Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (30/03-05/04/2015)

aries-horoscope-2014

ΚΡΙΟΣ

Η περίοδος αυτή με επίκεντρο την έκλειψη σελήνης στις 4 Απριλίου σας ευνοεί να υπερασπίσετε τους στόχους σας αλλά θα σας ταλαιπωρήσει ψυχολογικά και οικονομικά. Θα σας βοηθήσει στις σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά και θα σας πιέσει στα οικογενειακά. Επίσης φέρνει αρκετά προβλήματα στην εργασία σας τα οποία θα απαιτήσουν προσεκτικό χειρισμό. Ο έρωτας θα σας προβληματίσει αλλά και θα σας παρασύρει. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, αποφύγετε αντιθέσεις και παρεξηγήσεις και μην διστάζετε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός ανθρώπου που έχει τη δυνατότητα να σταθεί στο πλευρό σας. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας με κάθε τρόπο.

taurus-horoscope-2014

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει άμεση ανάγκη να βάλετε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας ώστε να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας αλλά και να σας μένει χρόνος για ξεκούραση και ηρεμία. Μην καταπιέζετε τον εαυτό σας. Η στάση και η συμπεριφορά των άλλων απέναντι σας ρυθμίζει την τύχη και την αποτελεσματικότητα στις κινήσεις σας. Η εργασία περνά σε νέα φάση. Καθυστερήσεις σε υποθέσεις που εκκρεμούν και περιστασιακές δυσκολίες στα προσωπικά θα είναι αναπόφευκτες. Τα χρήματα δεν είναι επαρκή για μία ακόμη φορά και η ανάγκη να νιώσετε ερωτευμένοι παραμένει ακάλυπτη.

gemini-horoscope-2014

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στην επικοινωνία θα υπάρχουν εμπόδια. Η έκλειψη Σελήνης δοκιμάζει την αντοχή των νεύρων σας αλλά σας δίνει ευκαιρίες για εργασιακά κατορθώματα αρκεί να είστε συγκεντρωμένοι στην προσπάθεια και αποφασιστικοί. Έχετε αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσετε, όλα όμως θα πάνε καλά αν είστε εργατικοί, αισιόδοξοι και πρόθυμοι να βάλετε μία τάξη στη ζωή σας. Η καριέρα επίσης θα παίξει σημαντικό ρόλο. Δεν θα είναι πάντα εύκολα τα πράγματα αλλά θα είναι ενδιαφέροντα. Στο σπίτι υπάρχουν δυσκολίες. Δείξτε κατανόηση στους άλλους. Το φορτίο αγαπημένων ανθρώπων γίνεται βαρύτερο. Αποφύγετε αποφάσεις δέσμευσης.

cancer-horoscope-2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλή δουλειά είναι μέσα στο πρόγραμμα γι΄ αυτή τη περίοδο, ενώ αρκετό εκνευρισμό σας φέρνει η έκλειψη σελήνης στις 4 του μήνα. Προσπαθήστε να οργανώσετε σωστά το χρόνο σας και μην αφήσετε το άγχος να σας κάνει ευέξαπτους και απαισιόδοξους. Ακόμη χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες σας για να προωθήσετε κάποια σχέδια σας και μην αφήνετε δευτερεύοντα προβλήματα να σας αποσπάσουν.
Σχέσεις δουλειάς και σχέσεις αγάπης σας ενισχύουν το ηθικό. Καθυστερήσεις και έξοδα δεν θα λείψουν. Οικογενειακά και προσωπικά άγχη αυξάνουν εξ αιτίας του οικονομικού, ενώ σας απασχολούν πολύ τα προβλήματα των άλλων.

leo-horoscope-2014

ΛΕΩΝ

Αρκετή κίνηση προβλέπεται την περίοδο αυτή και είναι σκόπιμο να είστε προγραμματισμένοι και προσεκτικοί. Είναι σημαντικό πως κάποιες υποθέσεις που καθυστερούσαν αρχίζουν να προχωρούν και να μπαίνουν στο δρόμο για μία οριστική εξέλιξη. Οι δυσκολίες και οι αντιδράσεις δεν θα λείψουν. Αποφύγετε αντιθέσεις στην εργασία.
Πιέσεις θα δεχτείτε από το στενό περιβάλλον αλλά και επιθετική συμπεριφορά από κάποιο συνεργάτη σας. Υπερασπιστείτε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα χωρίς να έλθετε σε αντίθεση. Πολύ τρέξιμο και αρκετό άγχος για την εργασία αλλά και για το περιβόητο οικονομικό που δεν είναι επαρκές.

virgo-horoscope-2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άσχετα αν θέλει λίγο προσοχή λόγω της σεληνιακής έκλειψης, η αλλαγή του μήνα σε αρκετούς τομείς βοηθά την πρόοδο των υποθέσεων και την επέκταση των δραστηριοτήτων σας. Οικονομικά το παρόν δεν είναι ικανοποιητικό αλλά το μέλλον προβλέπεται πιο άνετο. Φανείτε εργατικοί και οργανωμένοι και ο Απρίλιος θα αποδειχθεί μήνας γόνιμος παρά τις πολλές και ποικίλες δυσκολίες που παρουσιάζει. Φροντίστε ακόμη να μην ξανοιχτείτε σε πολλά έξοδα γιατί θα σας χρειαστούν χρήματα για τα σχέδια σας και για να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας αργότερα. Κινηθείτε με γνώμονα το ένστικτο και μεθοδεύστε τα σχέδια σας.

libra-horoscope-2014

ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης θα φέρει επεισόδια και αλλαγές. Οι μέρες αυτές αλλάζουν τις απόψεις και τις εντυπώσεις σας και κινούν τα νήματα των υποθέσεων προς την κατεύθυνση που εσείς θέλετε. Οικονομικά, τα πράγματα είναι καλά αλλά θα έχετε και έξοδα, ερωτικά δεν πάνε όμως οι καταστάσεις όπως θα θέλατε, γι’ αυτό μην βιάζεστε και μην αφήνετε το συναίσθημα να προπορεύεται της λογικής. Προσπαθήστε να μην είστε αγχώδεις γιατί πολλά εξαρτώνται από τη δική σας συμβολή και ίσως χρειαστεί να αναλάβετε καινούργιες ευθύνες που απαιτούν προνοητικότητα και σύνεση. Πολλές συζητήσεις σχετικές με οικογενειακά και άλλα προβλήματα σας περιμένουν. Επίσης δεν θα λείψουν οι συγκρούσεις και αντιξοότητες στη δουλειά σας.

scorpio-horoscope-2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε κάθε τι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν επιπολαιότητα και μην αφήσετε στη τύχη κανένα πρόβλημα που εμφανίζεται τώρα. Συζητήστε τα «κακώς κείμενα» της σχέσης σας με τον άνθρωπο σας και προσπαθήστε να τα διορθώσετε με καλή θέληση, έγκαιρα. Μία γνωριμία μπορεί να αποδειχτεί χρήσιμη σε μία επιδίωξη σας αλλά μην βιαστείτε να δεχθείτε μία πρόταση ή να κάνετε μία συμφωνία πριν περάσει αρκετός καιρός και εξετάσετε προσεκτικά τις προϋποθέσεις. Θα υπάρξει όμως πολύ δουλειά που θα πρέπει να γίνει, γι’ αυτό οργανώστε το χρόνο σας και αποφύγετε εκνευρισμούς και απροσεξίες. Ακόμη φροντίστε άμεσα για τα επαγγελματικά σας.

sagittarius-horoscope-2014

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι μέρες αυτές είναι γεμάτες περιστατικά αλλά και νεύρα. Η περίοδος θεωρείται μεταβατική και προπαρασκευαστική. Προσοχή απαιτείται στην υγεία, στην εργασία και το παρασκήνιο της, και προνοητικότητα στην προώθηση των υποθέσεων σας. Είναι σημαντικό να κάνετε αυτό που πραγματικά θέλετε και να σηκώσετε την ευθύνη των πράξεων σας. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε αξιόλογες ευκαιρίες για ένα ξεκίνημα πάνω σε νέες βάσεις. θα πρέπει όμως να εργαστείτε σκληρά και προγραμματισμένα. Στην προσπάθεια σας θα σας βοηθήσουν αλλά και θα σας πολεμήσουν. Υπερασπιστείτε μια συνεργασία και προτείνετε κάτι που θα αρέσει.

capricorn-horoscope-2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Περίοδος δύσκολη αυτή για εσάς στην αλλαγή του μήνα. Αλλάζουν κάποιες καταστάσεις γύρω σας σχετιζόμενες με τις οικονομικές ή τις κοινωνικές σας βλέψεις. Πάρτε τις πρωτοβουλίες που δεν τολμήσατε να κάνετε τις προηγούμενες μέρες και υπερασπιστείτε σωστά τις προσωπικές σας υποθέσεις χωρίς υπερβολές. Έχετε πολλές δυνατότητες να τακτοποιήσετε επαγγελματικά και άλλα προβλήματα και να προβληθείτε στην εργασία σας και στον κοινωνικό σας κύκλο. Μην διστάσετε να διευρύνετε τις γνωριμίες σας και να ζητήσετε τη βοήθεια ανθρώπων που έχουν δύναμη. Μην είστε απαισιόδοξοι και δείξτε πυγμή στην εργασία σας και όχι μόνο. Ερωτικά γίνετε πιο συνεργάσιμοι.

aquarius-horoscope-2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σεληνιακή έκλειψη στις 4 Απριλίου θα φέρει μία αναπόφευκτη απογοήτευση. Ωστόσο εργασία και κοινωνική ζωή θα παίξουν βασικό ρόλο στην καθημερινότητα σας. Οικονομικά μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα, αποφύγετε όμως περιττά έξοδα. Υπάρχει πάντως μία σειρά από αντιξοότητες και θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και αποφασιστικοί. Είναι γεγονός πως όσο αναβάλετε να δείτε τη πραγματικότητα, τόσο κινδυνεύετε να χάσετε τις ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη. Στον αισθηματικό τομέα βρίσκεστε σε περίοδο αλλαγών, που χωρίς να τις θέλετε συνειδητά, τις επιδιώξατε με τον τρόπο σας. Ψάξτε να αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε.

pisces-horoscope-2014

ΙΧΘΕΙΣ

Για σας οι μέρες αυτές μπορούν να χαρακτηριστούν συμπαθητικές, με μόνη εξαίρεση την ταλαιπωρία που δεν θα λείψει από τα επαγγελματικά σας. Υλοποιούνται όμως αρκετά από αυτά που θέλετε στους άλλους τομείς. Φανείτε πιο ρεαλιστές και προσαρμοζόμενοι στις καταστάσεις που επικρατούν πέρα από το αν σας αρέσουν ή όχι. Επίσης θα έχετε τη δυνατότητα να δείξετε τι αξίζετε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, αν είστε εργατικοί και οργανωμένοι. Προσοχή στα αισθηματικά σας. Η έκλειψη Σελήνης τονίζει την πιθανότητα ενός χωρισμού ή γενικότερα μιας απώλειας. Προσπαθήστε να την αποφύγετε. Φανείτε προνοητικοί επίσης στην διαχείριση των χρημάτων σας.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Tuba Day

Διεθνής Ημέρα της Τούμπας. Την πρώτη Παρασκευή κάθε Μαΐου οι τουμπίστες γιορτάζουν για να αναδείξουν αυτό το ογκώδες πνευστό όργανο.

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μέχρι την Τετάρτη του Πάσχα

Λεωφορεία, τρόλεϊ, Μετρό, Τραμ και ο Ηλεκτρικός θα προσαρμοστούν στα εορταστικά δεδομένα.

Συγκέντρωση Υπογραφών για μετονομασία της οδού Μελαντίας σε «οδό Δημήτρη Φάμπα»

Η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται σε όσους ανθρώπους γνωρίζουν το έργο του Δημήτρη Φάμπα,τον άνθρωπο που δημιούργησε την ελληνική σχολή κιθάρας.

Τα μυστικά της λίμνης Βουλιαγμένης (Trailer)

Στις 5 Μαΐου στην cosmotetv αποκαλύπτονται τα μυστικά της Λίμνης Βουλιαγμένης.

Βανδάλισαν την κεντρική πλατεία Ηλιούπολης (ΦΩΤΟ)

Πριν λίγες εβδομάδες, είχε επισκευαστεί και ενισχυθεί με νέο εξοπλισμό ώστε να είναι ξανά λειτουργικό.

«Η Θεία Μορφή» στο Μουσείο Γουλανδρή στο Παγκράτι

Εκτίθεται στον 1ο όροφο του Μουσείου του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή στην Αθήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Tuba Day

Διεθνής Ημέρα της Τούμπας. Την πρώτη Παρασκευή κάθε Μαΐου οι τουμπίστες γιορτάζουν για να αναδείξουν αυτό το ογκώδες πνευστό όργανο.

Συγκέντρωση Υπογραφών για μετονομασία της οδού Μελαντίας σε «οδό Δημήτρη Φάμπα»

Η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται σε όσους ανθρώπους γνωρίζουν το έργο του Δημήτρη Φάμπα,τον άνθρωπο που δημιούργησε την ελληνική σχολή κιθάρας.