Τα στημένα του 2011 στο προσκήνιο

Αρκετές οι δικαστικές υποθέσεις που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και “τρέχουν”.

Εκτός της υποθέσεως της εγκληματικής οργάνωσης, που θα κορυφωθεί μετά τη Μ. Εβδομάδα, υπάρχει και εκείνη των στημένων αγώνων του 2011, το επονομαζόμενο Koriopolis.

Η υπόθεση είχε ξεσπάσει μετά τις ποινικές διώξεις της εισαγγελέως, Πόπης Παπανδρέου, και από τους 83 κατηγορούμενους θα είναι τουλάχιστον 160. Μετά από έρευνες δηλαδή έχει διπλασιαστεί ο αριθμός.

Σήμερα (6/4), ο αντιεισαγγελέας, Παναγιώτης Πούλιος, ολοκλήρωσε την πρότασή του για το ποιοι θα παραπεμφθούν σε δίκη και με ποιες κατηγορίες, κάτι που θα αποφασίσει το Συμβούλιο Εφετών, στο οποίο θα πάει η πρόταση.

Εκείνο είναι που θα λάβει την απόφαση για τους παράγοντες, τους παίκτες, τους μάνατζερ και όλους τους άλλους εμπλεκόμενους που θα δικαστούν ή θα απαλλαχθούν.

Πριν δυο χρόνια, είχαν καταδικαστεί οι Μάκης Ψωμιάδης, Θωμάς Μητρόπουλος, Κωνσταντίνος Ριαβόγλου, Διονύσης Κωτούλας και Περικλής Αμανατίδης, ενώ είχαν αθωωθεί οι Σταύρος Ψωμιάδης, Γιώργος Χριστοβασίλης, Γιάννης Παπακώστας, Βαγγέλης Αγγελής, Δημήτρης Δημητρίου και Γιώργος Χαβενετίδης.

Να σημειωθεί πως ορισμένα αδικήματα έχουν παραγραφεί, ενώ η υπόθεση έχει καθυστερήσει, μιας και όλοι περίμεναν ότι τον Σεπτέμβρη του 2014 θα είχε ολοκληρωθεί. Μάλιστα, δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και τα ονόματα των κατηγορουμένων.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων την Μ.Εβδομάδα

Την Κυριακή του Πάσχα την Δευτέρα και την Τρίτη τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Κυριακή το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία

Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ) έχει καθιερώσει την 28η Απριλίου ως «Παγκόσμια Ημέρα για...

Ο χάρτης με τις 314 βόμβες που μετέτρεψαν σε «ναρκοπέδιο» το Ελληνικό

Πρόκειται για 314 βόμβες αεροπορίας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου που έχουν βρεθεί εντός του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Διακοπή κυκλοφορίας στα Λιμανάκια λόγω κατολισθήσεων

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας τη Μεγάλη Δευτέρα στα Λιμανάκια από τις 06.00 έως τις 16.00 το απόγευμα.

Στην Κυψέλη τον Μάιο το Μουντιάλ Ποδοσφαίρου!

Το Κυψέλη Mundial, όπως είναι η ακριβής ονομασία του, θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αλεπότρυπας το διήμερο 11 και 12 Μαΐου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Κυψέλη τον Μάιο το Μουντιάλ Ποδοσφαίρου!

Το Κυψέλη Mundial, όπως είναι η ακριβής ονομασία του, θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αλεπότρυπας το διήμερο 11 και 12 Μαΐου.