα ακριβό τίμημα. Η Νέα Σελήνη στις 18 του Απριλίου φέρνει μια υπερένταση σε αρκετούς τομείς της ζωής σας αλλά βασικά σας βοηθά να προωθήσετε την εργασία σας ή το αντικείμενο του ελευθέρου επαγγελματισμού σας. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη στο μυαλό σας αλλά και στα πράγματα και στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν. Με αφορμή το Πάσχα καλλιεργήστε την αισιοδοξία και βρείτε τρόπο να λύσετε τα προβλήματα σας ή να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που είναι βλαβερά για εσάς.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Tuba Day

Διεθνής Ημέρα της Τούμπας. Την πρώτη Παρασκευή κάθε Μαΐου οι τουμπίστες γιορτάζουν για να αναδείξουν αυτό το ογκώδες πνευστό όργανο.

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μέχρι την Τετάρτη του Πάσχα

Λεωφορεία, τρόλεϊ, Μετρό, Τραμ και ο Ηλεκτρικός θα προσαρμοστούν στα εορταστικά δεδομένα.

Συγκέντρωση Υπογραφών για μετονομασία της οδού Μελαντίας σε «οδό Δημήτρη Φάμπα»

Η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται σε όσους ανθρώπους γνωρίζουν το έργο του Δημήτρη Φάμπα,τον άνθρωπο που δημιούργησε την ελληνική σχολή κιθάρας.

Τα μυστικά της λίμνης Βουλιαγμένης (Trailer)

Στις 5 Μαΐου στην cosmotetv αποκαλύπτονται τα μυστικά της Λίμνης Βουλιαγμένης.

Βανδάλισαν την κεντρική πλατεία Ηλιούπολης (ΦΩΤΟ)

Πριν λίγες εβδομάδες, είχε επισκευαστεί και ενισχυθεί με νέο εξοπλισμό ώστε να είναι ξανά λειτουργικό.

«Η Θεία Μορφή» στο Μουσείο Γουλανδρή στο Παγκράτι

Εκτίθεται στον 1ο όροφο του Μουσείου του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή στην Αθήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Tuba Day

Διεθνής Ημέρα της Τούμπας. Την πρώτη Παρασκευή κάθε Μαΐου οι τουμπίστες γιορτάζουν για να αναδείξουν αυτό το ογκώδες πνευστό όργανο.

Συγκέντρωση Υπογραφών για μετονομασία της οδού Μελαντίας σε «οδό Δημήτρη Φάμπα»

Η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται σε όσους ανθρώπους γνωρίζουν το έργο του Δημήτρη Φάμπα,τον άνθρωπο που δημιούργησε την ελληνική σχολή κιθάρας.