Εύκολες νίκες για Παναθηναϊκό και Ατρόμητο

Την τρίτη νίκη στους τελευταίους τέσσερις αγώνες σημείωσε ο Ατρόμητος επικρατώντας με 2-0 του Πανθρακικού, ενώ με το ίδιο σκορ ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.

Ατρόμητος – Πανθρακικός 2-0

Μετά τα αναγνωριστικά πρώτα λεπτά ο Ατρόμητος επέβαλε το ρυθμό του και ανάγκασε τους φιλοξενούμενους σε αμυντικό ρόλο, χάνοντας ευκαιρίες με τους Νάστο στο 15ο (καθυστέρησε να σουτάρει) και Ναπολεόνι στο 19ο λεπτό (ο Αθανασιάδης απέκρουσε το σουτ του Ιταλού) και ανοίγοντας τελικά το σκορ στο 21΄.

Στο σημείο εκείνο ο Μαρσελίνιο ελίχθηκε από δεξιά έξω από την περιοχή του Πανθρακικού, συνέκλινε και με εκπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί «Γ» του ματαίως εκτιναχθέντα Αθανασιάδη.

Το 2-0 από τον Ούμπιντες στο 44΄: οι γηπεδούχοι έκλεψαν στη μεσαία γραμμή και ο Ναπολεόνι βρήκε τον συμπαίκτη του, ο οποίος τελείωσε σωστά τη φάση, με το σκορ να παραμένει μέχρι το φινάλε.

Εργοτέλης – Παναθηναϊκός 0-2

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 31ο λεπτό με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή τους, τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος δέχθηκε τη μεταβίβαση του Κλωναρίδη και τελείωσε εξαιρετικά τη φάση, καθώς ο Ρέντζας δεν κατόρθωσε να ανακόψει την πάσα προς τον σκόρερ, παρότι είχε καλή τοποθέτηση.

Στο 37ο λεπτό ο τερματοφύλακας Σαράνοφ αντικαταστάθηκε από τον Καβουσάκη λόγω τραυματισμού, με τον νεοεισελθόντα να δέχεται το δεύτερο γκολ στο 40΄ σε φάση που φέρει ακέραιη την ευθύνη, αφού στο μακρινό φαλτσαριστό σουτ του Ατζαγκούν δεν είχε καλή τοποθέτηση.

Επαγγελματική νίκη για τους “πράσινους”, που δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Συνελήφθη ένας 27χρονος για ρίψη μολότοφ μετά την Ανάσταση στη Χαμοστέρνας

Σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικού υλικού από κοινού.

Επιστρέφει η καλοκαιρία μετά τις βροχές και τους ισχυρούς ανέμους

Η άνοδος του υδραργύρου θα καταγραφεί και την Τρίτη του Πάσχα με πάνω από 25 βαθμούς Κελσίου.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Μαΐου. Πρόκειται για...

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.

Οδηγός διατροφής για το Πάσχα από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Συστάσεις για εγκράτεια στο φαγητό, ιδιαίτερα σε όσους έχουν κάνει νηστεία 40 ημέρες και στους καρδιοπαθείς.

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου

Μία τυπική Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου περιλαμβάνει Πορεία Ειρήνης, ασκήσεις γιόγκα με γέλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.