Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (23-29/03/2015)

 

aries-horoscope-2014

ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη του Ήλιου αφήνει σημάδια πίσω. Επομένως οι μέρες αυτές θα είναι αρκετές δύσκολες στον τομέα των σχέσεων και κοπιαστικές στον τομέα της εργασίας. Ο Ερμής στους Ιχθείς κάνει πιο κουραστική την καθημερινότητα σας περιπλέκοντας σας μέσα σε διαδρομές που θα έπρεπε να αποφύγετε. Η Αφροδίτη στον Ταύρο τονίζει το πείσμα και την εμμονή σας σε θέματα οικονομικά και ερωτικά και ο Άρης στο ζώδιο σας δεν σας αφήνει ούτε ένα λεπτό ήρεμους. Το κλείσιμο του μήνα προβλέπεται επεισοδιακό από πλευράς γεγονότων ενώ πολλά θα κριθούν από την δίκη σας υπομονή.

taurus-horoscope-2014

ΤΑΥΡΟΣ

Οι μέρες που ακολουθούν δείχνουν αυτά που θα μεσολαβήσουν μέχρι τον Ιούνιο και τα οποία θα πρέπει να υπολογίσετε καλά. Προς το παρόν την εβδομάδα αυτή αποφύγετε λάθη στους υπολογισμούς σας και μην αφήνετε οικονομικές εκκρεμότητες των οποίων οι συνέπειες θα σας επιβαρύνουν αργότερα. Το άγχος και ο εκνευρισμός δεν θα λείψει. Η εκδοχή να χάσετε κάτι ή να χωρίσετε με κάποιον είναι πολύ πιθανή, η εργασία ωστόσο μπορεί να προχωρήσει καλύτερα, βοηθούμενη από την τύχη αλλά και από την δίκη σας σκοπιμότητα. Στον έρωτα δεν θα λείψουν οι καλές στιγμές αλλά το όλο κλίμα παραμένει μεταβατικό.

gemini-horoscope-2014

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή είναι και καλή και επεισοδιακή. Καλή γιατί μπορείτε να σταθεροποιήσετε κάποιους νέους στόχους και επεισοδιακή γιατί η συνέπεια της έκλειψης θα βγάζει αιφνιδιασμούς ή θα προκαλεί πιέσεις στον οικονομικό τομέα. Οι αναζητήσεις σας θα έχουν το ποθητό αποτέλεσμα, η σχέση σας με το περιβάλλον μπορεί να βελτιωθεί ή εσείς να πετύχετε στις επιδιώξεις σας. Ο σκοπός δεν είναι να σιγουρέψετε κάτι αλλά να μην σας μείνουν απωθημένα. Στα αισθηματικά σας δεν αλλάζει κάτι προς το παρόν. Αρκεστείτε σε αυτά που έχετε ή σε αυτά που μπορείτε να επιδιώξετε εκ του ασφαλούς.

cancer-horoscope-2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήλιος και Άρης μαζί στον Κριό και η προηγηθείσα έκλειψη του Ήλιου σημαίνει κούραση και ίσως κάποια έκτακτα επαγγελματικά προβλήματα. Ο Ερμής στους Ιχθείς σας βοηθά να έχετε την αρωγή δικών σας ανθρώπων την ώρα που θα την χρειαστείτε. Η Αφροδίτη στον Ταύρο καλύπτει τις βασικές σας ανάγκες ή εξυπηρετεί κάποιες από τις συναισθηματικές σας σκοπιμότητες. Πάντως μέσα σε μια επεισοδιακή άνοιξη μπορείτε να κάνετε τους υπολογισμούς εκείνους που θα σας δώσουν μια καλή καθημερινότητα αργότερα, αρκεί να μείνετε σταθεροί σε οτιδήποτε προδιαγράψετε τώρα.

leo-horoscope-2014

ΛΕΩΝ

Συγκριτικά με άλλους είστε καλύτερα ενώ το τρίγωνο της φωτιάς που βρίσκεται στο ζενίθ του, σας κάνει πιο τολμηρούς αλλά και πιο γοητευτικούς στις επαφές σας με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν να κατακτήσετε. Κάποιοι δικοί σας άνθρωποι θα έχουν προβλήματα, συμπαρασταθείτε τους με μέτρο. Μην βιάζεστε να πείτε και να κάνετε πράγματα περισσότερα από αυτά που μπορείτε. Οικονομικά οι μέρες προβλέπονται καταναλωτικές γι’ αυτό χρειάζεται μέτρο. Κοινωνικά θα έχετε ενδιαφέρουσες προτάσεις και εμπειρίες. Τα ενδιαφέροντα σας πληθαίνουν ή κάποιοι από εσάς κάνετε ήδη σχέδια για το επικείμενο Πάσχα.

virgo-horoscope-2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δυνατές προβλέπονται οι συναισθηματικές σας αναμοχλεύσεις τις μέρες αυτές, ενώ προσωπικές, αισθηματικές και κοινωνικές σχέσεις θα σας απασχολήσουν εκ νέου. Η οικογένεια συνεχίζει να σας πιέζει και η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει καινούργια ασάφεια. Επιστρατεύστε την ψυχραιμία και την υπομονή σας αποφύγετε σχόλια και παρατηρήσεις, εκτελέστε τα καθήκοντα σας και περιμένετε να φύγει ο Μάρτιος. Βρείτε διέξοδο μέσα από ενδιαφέροντα ή από προτάσεις ψυχαγωγίας που θα σας γίνουν.

libra-horoscope-2014

ΖΥΓΟΣ

Έντονες προβλέπονται οι μέρες αυτές και αρκετά εριστικές για τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Οι τετράγωνες όψεις Ουρανού – Πλούτωνα, ενεργοποιούνται ξανά και το καθημερινό σας δρομολόγιο αλλάζει κάτω από το βάρος των εξωτερικών γεγονότων. Ξεκινούν οι θύελλες της άνοιξης και εσείς θα πρέπει να είστε σταθεροί στις κινήσεις σας αλλά και προνοητικοί στις αποφάσεις που θα πάρετε. Νέες εξελίξεις προβλέπονται στα ερωτικά σας ενδιαφέροντα, όχι υποχρεωτικά δυσάρεστες.

scorpio-horoscope-2014

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να έχετε ψυχραιμία, να είστε οργανωμένοι, και παράλληλα καταπολεμήστε τους εφιάλτες και τις τυχόν φοβίες σας. Προσέξτε ιδιαίτερα τις συνθήκες της εργασίας σας που αλλάζουν και μην εκτίθεστε σε κινδύνους και στο ενδεχόμενο ενός μηχανικού ατυχήματος. Ο σύντροφος σας θα σας προβληματίσει με αυτά που θα σας πει ενώ ένας φίλος θα σας φανεί χρήσιμος. Ευτυχώς η εβδομάδα κλείνει καλύτερα με την εύνοια της τύχης και την αύξηση της δημιουργικότητας σας.

sagittarius-horoscope-2014

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επιστρατεύστε τις ασφαλιστικές σας δικλείδες προκειμένου να κρατήσετε ασφαλή τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν και τις σχέσεις που διατηρείτε αυτή την εποχή από την επίδραση γεγονότων και κακόβουλων προθέσεων. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σας βοηθά να κερδίσετε ευκολότερα την γνώμη των άλλων ή να σας γίνει η χάρη που θα ζητήσετε. Επικοινωνιακά αποφύγετε δυσάρεστους ανθρώπους , οικονομικά φανείτε πιο προνοητικοί. Όσοι ταξιδέψετε κινηθείτε οργανωμένα και τέλος αρχίστε να προετοιμάζεστε ψυχολογικά για τις αλλαγές και τις εξελίξεις που σας περιμένουν τον προσεχή μήνα.

capricorn-horoscope-2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νευρικές και δύσκολες στιγμές δεν θα λείψουν στο κλείσιμο του φετινού Μαρτίου. Ο Ήλιος στον Κριό ενεργοποιεί κάποια προσωπικά ή οικογενειακά προβλήματα που δεν πρέπει να χαλάσουν την εξωτερική σας ισορροπία. Μην βιάζεστε να αντιδράσετε και μην φοβάστε να πείτε την γνώμη σας όταν πρέπει. Δεν είναι όμως τόσο το τι θα πείτε αλλά το πώς θα το πείτε και αυτό πρέπει να προσέξετε. Πάντως γρήγορα θα βελτιωθεί το κλίμα και μετά το τέλος Μαρτίου θα μεσολαβήσει μια καλύτερη εποχή που θα ανακουφίσει την ψυχή σας και θα καλύψει ευκολότερα τις ανάγκες σας.

aquarius-horoscope-2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την εβδομάδα αυτή σας δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα αρκεί να μην είναι ενοχλητικά στα αυτιά τρίτων. Πάρτε τις αποφάσεις που θέλετε εφόσον έχετε υπολογίσει όλη την εκδοχή των συνεπειών τους. Ασχοληθείτε με τον άνθρωπο που αγαπάτε περισσότερο ή με τον εξωραϊσμό του σπιτιού σας, αν αυτός είναι αναγκαίος. Αποφύγετε να ταξιδέψετε ή να κάνετε καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα αυτό το διάστημα. Υπολογίστε την γνώμη θετικών ανθρώπων αλλά μην αφήνετε το περιβάλλον να επηρεάζει σε βάθος τις δικές σας κρίσεις.

pisces-horoscope-2014

ΙΧΘΕΙΣ

Έντονες προβλέπονται οι μέρες αυτές και αρκετά ευάλωτοι παρουσιάζεστε οι περισσότεροι από εσάς. Οι ισορροπίες είναι εύθραυστες και οι ανάγκες αυξάνουν. Η συμπεριφορά των άλλων τονίζει την αγωνία και την ανασφάλεια σας. Καλό θα είναι να μην τους το δείξετε και άλλο τόσο συνετό είναι να είστε ψύχραιμοι την ώρα δύσκολων συμπεριφορών από τρίτους ή ακούγοντας πράγματα που σας φοβίζουν από οικονομικής πλευράς. Εκμεταλλευτείτε τον Ερμή που διέρχεται από το ζώδιο σας για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και κρατήστε τα μυστικά εκείνα που δεν πρέπει να κοινοποιηθούν σε τρίτους γιατί μπορεί να τα χρησιμοποιήσουν εναντίον σας αργότερα.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Tuba Day

Διεθνής Ημέρα της Τούμπας. Την πρώτη Παρασκευή κάθε Μαΐου οι τουμπίστες γιορτάζουν για να αναδείξουν αυτό το ογκώδες πνευστό όργανο.

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μέχρι την Τετάρτη του Πάσχα

Λεωφορεία, τρόλεϊ, Μετρό, Τραμ και ο Ηλεκτρικός θα προσαρμοστούν στα εορταστικά δεδομένα.

Συγκέντρωση Υπογραφών για μετονομασία της οδού Μελαντίας σε «οδό Δημήτρη Φάμπα»

Η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται σε όσους ανθρώπους γνωρίζουν το έργο του Δημήτρη Φάμπα,τον άνθρωπο που δημιούργησε την ελληνική σχολή κιθάρας.

Τα μυστικά της λίμνης Βουλιαγμένης (Trailer)

Στις 5 Μαΐου στην cosmotetv αποκαλύπτονται τα μυστικά της Λίμνης Βουλιαγμένης.

Βανδάλισαν την κεντρική πλατεία Ηλιούπολης (ΦΩΤΟ)

Πριν λίγες εβδομάδες, είχε επισκευαστεί και ενισχυθεί με νέο εξοπλισμό ώστε να είναι ξανά λειτουργικό.

«Η Θεία Μορφή» στο Μουσείο Γουλανδρή στο Παγκράτι

Εκτίθεται στον 1ο όροφο του Μουσείου του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή στην Αθήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Tuba Day

Διεθνής Ημέρα της Τούμπας. Την πρώτη Παρασκευή κάθε Μαΐου οι τουμπίστες γιορτάζουν για να αναδείξουν αυτό το ογκώδες πνευστό όργανο.

Συγκέντρωση Υπογραφών για μετονομασία της οδού Μελαντίας σε «οδό Δημήτρη Φάμπα»

Η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται σε όσους ανθρώπους γνωρίζουν το έργο του Δημήτρη Φάμπα,τον άνθρωπο που δημιούργησε την ελληνική σχολή κιθάρας.