PEOPLE
Γαστριμαργική πανδαισία στους αιθέρες με την AIR FRANCE

Οι διάσημοι Γάλλοι chefs Joël Robuchon, Régis Marcon, Anne-Sophie Pic, Guy Martin και Michel Roth στο όνομα της Air France πασπαλίζουν τους αιθέρες με εμπνευσμένες συνταγές και με όλη την πολυτέλεια made in France.
Από τις αρχές του 2015, σε όλες τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων της Air France, περιμένουν τους επιβάτες της πρώτης θέσης La Première και της Business Class οι εναλλασσόμενες δημιουργίες των πέντε βραβευμένων με Michelin Γάλλων chefs, σερβιρισμένες σε πορσελάνες Bernardaud και συνοδεία μαχαιροπίρουνων Christofle ειδικά σχεδιασμένα από τον Jean-Marie Massaud.
Μέχρι το τέλος Μαρτίου το μενού των αιθέρων της Air France για τους επιβάτες της La Première περιλαμβάνει κότσι μοσχαρίσιο σιγομαγειρεμένο, κοτόπουλο στον ατμό με μέλι και λεμόνι και ραγού με φακές du Puy, όλα με την υπογραφή του Régis Marcon.
Στο ίδιο διάστημα για τους επιβάτες της Air France στην Business σερβίρονται πέντε δημιουργίες της Anne-Sophie Pic, μεταξύ αυτών ψητό μοσχάρι που συνοδεύεται από βασιλική κινόα, κόκκινες πιπεριές και ανανά και βακαλάος ελαφρά τηγανισμένος με κρεμώδες μαύρο ρύζι και γάλα καρύδας.
Και επειδή γαλλικό δείπνο χωρίς σαμπάνια και εξαιρετικής ποιότητας κρασί δεν νοείται, μια μικρή κάβα πετά μαζί με κάθε μακρινή πτήση της Air France για να ολοκληρωθεί η γαστριμαργική πανδαισία στους αιθέρες.
You may like
-
Προκαταβολή σύνταξης: Πριν από το Πάσχα η πρώτη πληρωμή – Τα ποσά των δικαιούχων
-
Πάει για παράταση το lockdown: Οι δυσοίωνες εκτιμήσεις και ο σχεδιασμός της κυβέρνησης
-
Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Κατηγορείτε την κυβέρνηση ότι καλύπτει παιδεραστές;
-
Συναγερμός στις ΗΠΑ: Σε τουλάχιστον οκτώ Πολιτείες η βρετανική μετάλλαξη του κορονοϊού
-
Αναστολές συμβάσεων: Ξεκινούν οι πληρωμές – Ποιοι και πότε θα λάβουν από 534 έως 1.068 ευρώ
-
Μηταράκης: Στο 6% «έπεσαν» οι ισχύουσες άδειες διαμονής από την αρχή του έτους