Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (16-22/02/2015)

Κώστας Λεφάκης Ζώδια

aries-horoscope-2014
ΚΡΙΟΣ

Η νέα σελήνη στα σύνορα Υδροχόου Ιχθύ, σας βοηθά να πάρετε καινούργιες θέσεις απέναντι στα προβλήματα που σας απασχολούν. Οι εξελίξεις της γενικότερης κατάστασης επηρεάζουν περισσότερο την ψυχολογία σας παρά τα πρακτικά σας συμφέροντα. Το οικονομικό σας προβληματίζει ακόμα μια φορά. Ο Ερμής σας βοηθά να γεφυρώσετε κάποια χάσματα μεταξύ εσόδων και εξόδων και να βρείτε πίστωση χρόνου αν όχι την βοήθεια χρημάτων. Αισθηματικά αλλάζει το σκηνικό καθώς Άρης και Αφροδίτη εισβάλουν στο ζώδιο σας στο τέλος του μήνα αλλάζοντας τις ισορροπίες στον τομέα αυτό.

taurus-horoscope-2014

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο να φροντίσετε περισσότερο την δουλειά σας και το κοινωνικό σας προφίλ. Αρκετοί θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε ή να μετακινηθείτε. Η στενή προσέγγιση Άρη Αφροδίτη συνεχίζεται, εναλλάσσοντας συγκινήσεις, εντυπώσεις αλλά προκαλώντας και αρκετό εκνευρισμό στον τομέα των πιο στενών σχέσεων σας. Κάποιες επιθυμίες δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν αυτό όμως δεν πρέπει να σας απογοητεύσει. Οι μέρες αυτές σας βοηθούν να συσπειρώσετε τις δυνάμεις σας ή να αλλάξετε μερικά από τα σχέδια σας προσαρμοζόμενοι στην γενικότερη αλλαγή του κλίματος που θα παρατηρηθεί.

gemini-horoscope-2014

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την εβδομάδα αυτή τελειώνει η περίοδος των εμποδίων και των εντάσεων που ξεκίνησε τον περασμένο μήνα εξαιτίας της διέλευσης του Άρη από τους ιχθείς. Αυτό που θέλετε μπορείτε να το πετύχετε αλλά κάντε λίγο υπομονή ακόμα, αν κάποιες στιγμές φρενάρουν οι εξελίξεις εξαιτίας της παρέμβασης τρίτων ή της δυσλειτουργίας της συνεργασίας σας με το περιβάλλον. Έχετε αποδείξει ότι οι δυσκολίες δεν σας πτοούν, αντίθετα σας αναζωογονούν. Στην δουλειά και στην διαχείριση των χρημάτων σας αποτελείτε παράδειγμα προς μίμηση χάρη του δυναμισμού στο πρώτο τομέα και της ελαστικότητας στο δεύτερο.

cancer-horoscope-2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την περίοδο αυτή καλό είναι να αποφύγετε πειραματισμούς, εκνευρισμούς και απογοητεύσεις. Εδραιώστε αυτό που ήδη έχετε και κυρίως καλλιεργήστε συνεργασίες καινούργιες ή και παλιές. Φροντίστε να μην εξαντλείστε και προσθέστε μια δόση ψυχαγωγίας στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Στο τέλος της εβδομάδας Άρης και Αφροδίτη μαζί κάνουν την είσοδο τους στο Κριό. Ραγδαίες εξελίξεις προβλέπονται στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Για αρκετούς όμως ενδιαφέροντα περιστατικά υπάρχουν στην ερωτική σας ζωή.

leo-horoscope-2014

ΛΕΩΝ

Η νέα σελήνη που μεσολάβησε σας βοηθά να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας, ο Δίας στο ζώδιο σας διατηρεί τον παράγοντα της τύχης δίπλα σας ακόμα και αν δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Πρέπει να είστε περήφανοι για τα υψηλά επίπεδα ευεξίας και ενέργειας που θα βιώσετε σε όλη αυτή την περίοδο που διανύουμε. Κατάλληλη περίοδος για νέους στόχους, για να πάρετε αποφάσεις για σχέσεις και συνεργασίες και να γίνετε πιο προνοητικοί στις οικονομικές σας συναλλαγές.

virgo-horoscope-2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα σελήνη σας βοηθά να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα. Η αποχώρηση του Άρη και της Αφροδίτης από τους Ιχθείς δημιουργεί νέες προοπτικές και περιθώρια. Αρχίζει σύντομα μια σειρά από ανακουφίσεις καθώς ταλαιπωρίες και δράματα υποχωρούν. Στο χέρι σας είναι να κερδίσετε το παιχνίδι με το πεπρωμένο αρκεί να αλλάξετε τους όρους του παιχνιδιού, να αποφύγετε την έκθεση σε κινδύνους και να αξιοποιήσετε την αντίληψη που διαθέτετε στο έπακρο. Ένα γεγονός θα σημαδέψει την αισθηματική σας ζωή ενώ μια πρόταση στην εργασία σας κρύβει πολύ ενδιαφέρον αρκεί να ανταποκριθείτε σε αυτή άμεσα και έξυπνα.

libra-horoscope-2014

ΖΥΓΟΣ

Ενδιαφέρον παρουσιάζει αυτή η εβδομάδα σε επίπεδο επικοινωνιακό. Ο Ερμής επέστρεψε σε ορθόδρομη πορεία και αυτό σημαίνει ότι οι καθυστερήσεις υποχώρησαν. Η Αφροδίτη σας ευνοεί στα ερωτικά σας. Επίσης μια χάρη που θέλετε μπορεί να σας γίνει αποδεκτή, κάτι καλύτερο εξελίσσεται στα επαγγελματικά σας, μην βιάζεστε όμως να αντιδράσετε ή να απογοητευτείτε σε μια ενδεχόμενη ενόχληση από την συμπεριφορά κάποιου παράγοντα. Ταχτοποιήστε θέματα οικογενειακού περιβάλλον ή εξωραΐστε το χώρο του σπιτιού σας.

scorpio-horoscope-2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις μέρες αυτές φανείτε συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλετε να πετύχετε. Η νέα σελήνη της Τετάρτης σας βοηθά να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας. Η αισθηματική σας ζωή συνεχίζει να σας απασχολεί και η εύνοια Αφροδίτη Άρη σε αυτόν τον τομέα θα είναι αισθητή. Η δουλειά σας θα σας απασχολήσει επίσης, τα οικονομικά σας όμως παραμένουν περιορισμένα και εκεί να πρέπει να γίνετε υπομονετικοί ή επινοητικοί. Διαλέξτε τι από τα δυο μπορείτε να εκφράσετε. Παράλληλα δείξτε προσοχή στις σχέσεις σας και συμπαρασταθείτε σε δικούς σας ανθρώπους.

sagittarius-horoscope-2014

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα και φανείτε πιο γλυκείς με τους δικούς σας. Κάτι εξελίσσεται περίεργα στην ερωτική σας ζωή, το οποίο θα σας δώσει την ευκαιρία να πετύχετε κάτι που θέλετε από καιρό ή να ζήσετε κάποιες δυνατές ερωτικές στιγμές. Για άλλους η εξέλιξη παρατηρείται στα επαγγελματικά σας αλλά με έναν τρόπο δύσκολο ή κουραστικό. Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σας σημαίνει πειθαρχία, υπομονή και επιμονή στους σκοπούς σας. Η νέα σελήνη στις 18 σας βοηθά σε νέα ξεκινήματα ή στο να ανεφοδιάσετε τις ελλείψεις σας.

capricorn-horoscope-2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Φεβρουάριος συνεχίζει να είναι περιπετειώδης και επεισοδιακός. Το οικονομικό συνεχίζει να σας απασχολεί και μικρές ευκαιρίες για λύσεις είναι πολύ πιθανές. Αρκετοί θα μπορέσετε να βρείτε μια υποστήριξη ή να τύχετε πίστωση χρόνου στην πίεση οικονομικών εκκρεμοτήτων. Η στενή προσέγγιση Άρη Αφροδίτης στους Ιχθείς για σας εσάς, σημαίνει ευχάριστες γνωριμίες, ερωτικές περιπέτειες ή πρόοδος σε μια καινούργια σας συνεργασία. Φροντίστε το καλώς έχειν την ψυχολογίας σας, φανείτε στωικοί σε κάποια εμπόδια και πιο επινοητικοί για την κατάκτηση του αντικειμένου του πόθου σας.

aquarius-horoscope-2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιο σας ορθόδρομος σας βοηθά να κερδίσετε το χαμένο χρόνο, η νέα σελήνη στις 18 να συγκροτήσετε τις δυνάμεις σας, ενώ ο Άρης και η Αφροδίτη μαζί δίνουν έναν έναυσμα πρόσκαιρης τύχης στα οικονομικά σας η οποία όμως μπορεί να εξανεμιστεί γρήγορα. Αυτό προσέξτε το πολύ. Ο Δίας στο Λέοντα σταθερά βοηθά την εξέλιξη μιας ερωτικής κατάστασης ή την πρόοδο κάποιων νέων επαγγελματικών συνεργασιών. Ο Κρόνος στον Τοξότη ωστόσο φρενάρει την πραγματοποίηση μιας προσδοκίας σας αλλά μην απογοητεύεστε.

pisces-horoscope-2014

ΙΧΘΕΙΣ

Ο μήνας προχωρά κάτω από το φως ενός καινούργιου φεγγαριού. Το φεγγάρι αυτό θα δώσει σύντομα λύσεις σε υποθέσεις που σας απασχολούν ενώ η στενή παρουσία Άρη – Αφροδίτη στο ζώδιο σας δίνει λύσεις. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η κοινωνική σας ζωή και ραγδαίες εξελίξεις η ερωτική σχέση με έναν άνθρωπο που μεταξύ άλλων σας αφορά πολύ. Οι υποχρεώσεις στον επαγγελματικό τομέα δεν υποχωρούν εύκολα, ενώ η κατάσταση στα οικονομικά σας παραμένει ρευστή. Αποφύγετε να παρασυρθείτε σε υπερβολές ή να κάνετε λάθη κάτω από το βάρος ενθουσιασμών ή και αιφνίδιων πανικών.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Λευτέρης Παπαδόπουλος «Όλοι σε φωνάζαν αρχηγό»

Η μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στις 4 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο

Στο Ναό της Αρτέμιδος στη Βραυρώνα (VIDEO)

Δεκάδες τα ευρήματα που μπορεί κανείς να δει σ’ ένα από τα ωραιότερα αρχαιολογικά Μουσεία της Αττικής.

Το Πάσχα και τα έθιμά του

Πάσχα ονομάζεται η μεγάλη γιορτή του ιουδαϊσμού η οποία καθιερώθηκε ως ανάμνηση της Εξόδου,...

Εμβολιασμός ενηλίκων: Σύμμαχος υγείας καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας

Ορισμένα από τα εμβόλια της παιδικής ηλικίας απαιτούν αναμνηστικές δόσεις για να διατηρήσουν την αποτελεσματικότητά τους.

This is Athens – City Festival: Το μεγάλο ανοιξιάτικο Φεστιβάλ της πρωτεύουσας

Περισσότερες από 250 εκδηλώσεις από την 1η Μαίου έως τις 2 Ιουνίου σε ολόκληρη την Αθήνα.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ και η ERGO Ασφαλιστική ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους υγείας και η ERGO Ασφαλιστική, μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εμβολιασμός ενηλίκων: Σύμμαχος υγείας καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας

Ορισμένα από τα εμβόλια της παιδικής ηλικίας απαιτούν αναμνηστικές δόσεις για να διατηρήσουν την αποτελεσματικότητά τους.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ και η ERGO Ασφαλιστική ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους υγείας και η ERGO Ασφαλιστική, μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους.