Με τεσσάρες “ξέσπασαν” Καλλονή και Κέρκυρα, “λευκή” ισοπαλία για Πανιώνιο και Πλατανιά

Μεγάλες νίκες για Κέρκυρα και Καλλονή, στο “0” έμειναν Πανιώνιος και Πλατανιάς.

Καλλονή – Βέροια 4-1

Ο Λεοζίνιο ξεχώρισε και με δύο γκολ συνέβαλε στη νίκη επί της Βέροιας με 4-1, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό με την κοντινή προβολή του Χουάνμα μετά από γύρισμα του Καλτσά, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Καλτσά της Βέροιας και από το καλοκαίρι παίκτη του Παναθηναϊκού με απευθείας εκτέλεση φάουλ να «γράψει» το 1-1.

Δεν πέρασε ένα λεπτό και στο 17΄ ο Λεοζίνιο με σουτ έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου.

Η μπάλα παιζόταν πάνω κάτω και στο δεύτερο μέρος και στο 71΄ όλα τελείωσαν. Ο Λεοζίνιο με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 3-1 για την Καλλονή στην αντεπίθεση και η Βέροια «παρέδωσε τα όπλα». Στις καθυστερήσεις κι ενώ στο 85΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν χάσει μεγάλη ευκαιρία με τον Κάμπορα, ο Αντέτζο με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Πανιώνιος – Πλατανιάς 0-0

Η αποχώρηση του Γιάννη Χριστόπουλου από τον πάγκο, δεν εμπόδισε τον Πλατανιά να πάρει «χρυσό» βαθμό στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο (0-0), στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι δύο ομάδες εξακολουθούν να παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, με τους «κυανέρυθρους» να προπορεύονται κατά ένα βαθμό (29 έναντι 28) και τα πράγματα να δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο στη συνέχεια.

Όπως συμβαίνει στα περισσότερα ματς που έχει δώσει επί των ημερών του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του, ο Πανιώνιος ήταν ανώτερος από τον αντίπαλό του, έχασε αρκετές ευκαιρίες, είχε δοκάρι, αλλά οι παίκτες του σε ένα ακόμη παιχνίδι δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Κέρκυρα – ΟΦΗ 4-1

Ακόμη πιο κοντά στον υποβιβασμό του στη Β΄ Εθνική βρίσκεται από σήμερα ο ΟΦΗ, που πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του, αλλά όταν έμεινε με 10 παίκτες παραδόθηκε άνευ όρων.

Η πρώτη φάση που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των Κρητικών σημειώθηκε στο 21΄ με τον Κόντο να πέφτει στην περιοχή από μαρκάρισμα του Λαμπρόπουλου, με τον Καλογερόπουλο να σφυρίζει πέναλτι (δεν φάνηκε να υπάρχει επαφή μεταξύ των δύο παικτών). Ο Γκόμες ανέλαβε να το εκτελέσει κι ο Λόρια απόκρουσε στη γωνία του, ωστόσο, ο Κόντος πήρε το… ριμπάουντ κι έδωσε προβάδισμα στην Κέρκυρα (1-0).

Οι γηπεδούχοι στο 24΄ είχαν δοκάρι με το Γκαζαριάν και ενώ πίεζαν για το 2-0, ήρθε το δεύτερο πέναλτι στο ματς, αυτή την φορά υπέρ του ΟΦΗ στο 30ό λεπτό (ανατροπή Μακρή από το Βενέτη). Ο Τζορτζ το εκτέλεσε κι «έγραψε» το 1-1 στο 31΄.

Στο 55΄ ο Ανδρεόπουλοςμε πλασέ έκανε το 2-1 για την Κέρκυρα και τρία λεπτά μετά με το τέταρτο πέναλτι στο ματς και τρίτο για τους «Φαίακες» ο Κόντος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1 (58΄) και κάπου εκεί τελείωσαν όλα.

Ο ίδιος παίκτης, στο 72΄, με σουτ έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» κι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Από το Άλσος Παγκρατίου ξεκίνησε πιλοτικά η δράση “Καθαρίζουμε ενεργά”.

Εθελοντές πήραν τις σκούπες και ανέλαβαν δράση σκουπίζοντας το πάρκο της περιοχής τους.

Τα σχέδια «μετακόμισης» 9 υπουργείων από το κέντρο της Αθήνας στην πρώην ΠΥΡΚΑΛ

Η επένδυση εκτιμάται πως θα ανέλθει σε 250 εκατ. ευρώ και θα γίνει μέσω σύμπραξης δημόσιου – ιδιωτικού τομέα.

Περίπατος Βιβλίου το Σάββατο στην Αθήνα

Ειδικές εκδηλώσεις στη Βουλή Ένωση που διοργανώνει η Ένωση Ελληνικού Βιβλίου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου.

Ο μετεωρολόγος Γ. Τσατραφύλλιας προβλέπει τον καιρό του Πάσχα

Μοιρασμένος θα είναι ο καιρός τις ημέρες του Πάσχα, με καλοκαιρία, σκόνη και ανοιξιάτικες αστάθειες.

«Live» η Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας από το Παναθηναϊκό Στάδιο

Μετά από το συναρπαστικό ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας για 11 ημέρες επί ελληνικού εδάφους, ήρθε η ώρα να παραδοθεί στην αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Επιτροπής «Παρίσι 2024».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περίπατος Βιβλίου το Σάββατο στην Αθήνα

Ειδικές εκδηλώσεις στη Βουλή Ένωση που διοργανώνει η Ένωση Ελληνικού Βιβλίου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου.

«Live» η Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας από το Παναθηναϊκό Στάδιο

Μετά από το συναρπαστικό ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας για 11 ημέρες επί ελληνικού εδάφους, ήρθε η ώρα να παραδοθεί στην αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Επιτροπής «Παρίσι 2024».