Τα αποτελέσματα της Super League

Η 26η αγωνιστική επιφύλασσε ορισμένα ενδιαφέροντα ματς για τους φιλάθλους του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ξάνθη – Παναιτωλικός 3-0

Η Ξάνθη θριάμβευσε στο ντέρμπι με τον Παναιτωλικό, του οποίου επιβλήθηκε 3-0 στα Πηγάδια και πλέον ισοβαθμεί μαζί του στην έκτη θέση με 43 βαθμούς, ένα λιγότερο από τον ΠΑΣ Γιάννινα που κατέχει την τελευταία θέση για τα πλέι οφ.

Oι Ακρίτες ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ και μάλιστα σε κομβικό σημείο, όταν στο 40ό λεπτό και σε φάουλ του Λουσέρο ο Παπάζογλου πήρε την κεφαλιά γράφοντας το 1-0.

Στο 64΄, ο Κλέιτον έκανε από κοντά το 2-0 από προσπάθεια του Βάλτερ.

Με την ψυχολογία στα ύψη, πια, οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου έκαναν ό,τι ήθελαν στα Πηγάδια φτάνοντας και σε τρίτο γκολ, που πέτυχε στο 83΄ ο Καπετάνος από πάσα του Κλέιτον.

Λεβαδειακός – Καλλονή 3-0

Το τρίτο διαδοχικό «τρίποντο» πανηγύρισε ο Λεβαδειακός, αυτή την φορά επί της, ουσιαστικά, «αδιάφορης» Καλλονής με 3-0, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Μετά από το γύρισμα στο 17’του Μάντζιου, ο Μπουσταμάντε με κεφαλιά έβαλε μπροστά τους Βοιωτούς. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι ανέβασαν… στροφές με αποτέλεσμα μέχρι το κλείσιμο του πρώτου μέρους να πετύχουν άλλα δύο γκολ και να «κλειδώσουν» ουσιαστικά το «τρίποντο».

Με τον ίδιο τρόπο (κεφαλιά) μπήκε και το δεύτερο τέρμα του Λεβαδειακού, αυτή την φορά με σκόρερ το Μάντζιο στο 29΄.

Το «Βατερλό» της Καλλονής στο διάστημα αυτό «σφραγίστηκε» με το αυτογκόλ του Πετρόπουλου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους.

ΠΑΟΚ – Εργοτέλης 1-0

Μετά από δύο μήνες και τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες στην Τούμπα, επικρατώντας με 1-0 του Εργοτέλη στο πλαίσιο της εξ αναβολής 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, που μπήκε αλλαγή αντί του Περέιρα στο 71΄, ήταν αυτός που «λύτρωσε» τους Θεσσαλονικείς στο 83ο λεπτό με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο σκόρερ του ΠΑΟΚ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς 1-0

Στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος εισήλθε από σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά τη νίκη στους «Ζωσιμάδες» με 1-0 επί του Πλατανιά, στην εξ αναβολής συνάντηση για την 26η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα.

Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη ξεκίνησαν ορμητικά στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσαν πολύ τον Πλατανιά και άνοιξαν το σκορ στο 53΄ με τον Ακόστα, σε γύρισμα του Ίλιτς.

Πανθρακικός – ΟΦΗ 1-0

Ο Πανθρακικός πήρε τη νίκη που ήθελε στο «Θ. Βαρδινογιάννης» απέναντι στον ΟΦΗ, του οποίου επικράτησε 1-0 στο πλαίσιο της (εξ αναβολής) 26ης αγωνιστικής, έφτασε στους 31 βαθμούς και «ανάσανε» ενόψει της συνέχειας στη Σούπερ Λίγκα.

Το σκορ άνοιξε τελικά στο 34΄ ο Ιγκόρ με προβολή σε μακρινή μπαλιά ακριβείας του Ρομέου.

Πανιώνιος – Βέροια 4-2

Νίκη – ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας σημείωσε ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη επί της Βέροιας με 4-2 κι έφτασε στους 32 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πάντως να κυνηγούν την ανατροπή του σκορ, καθώς η Βέροια άνοιξε το σκορ στο 11΄ με κεφαλιά του Μπαργκάν από σέντρα του Καλτσά.

Ο Πανιώνιος «μπλόκαρε» και δεν μπορούσε να απειλήσει, αλλά μετά την ισοφάριση που πέτυχε ο Κολοβός στο 37΄, όταν σε ένα μάλλον «εύκολο» σουτ του Μπακασέτα ο Καντιμοίρης δεν μπόρεσε να διώξει, η εικόνα άλλαξε άρδην.

Στο 48΄ οι «κυανέρυθροι» πήραν προβάδισμα, όταν ο Μπακασέτας πήρε μαζί του τους αμυντικούς της μακεδονικής ομάδας και βρήκε τον Φούντα, που έγραψε το 2-1 με κοντινό σουτ, ενώ ήταν ο ίδιος που διασφάλισε ουσιαστικά τη νίκη της ομάδας του ανεβάζοντας το σκορ στο 3-1 με εν κινήσει σουτ, στο 57΄.

Ο ιδιαίτερα ευχάριστος αυτός αγώνας είχε να προσφέρει άλλα δύο γκολ ως τη λήξη του, αρχικά με την κοντινή προβολή του Γιάννου στο 76΄, από σέντρα-σουτ του Τασουλή και στη συνέχεια με την κεφαλιά του Μπεν στο 78΄, από φάουλ του Καλτσά.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

“Super Food Festival” στο Ζάππειο από τις 24 έως 28 Απριλίου

Ανακάλυψε καινοτόμα τρόφιμα αλλά και παραδοσιακά από τους ίδιους τους παραγωγούς.

Οι «θησαυροί» του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής (ΦΩΤΟ)

Ποιο ήταν το πρώτο ποντίκι υπολογιστή της ιστορίας; Πώς έμοιαζε ένα λάπτοπ το 1980; Με τι μηχάνημα έκαναν πράξεις τη δεκαετία του 1950;

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό στην Τεχνόπολη στο Γκάζι (ΦΩΤΟ)

Έδωσε το παρών στην πρώτη μέρα του φετινού @athens_science_festival μαζί με τον Δήμαρχο της Αθήνας.

Έλεγχος και ενημέρωση για την Καρδιακή Ανεπάρκεια στα δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αθηναίων

Στο 4ο και 5ο Δημοτικό Ιατρείο του Δήμου Αθηναίων κλιμάκια της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι «θησαυροί» του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής (ΦΩΤΟ)

Ποιο ήταν το πρώτο ποντίκι υπολογιστή της ιστορίας; Πώς έμοιαζε ένα λάπτοπ το 1980; Με τι μηχάνημα έκαναν πράξεις τη δεκαετία του 1950;