Σημαντικές νίκες για Κέρκυρα και Βέροια

Μεγάλη νίκη, με την οποία σε μεγάλο βαθμό εξασφαλίζει την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα, πέτυχε η Κέρκυρα επί της Καλλονής με 2-0, ενώ και η Βέροια πήρε τους τρεις βαθμούς στην έδρα του Λεβαδειακού νικώντας 0-2.

Κέρκυρα – Καλλονή 2-0

Η φάση που καθόρισε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι και που έδωσε την ευκαιρία στην Κέρκυρα να πιέσει ακόμη περισσότερο την εστία της Καλλονής σημειώθηκε στο 33΄. Τότε ο Αντέντζο είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από το ματς αφήνοντας την ομάδα της Μυτιλήνης με 10 παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και μετά το σουτ του Χουάνμα που έφυγε άουτ, η Κέρκυρα κέρδισε πέναλτι στο 54΄ σε ανατροπή του Καϊκούτ από τον Αναστασιάδη. Ο «παθών» ανέλαβε την εκτέλεση και στο 55΄ οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα (1-0).

Το ματς τελείωσε στο 77΄, όταν ο Ντιόγκο με δυνατό σουτ «έγραψε» το 2-0, με το αποτέλεσμα να μένει μέχρι τέλους.

Λεβαδειακός – Βέροια 0-2

Χωρίς τέρματα και σημαντικές ευκαιρίες τελείωσε το πρώτο ημίχρονο στη Λιβαδειά, όμως στο δεύτερο μισό τα πράγματα άλλαξαν.

Ο Λεβαδειακός στο 50΄ «άγγιξε» το γκολ με το σουτ του Μάντζιου που έδιωξε με υπερένταση ο Τζινάρ, ενώ ο έμπειρος επιθετικός ήταν και πάλι πρωταγωνιστής στο 75΄, αυτή την φορά, όμως, η κεφαλιά που επιχείρησε έφυγε άουτ.

Κι ενώ οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πίεζαν για τη νίκη, στο 84΄ σε μία ξαφνική αντεπίθεση η Βέροια άνοιξε το σκορ με την κοντινή προβολή του Μαραγκού (0-1). Το γκολ «πάγωσε» τους «πράσινους» και πέντε λεπτά αργότερα ο Καλτσάς έδωσε την «χαριστική βολή» στους Βοιωτούς (0-2).

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

“Super Food Festival” στο Ζάππειο από τις 24 έως 28 Απριλίου

Ανακάλυψε καινοτόμα τρόφιμα αλλά και παραδοσιακά από τους ίδιους τους παραγωγούς.

Οι «θησαυροί» του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής (ΦΩΤΟ)

Ποιο ήταν το πρώτο ποντίκι υπολογιστή της ιστορίας; Πώς έμοιαζε ένα λάπτοπ το 1980; Με τι μηχάνημα έκαναν πράξεις τη δεκαετία του 1950;

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό στην Τεχνόπολη στο Γκάζι (ΦΩΤΟ)

Έδωσε το παρών στην πρώτη μέρα του φετινού @athens_science_festival μαζί με τον Δήμαρχο της Αθήνας.

Έλεγχος και ενημέρωση για την Καρδιακή Ανεπάρκεια στα δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αθηναίων

Στο 4ο και 5ο Δημοτικό Ιατρείο του Δήμου Αθηναίων κλιμάκια της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι «θησαυροί» του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής (ΦΩΤΟ)

Ποιο ήταν το πρώτο ποντίκι υπολογιστή της ιστορίας; Πώς έμοιαζε ένα λάπτοπ το 1980; Με τι μηχάνημα έκαναν πράξεις τη δεκαετία του 1950;