Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (02-08/03/2015)

Κώστας Λεφάκης Ζώδια
aries-horoscope-2014

ΚΡΙΟΣ

Από τις πρώτες μέρες του ο Μάρτιος θα επηρεάσει τα προσωπικά σας συμφέροντα. Η επιρροή αυτή θα είναι για άλλους θετική και για άλλους επεισοδιακή. Ενισχύστε τις ασφαλιστικές σας δικλείδες και αποφύγετε παρεξηγήσεις σε όλους τους τομείς. Μην βιάζεστε να καταλήξετε σε συμπεράσματα και μην εμπλέκεστε σε σχόλια. Προτιμήστε συνθηκολογήσεις από ανοικτούς πολέμους. Κρίσεις, ατυχήματα και χωρισμοί είναι πιθανόνα προκύψουν τώρα. Την τελευταία εκδοχή αποφύγετε την αν δεν θέλετε να διακόψετε διαπαντός με αυτούς που σας αφορούν. Ελέγχετε την κατάσταση της υγείας σας και προσέχετε όταν οδηγείτε.

taurus-horoscope-2014

ΤΑΥΡΟΣ

Τα εξωτερικά γεγονότα θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας και η κάθε μέρα αυτού του μήνα είναι μια προειδοποίηση για το άμεσο μέλλον. Φροντίστε να διατηρείτε τις ισορροπίες τόσο σε επίπεδο ψυχολογικό όσο και σε επίπεδο κοινωνικό. Φήμες και ειδήσεις θα καλλιεργήσουν την ανασφάλεια μέσα σας. Η έντονη εσωτερική σας δραστηριότητα μπορεί να εκδηλωθεί με πολλούς τρόπους. Αναπληρώστε κάποιες ελλείψεις με δραστηριότητες που σας εκτονώνουν. Όσοι δεν έχετε τύχη στον έρωτα αναζητήστε φίλους ή βρείτε έξυπνους τρόπους ψυχαγωγίας.

gemini-horoscope-2014

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από την αρχή ο Μάρτιος θα σας αναγκάσει να παλέψετε πολύ για την υλοποίηση των προσδοκιών σας αλλά και θα σας δοκιμάσει στις επιλογές και στις εκτιμήσεις σας. Όσο και αν είστε βιρτουόζοι της επικοινωνίας κινδυνεύετε να απομονωθείτε από το περιβάλλον και αυτό πρέπει να το αποφύγετε. Διοχετεύστε έξυπνα το δυναμισμό σας εκεί που πρέπει, αλλά αποφύγετε να ξεπεράσετε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης σας. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας και μην καταπιέζεστε να κάνετε πράγματα που δεν θέλετε. Η επιτυχία στα ερωτικά θα κριθεί από την ευελιξία και προνοητικότητα σας.

cancer-horoscope-2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο φετινός Μάρτιος θα τονίσει πολύ το αίσθημα της κοινωνικής σας ευθύνης το οποίο θα γίνει κύριος στόχος της έκφρασης σας. Ο μήνας μοιράζεται μεταξύ ευκολιών και δυσκολιών. Οι ευκολίες αφορούν τις μετακινήσεις και οι δυσκολίες την δουλεία σας. Είναι μια στιγμή που πρέπει να υπερασπιστείτε την κοινωνικήσας θέση και να μην επιτρέψετε σε διερχόμενους κινδύνους να την προσβάλουν. Μην υποτιμάτε τους αντιπάλους και μην έρχεστε σε ανοικτές ρήξεις με αυτούς.

leo-horoscope-2014

ΛΕΩΝ

Ο Μάρτιος ξεκινάει επεισοδιακά ενώ κάποια περιστατικά φαίνεται να σας αποπροσανατολίζουν από τους σκοπούς σας. Φροντίστε την κάλυψη των νώτων σας, την υπεράσπιση των συμφερόντων σας και την αποφυγή ανθρώπων που δεν συνεννοείστε μαζί τους. Αποφύγετε λάθη στον επαγγελματικό χώρο και μην βιάζεστε να κλείσετε νέες εμπορικές συμφωνίες. Αξιοποιήστε την οξυδέρκεια και την αντίληψη σας, μην αφήνετε εκκρεμότητες να λιμνάζουν και διεκδικήστε τα δικαιώματα σας σε οποιοδήποτε τομέα.

virgo-horoscope-2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε όλη την πορεία του Μαρτίου θα αναταραχτεί τόσο η υλική όσο και η συναισθηματική σας ασφάλεια. Η κούραση δεν θα σας λείψει ενώ τα γεγονότα θα αποδειχτούν πολλές φορές ασύμφορα για την ψυχολογική σας κατάσταση και θα έχουν συνέπειες ακόμα και οικονομικές. Επιστρατεύστε την διπλωματία στις αισθηματικές σας σχέσεις, αποφύγετε αντιδράσεις που μπορεί να έχουν συνέπειες και μην εκδηλώνετε τα πραγματικά σας αισθήματα την στιγμή που θα γίνουν αιτία παρεξηγήσεων. Αφοσιωθείτε στην εργασία σας, ακόμα και αν νιώθετε αδικημένοι

libra-horoscope-2014

ΖΥΓΟΣ

Η αισθηματική σας ζωή συνεχίζει να αναταράσσεται. Οι απαιτήσεις των άλλωνδοκιμάζουν την ανοχή και τα νεύρα σας. Οι αλλαγές κρίνονται αναπόφευκτες όπως και κάποιες στιγμές ταλαιπωρίας. Φανείτε συνεργάσιμοι ή αποδεχτείτε ότι προκύψει και δεν είναι εύκολο να αλλάξει. Προσέξτε την διαχείριση των χρημάτων σας αποφεύγοντας περιττά έξοδα. Μην κλείνετε συμφωνίες αν δεν είστε ψυχολογικά έτοιμοι για αυτές. Βρείτε τρόπους να εκτονωθείτε με ένα χόμπι ή μια σύντομη εξόρμηση στο ύπαιθρο.

scorpio-horoscope-2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους περισσότερους από εσάς με την είσοδο του φετινού Μαρτίου ευαισθητοποιείται ο τομέας της υγείας και των αισθηματικών σας επίσης. Και στους δυο αυτούς χώρους λοιπόν πρέπει να λειτουργήσετε προνοητικά και ρεαλιστικά. Αποφύγετε αντιθέσεις που θα σας κοστίσουν ψυχολογικά. Μην ρισκάρετε στον έρωτα και ακολουθήστε πιο στρωτούς και σίγουρους ερωτικούς δρόμους για αυτή την εποχή. Μην κάνετε μεγάλες τομές στον τρόπο της ζωής σας και εφοδιαστείτε για τις ώρες ανάγκης που δεν θα λείψουν στην πορεία αυτού του μήνα.

 

sagittarius-horoscope-2014

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι πλανητικές συνισταμένες είναι επιβλαβείς για εσάς αλλά σίγουρα θα γίνουν αιτία να σας απασχολήσει μια επιχειρηματική σας υπόθεση ή μια ερωτική σας ιστορία. Η ένταση και η διαφωνία δεν θα λείψουν. Επιστρατεύοντας όμως την διπλωματία σας μπορείτε να βρείτε λύσεις ή να αποφύγετε ανώφελες συγκρούσεις. Κατεβάστε τους τόνους όταν συνεργάζεστε με ευέξαπτους ανθρώπους. Παράλληλα, κρατήστε αποστάσεις ασφάλειαςμε τους δικούς σας όταν εκείνοι έχουν σκοπό να σας ταλαιπωρήσουν ή να σας εκμεταλλευτούν.

capricorn-horoscope-2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από τις πρώτες κιόλας μέρες του Μαρτίου τα γεγονότα θα είναι άμεσα ενώ κάποια επεισόδια θα δοκιμάσουν ακόμα μια φορά την αντοχή και την υπομονή σας στο χώρο του σπιτιού σας. Αξιοποιήστε την αντίληψη και τα εκφραστικά σας μέσα προκειμένου να διατηρήσετε τις ισορροπίες εκείνες που είναι απαραίτητες για την δίκη σας καλή ψυχική κατάσταση. Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας για να μπορέσετε να αγοράσετε κάτι που θέλετε από καιρό και πλαγιοκοπήστε τα όποια εμπόδια προκειμένου να φτάσετε εκεί που θέλετε.

aquarius-horoscope-2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την είσοδο του Μαρτίου αυξάνει η κινητικότητα αλλά και τα διάφορα επεισόδια που θα βιώσετε σε συναισθηματικό και σε οικονομικό επίπεδο. Η επιρροή των άλλων γίνεται πιο άμεση και ίσως και πιο κουραστική. Η διαχείριση των χρημάτων πρέπει να είναι προσεκτική και προνοητική. Αποφύγετε άσκοπες αγορές, αλλά και μην χάνετε ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε το τζίρο ή το εισόδημα σας. Οργανώστε καλάμια εκστρατεία αν θέλετε στο τέλος να βγείτενικητές.

pisces-horoscope-2014

ΙΧΘΕΙΣ

Η περίοδος των γενεθλίων σας, σας βοηθά να έχετε επιτυχείς επιδόσεις και σε συναισθηματικό και σε πρακτικό πεδίο. Η κατανάλωση της ενέργειας και των χρημάτων όμως θα είναι αναπόφευκτη, ενώ τα φεγγάρια προβλέπονται επεισοδιακά και μοιραία. Επιταχύνονται οι εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή ενώ ένα περιστατικό μπορεί να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Θα χρειαστεί να παίξετε το ρόλο του «πυροσβέστη» αρκετές φορές, στις συναισθηματικές ή στις οικονομικές «φωτιές» που θα ανάψουν γύρω σας.

 

pasxa-2015

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Tuba Day

Διεθνής Ημέρα της Τούμπας. Την πρώτη Παρασκευή κάθε Μαΐου οι τουμπίστες γιορτάζουν για να αναδείξουν αυτό το ογκώδες πνευστό όργανο.

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μέχρι την Τετάρτη του Πάσχα

Λεωφορεία, τρόλεϊ, Μετρό, Τραμ και ο Ηλεκτρικός θα προσαρμοστούν στα εορταστικά δεδομένα.

Συγκέντρωση Υπογραφών για μετονομασία της οδού Μελαντίας σε «οδό Δημήτρη Φάμπα»

Η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται σε όσους ανθρώπους γνωρίζουν το έργο του Δημήτρη Φάμπα,τον άνθρωπο που δημιούργησε την ελληνική σχολή κιθάρας.

Τα μυστικά της λίμνης Βουλιαγμένης (Trailer)

Στις 5 Μαΐου στην cosmotetv αποκαλύπτονται τα μυστικά της Λίμνης Βουλιαγμένης.

Βανδάλισαν την κεντρική πλατεία Ηλιούπολης (ΦΩΤΟ)

Πριν λίγες εβδομάδες, είχε επισκευαστεί και ενισχυθεί με νέο εξοπλισμό ώστε να είναι ξανά λειτουργικό.

«Η Θεία Μορφή» στο Μουσείο Γουλανδρή στο Παγκράτι

Εκτίθεται στον 1ο όροφο του Μουσείου του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή στην Αθήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Tuba Day

Διεθνής Ημέρα της Τούμπας. Την πρώτη Παρασκευή κάθε Μαΐου οι τουμπίστες γιορτάζουν για να αναδείξουν αυτό το ογκώδες πνευστό όργανο.

Συγκέντρωση Υπογραφών για μετονομασία της οδού Μελαντίας σε «οδό Δημήτρη Φάμπα»

Η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται σε όσους ανθρώπους γνωρίζουν το έργο του Δημήτρη Φάμπα,τον άνθρωπο που δημιούργησε την ελληνική σχολή κιθάρας.