Γεύσεις Ανατολής στο αεροδρόμιο του Dubai

- Advertisement -

Μια γαστρονομική έκπληξη περιμένει τους επιβάτες πρώτης και διακεκριμένης θέσης που θα ταξιδέψουν με την Emirates μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Όσοι βρεθούν σε κάποιο από τα έξι σαλόνια αναμονής της εταιρείας στο αεροδρόμιο του Dubai θα πάρουν μια γεύση της τοπικής κουζίνας δοκιμάζοντας μοναδικά πιάτα με την υπογραφή της βραβευμένης σεφ Silvena Rowe.

Chef Silvena Rowe

Η Βρετανίδα σεφ, με τις οθωμανικές ρίζες, είναι βαθιά επηρεασμένη από την παραδοσιακή κουζίνα των Εμιράτων και διακρίνεται για την ικανότητά της να προσαρμόζει τις αυθεντικές αραβικές συνταγές στις προτιμήσεις ενός παγκόσμιου πελατολογίου. Το à la carte μενού που σχεδίασε ειδικά για την Emirates περιλαμβάνει σοταρισμένες γαρίδες με ζεστή βινεγκρέτ με σουμάκ, ζουμερούς κύβους τοπικού Χαμούρ μαριναρισμένους σε σαουάρμα μπαχαρικών, καθώς και αρνί που έχει σιγοβράσει για 12 ώρες μαζί με το τοπικό μίγμα μπαχαρικών Bezar. Για επιδόρπιο προσφέρεται κρέμα μασκαρπόνε με φρούτα του πάθους. Θα υπάρχει επίσης και η επιλογή μπουφέ, όπου οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν ψητό κοτόπουλο με μίγμα μπαχαρικών ζατάρ και γλάσο ροδιού.

Emirates Cuisine

Η παραπάνω ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας της Emirates με το Dubai Food Festival που φιλοδόξει να αναδείξει το Εμιράτο σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, προβάλλοντας την πολυμορφία, τη δημιουργικότητα και τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της γαστρονομικής σκηνής του.

www.emirates.com

Share it!
- Advertisement -
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Πλήθος κόσμου στα Χαϊδαριώτικα Κούλουμα στο Δαφνί (ΦΩΤΟ)

Με φαγητό, καλό κρασί, πολύ χορό και περίσσια καλή διάθεση στο χώρο της πρώην γιορτής του κρασιού.

Μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν το λόφο του Φιλοπάππου για τα κούλουμα (ΦΩΤΟ)

Από τη γιορτή, δεν έλειψαν και τα σαρακοστιανά εδέσματα, όπως η παραδοσιακή λαγάνα ο χαλβάς και ελιές που προσφέρθηκαν σε όσους ήταν εκεί. 

Νέα ηλεκτρονικά συστήματα για να κοπεί το… τσάμπα στα λεωφορεία της Αθήνας

Συστήματα real time καταμέτρησης επιβατών και επικυρώσεων θα εγκατασταθούν αρχικά στα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία της Αθήνας.

Τα «κούλουμα» της Αθήνας | Από την Κωνσταντινούπολη στους Ρουμελιώτες γαλατάδες

Πως συνδέεται η έναρξη της Τεσσαρακοστής, με το Λόφο του Φιλοπάππου, τους λαϊκούς χορούς και τα κούλουμα.

Μικροί και μεγάλοι σε καρναβαλικούς ρυθμούς στο Ζάππειο (ΦΩΤΟ)

Επόμενο ραντεβού στου Φιλοπάππου για τα παραδοσιακά κούλουμα.

1984: Όταν η Αθήνα είχε το δικό της καρναβάλι (VIDEO)

Η παρέλαση των καρναβαλιστών της πρωτεύουσας μέσα από ένα σπάνιο οπτικό υλικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν το λόφο του Φιλοπάππου για τα κούλουμα (ΦΩΤΟ)

Από τη γιορτή, δεν έλειψαν και τα σαρακοστιανά εδέσματα, όπως η παραδοσιακή λαγάνα ο χαλβάς και ελιές που προσφέρθηκαν σε όσους ήταν εκεί.