Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (09-15/02/2015)

Κώστας Λεφάκης Ζώδιαaries-horoscope-2014

ΚΡΙΟΣ

Μεγάλη κινητικότητα παρουσιάζει αυτή εβδομάδα για εσάς. Σας δίνεται όμως η ευκαιρία να βάλετε σε τάξη αρκετές σημαντικές για εσάς σχέσεις και συνεργασίες, προκειμένου η συνέχεια να είναι απαλλαγμένη από παρεξηγήσεις και ασάφειες. Μικρές περιπλοκές στα οικονομικά δεν θα λείψουν. Μέσα σε όλα και ο έρωτας θα απαιτήσει μερτικό χρόνου και συμμετοχής σας στα δικά του παιχνίδια. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, θα φέρει, για τους περισσότερους από εσάς, σπονδυλωτές αλλαγές στις επαγγελματικές και στις αισθηματικές σας σχέσεις. Αποφύγετε να αντιδράσετε και προτιμήστε να προσαρμοστείτε.

taurus-horoscope-2014

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντική περίοδος για εσάς, όπου θα παραμερίσετε κάποια πρακτικά σας ενδιαφέροντα και σχετικές ασχολίες για να ψάξετε την έννοια της αγάπης μέσα από την συνεργασία, την αμοιβαία παραδοχή, την αναγνώριση της ελευθερίας της επιλογής καθώς και την ανοχή της διαφορετικής άποψης. Μπορεί να τα καταφέρετε, μπορεί και όχι. Το βέβαιο είναι ότι θα κάνετε τις προσπάθειες τώρα και μάλιστα πολύ φιλότιμα. Το τελικό αποτέλεσμα θα δείξει και τις προσθέσεις του πεπρωμένου σας. Αναμένετε μερικά προβλήματα στην εργασία σας.

gemini-horoscope-2014

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνεχίζονται δυστυχώς για εσάς η δυσκολίες που έχουν να κάνουν με την εργασία και κυρίως το στενό περιβάλλον σας. Υπάρχουν εκκρεμότητες στις σχέσεις σας αλλά και εναλλακτικές στις συνεργασίες σας. Ελιχθείτε κατάλληλα ή αναπροσαρμόστε τα σχέδια σας για να είστε εσείς οι τελικοί νικητές σε ένα παιχνίδι ανταγωνισμού και αντιπαραθέσεων. Ερωτικά πάντως αυτό το διάστημα θα πρέπει να περιμένετε περισσότερα. Επίσης υπάρχουν κάποιοι που εμποδίζουν την ταχύτητα της εξέλιξης των πραγμάτων που σας αφορούν. Εξοπλιστείτε με εναλλακτικές λύσεις, με υπομονή και με επινόηση.

cancer-horoscope-2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το διάστημα αυτό του Φεβρουαρίου θα είναι αρκετά δυναμικό όπου καλείστε να πάρετε αποφάσεις σταθερές για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής, για εκκρεμότητες που συνεχίζουν να υπάρχουν στην εργασία και τελικά για την απαλλαγή σας από εξαρτήσεις σε ανθρώπους ή σε συνήθειες οι οποίες δεν σας ωφελούν πλέον. Εργασία και προσωπική ζωή περνούν σε νέα φάση. Επίσης θα υπάρξουν έκτακτα περιστατικά που θα σας αναστατώσουν. Κάποιοι άνθρωποι γύρω σας θα ξαφνιαστούν με την αλλαγή της διάθεσης σας και η ερωτική σας ζήλια θα αιφνιδιάζει τον σύντροφο σας. Κρατήστε ωστόσο ένα μέτρο.

leo-horoscope-2014

ΛΕΩΝ

Αποφύγετε λάθη στη κρίση σας και την πιθανότητα να δεχτείτε συναισθηματικά τραύματα από αγαπημένους σας ή από το στενό περιβάλλον της εργασίας. Υπολογίστε ότι η περίοδος είναι μεταβατική και πως μετά από δυσκολίες στον οικονομικό τομέα έρχεται μία περίοδος αισθητής ανακούφισης. Δώστε σωστές εντυπώσεις εκεί που πρέπει και αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες.
Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας αυτής σας ευνοούν να κινηθείτε και σας δίνουν επιχειρήματα για να πείσετε δύστροπους αντιπάλους. Οι οικονομικές σας διακυμάνσεις δεν σταματούν.

virgo-horoscope-2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι μέρες αυτές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ανακουφιστικές αφού σταδιακά παρουσιάζονται λύσεις σε κρίσιμα σημεία που σχεδόν απείλησαν την ηρεμία και την ασφάλεια σας το τελευταίο διάστημα. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο πως θα διαθέσετε το χρόνο και το χρήμα και εν γένει την πρακτική πλευρά της ζωής και την σωστή αξιοποίηση της. Κάποιες μεγάλες δυσκολίες δεν υποχωρούν ακόμη, απλώς γίνονται πιο ήπιες. Ερωτικά η ατμόσφαιρα θα έχει διακυμάνσεις. Επαγγελματικά μην είστε απαισιόδοξοι και ακολουθήστε την πολιτική της σιωπής στις δύσκολες στιγμές.

libra-horoscope-2014

ΖΥΓΟΣ

Η περίοδος αυτή τα έχει όλα, και τα καλά και τα δύσκολα και φυσικά πολλά θα κριθούν από τη δική σας στάση και συμπεριφορά. Προσωπική ζωή, εργασία, περιβάλλον και επικοινωνία φαίνεται να αλλάζουν ύφος και διάσταση ακόμη. Τα εξωτερικά γεγονότα θα κάνουν αισθητή επέμβαση στα σχέδια σας και θα σας ωθήσουν σε αναπροσαρμογές. Το τελευταίο τέταρτο της σελήνης στις 12 του μήνα θα φέρει εντάσεις και περισσότερη κατανάλωση ενέργειας και χρήματος. Ωστόσο θα έπρεπε ίσως να γίνετε περισσότερο γενναιόδωροι με τη ζωή και τους ανθρώπους της.

scorpio-horoscope-2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η περίοδος αυτή αποτελεί ένα διάστημα τακτοποίησης εκκρεμοτήτων και διευθέτησης οικονομικών ζητημάτων. Και τα δυο επηρεάζουν τη διάθεση και την συμπεριφορά σας. Κατάλληλη εποχή να αξιοποιήσετε διερχόμενες κοινωνικές αλλά και επαγγελματικές ευκαιρίες και να εκφράσετε πιο αποφασιστικά τα ταλέντα σας. Ερωτικά τα πράγματα είναι μέτρια στη δική σας περίπτωση και είναι το συναίσθημα περισσότερο που σας ρίχνει σε παγίδες. Τις μέρες όμως αυτές, που είναι μεταβατικές, αποφύγετε να κάνετε λάθη επιλογής και οικονομικής διαχείρισης. Ενεργοποιήστε τα ταλέντα αλλά δαμάστε τους θυμούς σας.

sagittarius-horoscope-2014

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχει μία σαφής δυσκολία στον επαγγελματικό τομέα ο οποίος σας υποχρεώνει να δώσετε μάχες για την διατήρηση των κεκτημένων και του κύρουςσας. Θα πρέπει να παλέψετε με όλες τις αντιξοότητες χωρίς να χάσετε την αυτοπεποίθηση σας. Στηριχτείτε στις δυνάμεις, στο ένστικτο αλλά και στην αντίληψη σας. Η εποχή είναι κατάλληλη για αποφασιστική συμπεριφορά και δυναμικές λύσεις. Το οικονομικό έχει εναλλαγές κυρίως στους ελεύθερους επαγγελματίες αλλά καλό είναι να παραμείνετε προνοητικοί. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα απροσδόκητων εξελίξεων.

capricorn-horoscope-2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σημαντική διαγράφεται στον ορίζοντα των επιδιώξεων σας η κοινωνική σας ζωή. Εξελίξεις πρακτικές παρατηρούνται και στα επαγγελματικά σας και, κατά κάποιο τρόπο, γίνεστε οι πρωταγωνιστές του περιβάλλοντος σας. Θα μπορέστε να επιβάλλετε εκείνους που εγκρίνετε και θα διαλέξετε αναμφισβήτητα αυτό που σας ευχαριστεί. Δεν δέχεστε όμως τώρα την σκοπιμότητας της καταπίεσης και τη προσαρμογής, δέχεστε όμως οτιδήποτε καινούργιο και ασυνήθιστο, χαρούμενα και χωρίς επιφύλαξη. Μία μικρή αναθεώρηση σε όλα αυτά δεν θα έβλαπτε.

aquarius-horoscope-2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την περίοδο αυτή, συγκριτικά με τους άλλους,περνάτε καλύτερα και μπορείτε και υποσκελίζετε τα εμπόδια. Η ιδέα μία καλύτερης ασφάλειας και ίσως και προβολής σας γίνεται πιο απαραίτητη τώρα. Οικονομικά θα ενισχυθείτε την ώρα που θα χρειαστείτε χρήματα αλλά αυτή η εξυπηρέτηση θα συνεπάγεται ένα τίμημα που θα καταβάλετε αργότερα και το οποίο πρέπει εκ των προτέρων να το συνειδητοποιήσετε. Η ανάγκη να διακριθείτε εκ νέου στη δουλειά σας δεν πηγάζει από τη φιλοδοξία να διακριθείτε σαν άξιοι και δυνατοί – γιατί πραγματικά είστε – αλλά από την ματαιοδοξία να έχετε ένα νέο τίτλο.

pisces-horoscope-2014

ΙΧΘΕΙΣ

Μην αφήσετε τους άλλους να σας παρασύρουν εκεί που δεν θα έπρεπε να βρεθείτε. Υπολογίστε ότι το διάστημα έχει πολλές αντιξοότητες και πως αναγκαστικά θα συμβούν σημαντικές αλλαγές στις προσωπικές και στις κοινωνικές σας σχέσεις. Πολύ αργότερα θα δείτε πως όσα μεσολαβούν τώρα είναι για το μελλοντικό σας συμφέρον. Προς το παρόν όμως αποφύγετε να προκαλέσετε εσείς τους άλλους και κυρίως επιμεληθείτε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα ότι και αν συμβαίνει στο εξωτερικό περιβάλλον. Στον έρωτα παίζονται όλα σε ακραίο βαθμό.
Η μοίρα θα υποδείξει την πορεία και το ένστικτό θα σας σώσει από τις «κακοτοπιές».

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Λευτέρης Παπαδόπουλος «Όλοι σε φωνάζαν αρχηγό»

Η μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στις 4 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο

Στο Ναό της Αρτέμιδος στη Βραυρώνα (VIDEO)

Δεκάδες τα ευρήματα που μπορεί κανείς να δει σ’ ένα από τα ωραιότερα αρχαιολογικά Μουσεία της Αττικής.

Το Πάσχα και τα έθιμά του

Πάσχα ονομάζεται η μεγάλη γιορτή του ιουδαϊσμού η οποία καθιερώθηκε ως ανάμνηση της Εξόδου,...

Εμβολιασμός ενηλίκων: Σύμμαχος υγείας καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας

Ορισμένα από τα εμβόλια της παιδικής ηλικίας απαιτούν αναμνηστικές δόσεις για να διατηρήσουν την αποτελεσματικότητά τους.

This is Athens – City Festival: Το μεγάλο ανοιξιάτικο Φεστιβάλ της πρωτεύουσας

Περισσότερες από 250 εκδηλώσεις από την 1η Μαίου έως τις 2 Ιουνίου σε ολόκληρη την Αθήνα.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ και η ERGO Ασφαλιστική ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους υγείας και η ERGO Ασφαλιστική, μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εμβολιασμός ενηλίκων: Σύμμαχος υγείας καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας

Ορισμένα από τα εμβόλια της παιδικής ηλικίας απαιτούν αναμνηστικές δόσεις για να διατηρήσουν την αποτελεσματικότητά τους.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ και η ERGO Ασφαλιστική ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους υγείας και η ERGO Ασφαλιστική, μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους.