“Έφυγε” η ηθοποιός Ελένη Θεοφίλου

Την τελευταία της πνοή άφησε, στα 78 της χρόνια, η ηθοποιός Ελένη Θεοφίλου, που πολλοί θυμούνται για το ρόλο της δασκάλας στην ελληνική σειρά «Μεθοριακός Σταθμός».

Η αγαπημένη ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έπασχε από γεροντική άνοια. Πριν από λίγες ημέρες, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμιγκ» με αναπνευστικά προβλήματα, όπου και πέρασε τις τελευταίες στιγμές της.

Σπούδασε στη Σχολή του Πέλου Κατσέλη και έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό ως η αγαπημένη «δασκάλα» της θρυλικής ελληνικής σειράς «Μεθοριακός σταθμός», που παιζόταν από το 1974 έως το 1981 στην ΥΕΝΕΔ και στην οποία πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Βάσο Αδριανό.

Είχε παίξει σε δεκάδες σειρές της τηλεόρασης («Ανθρωπάκος», «Λέσχη μυστηρίου», «Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης» κ.α.), αλλά και σε πολλές ταινίες των δεκαετιών του 1960, του 1970 και του 1980 («Γκαρσονιέρα για δέκα», «Ο σεξοκυνηγός», «Η τύχη μου τρελάθηκε», «Οι βάσεις και η Βασούλα» κ.α.).

Οι τίτλοι αρχής του “Μεθοριακού σταθμού”:

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΕΦΕΤ: «Προσοχή τι αγοράζετε για το τραπέζι του Πάσχα»

Οδηγίες προς τους καταναλωτές για την ασφάλεια των τροφίμων και την ελαχιστοποίηση του κινδύνου εκδήλωσης νοσημάτων.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Μ.Δευτέρα το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

Παγκόσμια Ημέρα Χορού

Η Παγκόσμια Ημέρα Χορού καθιερώθηκε το 1982 από το Διεθνές Συμβούλιο Χορού της UNESCO.

Άσκηση κατάσβεσης και διάσωσης εγκλωβισμένων της Πυροσβεστικής (VIDEO)

Στην άσκηση συμμετείχαν, η ομάδα πυρασφάλειας της εταιρείας, το Α.Τ. Αυλώνα , ο Δήμος Ωρωπού και η Π.Ε. Αν. Αττικής.

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων την Μ.Εβδομάδα

Την Κυριακή του Πάσχα την Δευτέρα και την Τρίτη τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία

Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ) έχει καθιερώσει την 28η Απριλίου ως «Παγκόσμια Ημέρα για...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΦΕΤ: «Προσοχή τι αγοράζετε για το τραπέζι του Πάσχα»

Οδηγίες προς τους καταναλωτές για την ασφάλεια των τροφίμων και την ελαχιστοποίηση του κινδύνου εκδήλωσης νοσημάτων.