Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (09-15/03/2015)

Κώστας Λεφάκης Ζώδια

aries-horoscope-2014

ΚΡΙΟΣ

Η παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, σας διατηρεί σε αναβρασμό. Εκμεταλλευτείτε έξυπνα τις ευκαιρίες αλλά αποφύγετε συγκρούσεις και ρήξεις. Ελέγχετε τις εξάρσεις των ερωτικών σας παθών. Μην αφήνετε ακάλυπτα τα νώτα σας και μην υποτιμάτε τους αντιπάλους σας. Αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις και συνεχίστε να υπερασπίζεστε το αντικείμενο της δουλειάς σας. Εδώ ίσως πρέπει να θυσιάσετε περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο σας, και να μην αφήσετε να διασπαστεί ο δυναμισμός σας.

taurus-horoscope-2014

ΤΑΥΡΟΣ

Η δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου έχει προειδοποιητικό και προπαρασκευαστικό χαρακτήρα. Σας προειδοποιεί για πιθανές εξελίξεις στα αισθηματικά σας και σας βοηθά να οργανωθείτε με μεγαλύτερη ταχύτητα στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά σας αποφύγετε λάθος υπολογισμούς καθώς οι αναταράξεις θα συνεχιστούν σε όλη την διάρκεια της φετινής άνοιξης. Στην αισθηματική σας ζωή γίνετε πιο συνεργάσιμοι, πιο ψύχραιμοι, καθόλου πεισματάρηδες και αν χρειαστεί και υποχωρητικοί.

gemini-horoscope-2014

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η περίοδος αυτή δίνει έμφαση τόσο στις επαγγελματικές σας εξελίξεις όσο και στην κινητικότητα της κοινωνικής σας ζωής. Οι αντιξοότητες και οι δυσκολίες δεν θα λείψουν αλλά αυτό δεν σας τρομάζει. Αντιθέτως σας προκαλεί να δείξετε τον δυναμισμό σας. Οικονομικές υποχρεώσεις δεν σταματούν καθώς ο ένας λογαριασμός διαδέχεται τον άλλον. Ευτυχώς σε αυτόν τον ατελείωτο μαραθώνιο οι δυνάμεις σας δεν σας προδίδουν και συχνά λειτουργούν γεγονότα ή άνθρωποι που σας εξυπηρετούν.

cancer-horoscope-2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τόσο η επαγγελματική σας καθημερινότητα όσο και η ερωτική θα σας απασχολήσουν το ίδιο δυνατά σε όλη την διάρκεια αυτής της περιόδου. Ο Άρης και η Αφροδίτη μαζί στον Κριό, γίνονται αιτία αιφνιδιασμών από την πλευρά των άλλων. Σε αρκετές περιπτώσεις η συνάντηση τους θα σημάνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα. Είστε υποχρεωμένοι να το αποδεχτείτε. Αποφύγετε να πειραματιστείτε σε κάτι που δεν ξέρετε, καλλιεργήστε συνεργασίες και προνοήστε από τώρα να διασφαλίσετε τα συμφέροντα σας ή να βελτιώσετε το εισόδημα σας.

leo-horoscope-2014

ΛΕΩΝ

Ο Μάρτιος σας βοηθά να προγραμματίσετε υποθέσεις σας για να ολοκληρωθούν ή να βάλετε καινούργιους στόχους προκειμένου να αντιμετωπίσετε τις γενικότερες εξελίξεις. Απαλλαγείτε από ότι δεν μπορείτε να κάνετε και μην εμπλέκεστε σε παρεξηγήσεις και στις υποθέσεις τρίτων που δεν σας αφορούν. Απαιτητικός αλλά προσοδοφόρας ο επαγγελματικός τομέας ιδιαίτερα για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Εντάσεις θα υπάρχουν στην ερωτική σας καθημερινότητα. Φροντίστε να έχετε δυνάμεις για να μπορείτε να ανταπεξέρχεστε σε αυτά που είναι προγραμματισμένα και σε ότι αιφνίδια παρουσιαστεί.

virgo-horoscope-2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Μάρτιος συνεχίζει να είναι επεισοδιακός και απρόβλεπτος. Η ένταση στην ερωτική σας ζωή δεν υποχωρεί, οι αντιξοότητες και οι δυσκολίες συνεχίζουν να υπάρχουν στην δουλεία σας, τα οικονομικά δεν επαρκούν όσο και θα θέλατε, ενώ οι υποχρεώσεις στον επαγγελματικό τομέα αυξάνουν. Ο Κρόνος από τον Τοξότη συνεχίζει να αλλάζει τα δεδομένα της ζωής σας, παραμένει ενεργή η δυσαρμονία του με τον Ποσειδώνα η οποία εγκυμονεί τον κίνδυνο να χάσετε τον προσανατολισμό σας.

libra-horoscope-2014

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης και η Αφροδίτη στον Κριό συνεχίζουν τις αναστατώσεις στα αισθηματικά σας. Πολλοί θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις, άλλοι να κάνετε συμβιβασμούς και κάποιοι άλλοι να εντυπωσιαστείτε με μια νέα γνωριμία. Όλα παίζονται αυτό το διάστημα, προέχει όμως να είστε έξυπνοι, προνοητικοί και διαλλακτικοί. Δεν πρέπει ούτε να αποδεχτείτε εύκολα κάτι αλλά ούτε και να βιαστείτε να το απορρίψετε. Φροντίστε καλύτερα την υγεία σας, αποφύγετε να έρθετε σε συγκρούσεις με κέντρα εξουσίας ή με ισχυρότερους από εσάς παράγοντες.

scorpio-horoscope-2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κατάλληλη περίοδος να κάνετε τις ιδέες σας πράξεις. Ο αγώνας και οι αναμετρήσεις συνεχίζονται. Αποφύγετε τις επιδείξεις δύναμης, κινηθείτε διαλλακτικά, αποφύγετε περιττές αγορές και μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Μην παρασύρεστε από τον ερωτικό σας σύντροφο σε πράξεις ή σε υποσχέσεις που θα δώσουν αργότερα συνέπειες εξόδων και μέρες μεγάλης ταλαιπωρίας. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα οικονομικά σας και σε τυχόν νομικές διεκδικήσεις. Οικογενειακές αντιθέσεις ας αντιμετωπιστούν με σταθερότητα και ηρεμία.

sagittarius-horoscope-2014

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εύνοια του Άρη και της Αφροδίτης γίνεται αισθητή στις σχέσεις σας και στην αποτελεσματικότητα της δημιουργικότητας σας. Ωστόσο δεν θα λείψουν οι εκδοχές παραπλάνησης και τα προβλήματα στο στενόπεριβάλλον. Μην ξεχνάτε ότι Κρόνος είναι στο ζώδιο σας και φέρνει μαζί του αλλαγές προσαρμογής που θα σας συνοδεύουν για μια ολόκληρη τριετία. Είναι στο χέρι σας να κερδίσετε τις περισσότερες μάχες που θα κριθείτε να δώσετε. Υπερασπιστείτε ότι σας δίνει χαρά και ασφάλεια στην καριέρα και στις κοινωνικές σας συναναστροφές.

capricorn-horoscope-2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Μάρτιος είναι ασαφής, επεισοδιακός αλλά και ενδιαφέρον παράλληλα. Αν είστε αποφασισμένοι για τις συνέπειες ή τις εξελίξεις τολμήστε την επανάσταση ή την αλλαγή. Τα προβλήματα στο στενό περιβάλλον συνεχίζονται και η συνεννόηση παραμένει δύσκολη. Ωστόσο καλλιεργήστε την αισιοδοξία από την απογοήτευση και μην σταματάτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Ήρθε ίσως η στιγμή που πρέπει να βγάλετε το φίδι από την τρύπα και αυτό θα το κάνετε εσείς αυτοπροσώπως.

aquarius-horoscope-2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έμφαση δίνεται αυτές τις μέρες στο αίσθημα της ανασφάλεια τόσο στα οικονομικά όσο και στον συναισθηματικό τομέα. Η προσέγγιση του Άρη και της Αφροδίτης στον Κριό σας υποχρεώνει να υπερασπιστείτε σθεναρά τον εαυτό σας και τις επιδιώξεις σας. Όσοι κινηθείτε οργανωμένα θα έχετε άμεσα και καλύτερα πρακτικά αποτελέσματα. Ο μήνας σας δίνει μηνύματα για ότι ακολουθήσει τους επομένους και τα οποία πρέπει να τα λάβετε σοβαρά υπόψη. Αποφύγετε οικονομικά λάθη και μην αφήνετε τις εκκρεμότητες εκεί να αυξάνονται.

pisces-horoscope-2014

ΙΧΘΕΙΣ

Η περίοδος των γενεθλίων σας, σας βρίσκει σε ένα κλίμα έντασης στον ερωτικό τομέα και σε μια διάθεση κατανάλωσης στα οικονομικά. Αναβρασμός και αλλαγές διακοσμούν την καθημερινότητα σας. Κάποιοςέρωτας από τα παλιά κάνει την εμφάνιση του στη ζωή σας. Αποφύγετε τις εμπλοκές γιατί μονό προβλήματα θα φέρουν. Μην παραμελείτε την δουλειά σας και μην αφήνετε τα συμφέροντα της να τα διαχειρίζονται τρίτοι. Αποφύγετε διαφωνίες σχετικές με την εργασία σας ή ένα νομικό θέμα και προσέξτε πολύ τους όρους μιας συνεργασίας.

pasxa-2015

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

“Δεν είναι παιχνίδι” – Το μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ. για τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα

Το τελευταίο διάστημα έχουν κατασχεθεί πάνω από 180.000 βεγγαλικά και κροτίδες, ενώ έχουν συλληφθεί πάνω από 100 άτομα.

Tuba Day

Διεθνής Ημέρα της Τούμπας. Την πρώτη Παρασκευή κάθε Μαΐου οι τουμπίστες γιορτάζουν για να αναδείξουν αυτό το ογκώδες πνευστό όργανο.

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μέχρι την Τετάρτη του Πάσχα

Λεωφορεία, τρόλεϊ, Μετρό, Τραμ και ο Ηλεκτρικός θα προσαρμοστούν στα εορταστικά δεδομένα.

Συγκέντρωση Υπογραφών για μετονομασία της οδού Μελαντίας σε «οδό Δημήτρη Φάμπα»

Η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται σε όσους ανθρώπους γνωρίζουν το έργο του Δημήτρη Φάμπα,τον άνθρωπο που δημιούργησε την ελληνική σχολή κιθάρας.

Τα μυστικά της λίμνης Βουλιαγμένης (Trailer)

Στις 5 Μαΐου στην cosmotetv αποκαλύπτονται τα μυστικά της Λίμνης Βουλιαγμένης.

Βανδάλισαν την κεντρική πλατεία Ηλιούπολης (ΦΩΤΟ)

Πριν λίγες εβδομάδες, είχε επισκευαστεί και ενισχυθεί με νέο εξοπλισμό ώστε να είναι ξανά λειτουργικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Tuba Day

Διεθνής Ημέρα της Τούμπας. Την πρώτη Παρασκευή κάθε Μαΐου οι τουμπίστες γιορτάζουν για να αναδείξουν αυτό το ογκώδες πνευστό όργανο.

Συγκέντρωση Υπογραφών για μετονομασία της οδού Μελαντίας σε «οδό Δημήτρη Φάμπα»

Η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται σε όσους ανθρώπους γνωρίζουν το έργο του Δημήτρη Φάμπα,τον άνθρωπο που δημιούργησε την ελληνική σχολή κιθάρας.