O Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό και έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα

Ανώτερος o Παναθηναϊκός, νίκησε με 2-1 χάρη στα παιδαριώδη αμυντικά λάθη και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους τρεις βαθμούς, 9 αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

pao2

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 2-1 και μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά του από την κορυφή της βαθμολογίας. Τα τραγικά αμυντικά κενά των «ερυθρόλευκων» έπαιξαν για δεύτερη σερί ματς (έπειτα απ’ αυτό κόντρα στη Ντνίπρο) καθοριστικό ρόλο, με το 1-0 στο 49′ να προέρχεται από… στραβοκλωτσιά του Μασουακού και το 2-0 του Πέτριτς να είναι αποτέλεσμα ασίστ του… Μιλιβόγεβιτς! Στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντομίνγκες με σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής και η διαφορά, πλέον, των δύο «αιωνίων» αντιπάλων μειώθηκε στους 3 βαθμούς, με τους Πειραιώτες να προπορεύονται πάντα.

Επεισόδια πριν από τη σέντρα στη Λεωφόρο, στη.. βόλτα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο χορτάρι και… κυνηγητό σε Περέιρα και παίκτες του Ολυμπιακού.

pao6

paosfp

Η Βαθμολογία.

Καταγραφή

 

Διαιτητής: Αν.Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες: Καρέλης, Λαγός, Νάνο, Ζέκα, Σίλντενφελντ – Σαντάνα, Χάρα, Μανιάτης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ.Αναστασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Λαγός (76΄ Μέντες), Πράνιτς, Ζέκα, Πέτριτς (90΄ Κλωναρίδης) , Καρέλης (62΄ Ατζαγκούν), Μπεργκ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Β.Περέιρα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σαντάνα, Σιόβας, Μαζουακού, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης (65΄ Χάρα), Ντουρμάζ (85΄ Αφελάι), Ντοσεβί (75΄ Τσόρι Ντομίνγκες), Μήτρογλου.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

314 βόμβες Αεροπορίας εντοπίστηκαν μέσα στο πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού

Τις είχαν αποθηκεύσει οι Γερμανοί 2 μέτρα ακριβώς κάτω από τις πρώην εγκαταστάσεις της Ένωσης Ποντίων Σουρμένων.

Νέος ιατρικός εξοπλισμός 6 εκατ. ευρώ για τα στρατιωτικά νοσοκομεία της Περιφέρειας Αττικής

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Αττική» 2021-2027 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων στην Αθήνα την εορταστική περίοδο του Πάσχα

Κλειστά θα παραμείνουν για 3 ημέρες τα σούπερ μάρκετ, από τις 5 έως και τις 7 Μαίου.

Συστάσεις για την ατμοσφαιρική ρύπανση

Οδηγίες για την ενημέρωση του κοινού με μέτρα προφύλαξης.

Γιατί βάφτηκε κόκκινος ο ουρανός?

Το φαινόμενο μελετήθηκε τον 19ο αιώνα από τον λόρδο Rayleigh και ονομάζεται προς τιμή του «σκέδαση Rayleigh».

Αποχαιρετούμε την Ολυμπιακή Φλόγα πριν το ταξίδι της για το Παρίσι

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα παραδοθεί στους Γάλλους διοργανωτές στις 26 Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο σε ειδική τελετή ελεύθερη για το κοινό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποχαιρετούμε την Ολυμπιακή Φλόγα πριν το ταξίδι της για το Παρίσι

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα παραδοθεί στους Γάλλους διοργανωτές στις 26 Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο σε ειδική τελετή ελεύθερη για το κοινό.