Ξύλο και βρισιές στο Δ.Σ. της Super League!

Παρά το γεγονός ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League ξεκίνησε σε ήπιους τόνους και υπήρξαν κάποιες συμφωνίες, προς το τέλος του επικράτησε πανικός με αμοιβαίες “φιλοφρονήσεις”.

Αφού η ξεκίνησε μια διαμάχη μεταξύ Γιάννη Αλαφούζου και Νίκου Μαχλά σχετικά με πληρωμές και οφειλές, το λόγο σύμφωνα με το sport24.gr πήρε ο Βαγγέλης Μαρινάκης λέγοντας πως:

Το πρωί στην σύσκεψη οι κύριοι Θεοδωρίδης, Καραπαπάς είχαν πει αναλυτικά όλα όσα θα συνέβαιναν, τα στυλό, τις φωτοβολίδες, τα πανό. Αντί να ζητήσετε συγγνώμη εσείς που στήσατε όλο αυτό το σκηνικό λέτε και ανοησίες για ηθικούς αυτουργούς και άλλα τέτοια.

Είσαι απατεώνας, ένα κομπλεξικό ανθρωπάκι που κάθε φορά περιμένεις τον πατέρα σου να πληρώσει τα χρέη σου. Έχεις αποτύχει σε όλες σου τις δουλειές και δεν μπορείς να μιλάς για νομιμότητα. Ένας καταδικασμένος για λαθρεμπόριο! Πες μας τι έγινε με τους Αμερικανούς ομολογιούχους, πες μας τι έγινε με τις 500 οικογένειες του ΣΚΑΪ που άφησες στον δρόμο.

Είσαι ένας αποτυχημένος, ένα παρανοϊκό ανθρωπάκι που το μόνο που ξέρεις είναι να πηγαίνεις έξω από τα γραφεία που Υπουργών και να ρουφιανεύεις και των τραπεζιτών να πάρεις δάνειο. Θα μιλήσεις εσύ για ηθική και ποδόσφαιρο;”,

Έπειτα πήρε το λόγο ο Νίκος Μαχλάς: “Καλά σου λέει και στο λέει στο πρόσωπο σου. Εσύ είσαι ρουφιάνος και πας στα δικαστήρια και τα λες! Μιλάς για τον Μαρινάκη, αλλά εσύ ήσουν που προκάλεσες στο Ηράκλειο και ήρθες να κάτσεις στον πάγκο του Παναθηναϊκού”.

O Γιάννης Αλαφούζος απάντησε στο ίδιο ύφος: “Προκάλεσες που έκατσες στον πάγκο την Κυριακή. Είχαμε πει στην αστυνομία ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι κόκκινο πανί και δεν μπορεί να κινείται σε όλους τους χώρους. Μέχρι και φιμέ τζάμι είχαμε βάλει στο μπουθ για να μην φαίνεται, αλλά αυτός έκανε τα πάντα για να προκαλέσει. Δεν μπορεί να εξομοιώνεται με τη δική μου παρουσία στην Κρήτη. Εκεί ακολουθήσαμε πιστά τα τις οδηγίες της αστυνομίας, μπήκα στο γήπεδο ενώ είχε ξεκινήσει το παιχνίδι και σχεδόν δεν κατάλαβαν οι περισσότεροι αν είχα πάει ή όχι στο γήπεδο”.

“Σε ακούω. Μην βιάζεσαι. Σου δίνω το χρόνο σου, να πάρεις τις ανάσες σου και να ηρεμήσεις γιατί είσαι και χοντρός και δεν μπορείς να μιλήσεις”.

Ακολούθησαν φράσεις που εκτόξευσαν το ήδη υψηλό “επίπεδο”:

Μαρινάκης προς Αλαφούζο: “Περίμενα ότι θα μου ζητούσες μια συγγνώμη για όσα πέρασα την Κυριακή. Αλλά είσαι μια γαμ… αδερφή. Θα σε γαμ…”.

Αλαφούζος: “Σταμάτα να μιλάς έτσι. Δεν είναι αυτός τρόπος”.

Στο σημείο αυτό ο Μαρινάκης φέρεται να συνεχίζει τα “γαλλικά”.

Αλαφούζος: “Θα μου κλ…”.

Ο Μαρινάκης σε εκείνο το σημείο σηκώνεται να πάει προς το μέρος του.

Ο Αλαφούζος του είπε: “Πάρε ανάσες, δεν μπορείς να ανασάνεις. Εδώ ήρθαμε να μιλήσουμε”.

Τότε ο Μαρινάκης του πέταξε νερό, που βρήκε τον Φώτη Κωστούλα, που καθόταν δίπλα στον Αλαφούζο.

Υπήρξε μάλιστα περιστατικό χειροδικίας, όπως ισχυρίζονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, εις βάρος του Βασίλη Κωνσταντίνου, από μπράβο του Μαρινάκη.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Οδηγός διατροφής για το Πάσχα από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Συστάσεις για εγκράτεια στο φαγητό, ιδιαίτερα σε όσους έχουν κάνει νηστεία 40 ημέρες και στους καρδιοπαθείς.

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου

Μία τυπική Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου περιλαμβάνει Πορεία Ειρήνης, ασκήσεις γιόγκα με γέλιο.

Οι υπόλοιπες αργίες του 2024 μετά το Πάσχα

Οι αργίες μετά το Πάσχα. Πότε είναι το επόμενο τριήμερο

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το Αγιο Φως με ειδική πτήση

Θα ακολουθήσει η μεταφορά του με ειδικές πτήσεις στην ελληνική επικράτεια, από τις εταιρείες Aegean και Sky Express, σε εννιά και επτά προορισμούς αντίστοιχα.

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Η γνωστή ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 77 ετών.

Ημέρα του Πολέμου των Άστρων

Η 4η Μαΐου επελέγη από την παραφθορά της πιο γνωστής ατάκας της σειράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το Αγιο Φως με ειδική πτήση

Θα ακολουθήσει η μεταφορά του με ειδικές πτήσεις στην ελληνική επικράτεια, από τις εταιρείες Aegean και Sky Express, σε εννιά και επτά προορισμούς αντίστοιχα.