Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (06-12/04/2015)

aries-horoscope-2014

ΚΡΙΟΣ

Η δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου σας βοηθά να οργανώσετε την εορτή του Πάσχα και να βρεθείτε με αγαπημένους ανθρώπους. Θα προηγηθεί όμως μια μικρή δόση ταλαιπωρίας στον επαγγελματικό τομέα. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, αποφύγετε αντιθέσεις που δεν συμφέρουν και ελέγχετε παράλληλα και τις έκτατες δαπάνες να μην περάσουν το επιτρεπτό όριο. Αισθηματικά είναι συμπαθητικά τα πράγματα αλλά όχι όσο θα θέλατε, αποφύγετε συναναστροφές που θα σας εκνευρίσουν. Μην πιέζεστε να κάνετε ένα ταξίδι αν δεν μπορείτε να καλύψετε το κόστος του.

 taurus-horoscope-2014

ΤΑΥΡΟΣ

Η μεγάλη εβδομάδα ταιριάζει πολύ στο χαρακτήρα και σας βοηθά να ζήσετε ένα είδος εξιλέωσης προσωπικής. Σε αυτό το διάστημα των εορταστικών ημερών μπορείτε να κάνετε έναν απολογισμό και παράλληλα ένα προγραμματισμό για τις επόμενες κινήσεις σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας βοηθά να πραγματοποιήσετε προσωπικές επιθυμίες και να πετύχετε αυτά που θέλετε. Τα αισθηματικά σας θα σας απασχολήσουν, μην ξεχνάτε ότι συνυπάρχουν στο ζώδιο σας η Αφροδίτη και ο Άρης, αυτό είναι και καλό και επεισοδιακό στοιχείο και η επεισοδιακή εκδοχή βγαίνει μονό αν κρατήσετε επιθετική διάθεση ενώ η θετική θα βγει αν συμπεριφερθείτε ευέλικτα

gemini-horoscope-2014

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενδιαφέρουσα η εβδομάδα του Πάσχα όπου τονίζει την κοινωνικότητα γύρω σας και σας βοηθά να πετύχετε αρκετές από τις επιδιώξεις σας. Μπορείτε να συνδυάστε το τερπνό με το ωφέλιμο, το σκόπιμο με το ευχάριστο. Οι αλλαγές και οι ανατροπές θα είναι συχνές, οι εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή ενδιαφέρουσες, οι προτάσεις που θα δεχτείτε πολλές. Κάντε την σωστή επιλογήΣυναισθηματικά το διάστημα παραμένει μεταβατικό και η εκδοχή μιας μετακίνησης είναι μεγάλη. Οι ανάγκες σας δεν θα καλυφτούν όλες και η διαχείριση του χρήματος πρέπει να είναι προνοητική. 

cancer-horoscope-2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή έχει ένα δυνατά συναισθηματικό χαρακτήρα και λόγω της φύσης της αλλά και λόγω των εξελίξεων που θα βιώσετε τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό. Προσέξτε οτιδήποτε έχει να κάνει με διεκπεραιώσεις επαγγελματικές να μην καθυστερήσουν, εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα σας τύχουνανταποκριθείτε στις οικογενειακές σας ή στις προσωπικές σας δεσμεύσεις, αλλά καλλιεργήστε περισσότερο και την κοινωνική πλευρά του εαυτού σας αποδεχόμενοι προτάσεις ή κάνοντας το κόπο να μετακινηθείτε για να βρεθείτε με ευχάριστους ανθρώπους ενόψει του Πάσχα. 

 leo-horoscope-2014

ΛΕΩΝ 

Ένταση φέρνουν οι μέρες αυτές καθώς ο Άρης και η Αφροδίτη συνωστιζόμενοι στον Ταύρο σχηματίζουν μια δυσαρμονική γωνία με το ζώδιο σας. Παράλληλα πληθαίνουν οι υποχρεώσεις στον επαγγελματικό τομέα. Η καλή όψη του Ήλιου με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σας, σας δίνει την ευκαιρία να γίνετε πιο τολμηροί σε αποφάσεις που πρέπει να πάρετε κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδαςΟικονομικά θα έχετε κάποιες έκτακτες ευκαιρίες, διαπραγματεύσεις και συζητήσεις θα βοηθήσουν είτε να ελαφρύνετε την θέση σας από υποχρεώσεις είτε να βοηθήσετε την διείσδυση σας σε ένα χώρο που θέλετε από παλιά να υπάρχετε

 virgo-horoscope-2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευχάριστες προβλέπονται οι μέρες αυτές χάρη της αρμονίας του Άρη και της Αφροδίτης με το ζώδιο σας. Οι αγγαρείες και μικρές υποχρεώσεις δεν θα λείψουν αλλά θα μπορέσετε να τις διεκπεραιώσετε άνετα. Για πολλούς από εσάς ο έρωτας σας ευνοεί και όσοι εξαιρεθείτε αυτού του κανόνα θα έχετε ευχάριστες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και θα περάσετε ευχάριστα το Πάσχα. Οι πιο φιλόδοξοι μπορείτε να επιδοθείτε με τις ασχολίες εκείνες ξεπερνώντας λίγο τον θρησκευτικό χαρακτήρα των ημερών. Μεριμνήστε για την εργασία σας όσοι έχετε κάποιο πρόβλημα εκεί και προετοιμαστείτε ψυχολογικά για εξελίξεις που θα φέρουν οι επόμενες εβδομάδες

 libra-horoscope-2014

ΖΥΓΟΣ

Ραγδαίες προβλέπονται  οι εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων και νέες πιέσεις θα δεχτείτε από το χώρο της εργασίας. Οι μέρες του Πάσχα αποτελούν ένα άλλοθι για να αποφύγετε εκείνους που έχουν την τάση να σας εκνευρίζουν και να σας καταπιέζουν τις πιο απίθανες στιγμές. Αν μπορείτε να ταξιδέψετε και να αποστασιοποιηθείτε από την καθημερινότητα, κάντε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Όσοι δεν μπορέσετε,φτιάξτε ένα πρόγραμμα που θα κρατά αποστάσεις από όλους εκείνους που σας κουράζουν ή δεν μπορούν να συνεννοηθούν εύκολα μαζί σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε μικρή περίσκεψη θα σας βρουν οι μέρες αυτές, ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η κοινωνική σας ζωή και ένταση θα νιώσετε οι ερωτευμένοι καθώς θα έρθετε αντιμέτωποι με γεγονότα και συμπεριφορές που δεν περιμένατεΔιατηρήστε την ψυχραιμία σας, την σταθερότητα των απόψεων σας και μην παρασύρεστε από εντυπώσεις και πρόσκαιρες φιλίες. Τα έξοδα σας ανεβαίνουν και θα πρέπει να τα φρενάρετε, οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις γίνονται λίγο περίπλοκες και σε αυτόν τον τομέα πρέπει να έχετε υπομονή. Μην χάνετε την αισιοδοξία σας για το μέλλον και προσπαθήστε να προσαρμόζεστε στο επικρατούν κλίμα.  

sagittarius-horoscope-2014

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν οι μέρες αυτές και παρά το θρησκευτικό τους χαρακτήρα σας δίνεται η ευκαιρία να γίνετε αρκούντως αποδοτικοί στον εργασιακό σας χώρο. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες ίσως κουραστείτε περισσότερο, ωστόσο στο τέλος της εβδομάδας δικαιώνεστε με ξεκούραση και ψυχαγωγίαΕντάσεις νευρικότητας και λίγες αντιξοότητες δεν θα λείψουν ανάλογα διακυμαινόμενες της προσωπικής περίπτωσης του καθενός σας. Όσοι θέλετε να ταξιδέψετε θα το καταφέρετε άνετα. Συναισθηματικά μην έχετε πολλές απαιτήσεις αρκεστείτε στην όποια κατάσταση διαμορφωθεί. Πάντως τονίζεται η εκδοχή του να εξυπηρετήσετε δικούς σας ανθρώπους ή να υποταχτείτε σε ένα κλίμα που δεν θέλετε αλλά πρέπει να προσαρμοστείτε σε αυτό.

 capricorn-horoscope-2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο πλαίσιο των προηγούμενων εβδομάδων θα κινηθεί και η μεγάλη εβδομάδα. Η εορτή του Πάσχα θα διαφοροποιήσει λίγο το κλίμα της και θα αποτελέσει ένα άλλοθι απόδρασης από την καθημερινότητα και τις συνήθειες της. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η αισθηματική σας ζωή όπως και κάποιες φιλίες σας οι οποίες θα σας στηρίξουν σε στιγμές ανάγκης. Το καλό είναι ότι ο χρόνος θα περάσει γρήγοραότι η τύχη και η διευκόλυνση δεν θα σας λείψει και ότι σας δίνεται η ευκαιρία να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα ή να απομακρυνθείτε λίγο από το χώρο των υποχρεώσεων και των ευθυνών

 aquarius-horoscope-2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι μέρες αυτές. Παρατηρείται κινητικότητα στο περιβάλλον σας, υπάρχουν ευχάριστοι άνθρωποι γύρω σας, η οικογένεια θα σας πιέσει ή η συμπεριφορά του συντρόφου σας θα σας αγχώσειΑξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα. Καλλιεργήστε εναλλακτικές όταν καταπιέζεστε, μην βιάζεστε να πάρετε θέση επίθεσης απέναντι σε κάποιους ανθρώπους, υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας και προσπαθήστε να κλείνετε τις υπάρχουσες εκκρεμότητες σε όλους τους τομείς. Μην βιάζεστε να κλείσετε μεγάλες συμφωνίες για βασικούς τομείς της ζωής σας. Γιορτάστε όπως έχετε συνηθίσει το φετινό Πάσχα και μην ξεχνάτε ότι σημαίνει πέρασμα και εξιλέωση μαζί.

 pisces-horoscope-2014

ΙΧΘΕΙΣ

Καταναλωτικές συναισθηματικά και οικονομικά προβλέπονται οι μέρες της μεγάλης εβδομάδας, ωστόσο προβλέπεται να περάσετε ευχάριστα στο τέλος της. Οι μετακινήσεις θα χρειαστούν καλή οργάνωση και οι επιλογές σας προνοητικότητα. Ένταση επίσης θα υπάρχει στην ερωτική σας ζωή, οι συμπτώσεις θα βοηθήσουν την πραγματοποίηση επιθυμιών, οι καινούργιες γνωριμίες θα φανούν ενδιαφέρουσες, δεν θα λείψουν όμως αιφνιδιασμοί και αναγκαίες αλλαγές του προγράμματος σας την τελευταία στιγμή. Το καλό είναι ότι ελίσσεστε και προσαρμόζεστε εύκολα σε αυτό που προκύπτει.  

 

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Tuba Day

Διεθνής Ημέρα της Τούμπας. Την πρώτη Παρασκευή κάθε Μαΐου οι τουμπίστες γιορτάζουν για να αναδείξουν αυτό το ογκώδες πνευστό όργανο.

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μέχρι την Τετάρτη του Πάσχα

Λεωφορεία, τρόλεϊ, Μετρό, Τραμ και ο Ηλεκτρικός θα προσαρμοστούν στα εορταστικά δεδομένα.

Συγκέντρωση Υπογραφών για μετονομασία της οδού Μελαντίας σε «οδό Δημήτρη Φάμπα»

Η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται σε όσους ανθρώπους γνωρίζουν το έργο του Δημήτρη Φάμπα,τον άνθρωπο που δημιούργησε την ελληνική σχολή κιθάρας.

Τα μυστικά της λίμνης Βουλιαγμένης (Trailer)

Στις 5 Μαΐου στην cosmotetv αποκαλύπτονται τα μυστικά της Λίμνης Βουλιαγμένης.

Βανδάλισαν την κεντρική πλατεία Ηλιούπολης (ΦΩΤΟ)

Πριν λίγες εβδομάδες, είχε επισκευαστεί και ενισχυθεί με νέο εξοπλισμό ώστε να είναι ξανά λειτουργικό.

«Η Θεία Μορφή» στο Μουσείο Γουλανδρή στο Παγκράτι

Εκτίθεται στον 1ο όροφο του Μουσείου του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή στην Αθήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Tuba Day

Διεθνής Ημέρα της Τούμπας. Την πρώτη Παρασκευή κάθε Μαΐου οι τουμπίστες γιορτάζουν για να αναδείξουν αυτό το ογκώδες πνευστό όργανο.

Συγκέντρωση Υπογραφών για μετονομασία της οδού Μελαντίας σε «οδό Δημήτρη Φάμπα»

Η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται σε όσους ανθρώπους γνωρίζουν το έργο του Δημήτρη Φάμπα,τον άνθρωπο που δημιούργησε την ελληνική σχολή κιθάρας.