Όλα τα αποτελέσματα της Super League (4/2)

Αρκετά γκολ και δυναμικά παιχνίδια με λίγες εξαιρέσεις επιφύλασσε η 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας,με τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ να μοιράζουν τεσσάρες και να ξεχωρίζουν, ενώ ο ΠΑΟΚ έκανε νέα γκέλα χάνοντας σημαντικό έδαφος στη μάχη του τίτλου.

Αστέρας Τρίπολης – Πλατανιάς 1-0

Ο Αστέρας στο πρώτο μέρος ακολούθησε το παιχνίδι της αναμονής και της υπομονής, χωρίς να δει ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Η τακτική άλλαξε στο δεύτερο μέρος όπου μπήκε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και δικαιώθηκε για αυτή την προσέγγιση καθώς μετά από ένα τέταρτο μεγάλης πίεσης βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 60′ ο Σανκαρέ έκανε την προβολή στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Ιγκλέσιας την έστειλε στα δίχτυα για να χριστεί σκόρερ στην πρώτη του εμφάνιση στη βασική ενδεκάδα της ομάδας της Τρίπολης.

ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια 4-1

Καταιγιστικός ήταν με τη Βέροια ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες συνέτριψαν με 4-1 τη Βέροια και εξακολουθούν να κρατούν ψηλά τη σημαία στους Ζωσιμάδες. Να σημειωθεί ότι ήταν τραγικός ο αγωνιστικός χώρος.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράει πιστοποιεί κάθε εβδομάδα ότι φέτος μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον κάθε αντίπαλο και ειδικά στην έδρα του τα καταφέρνει περίφημα.

Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν οι Τσουκαλάς στο 8′, Μανιάς στο 15′, Τζημόπουλος στο 18′ και στο 35′ και Βεργώνης στο 45′.

Skoda Ξάνθη – Πανιώνιος 1-1

Πιο ζωηρά και με διάθεση να κυκλοφορήσει την μπάλα και να επιβάλει το ρυθμό της ξεκίνησε τον αγώνα η Ξάνθη. Αυτό βέβαια δεν μεταφράστηκε σε κάποια φάση μπροστά από την εστία του Παπαδόπουλου, αντ’ αυτού οι “κυανέρυθροι” ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ (12′) και μάλιστα με ένα αριστουργηματικό γκολ του Τάσου Μπακασέτα από διαγώνια θέση στο ντεμπούτο του με τον Πανιώνιο.

Η ισοφάριση ήρθε ένα λεπτό πριν τα 45′, όταν εκτελέστηκε γρήγορα φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Καπετάνο που καλυπτόταν και εκείνος με το δεξί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν είχε σφυρίξει ο διαιτητής πριν το λάκτισμα, αν και το ριπλέι δείχνει το χέρι του να είναι σηκωμένο.

Παναιτωλικός – Εργοτέλης 4-0

Απίστευτος ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Μάκη Χάβου σκόρπισε τον Εργοτέλη, τον οποίο συνέτριψε (μόνο) με 4-0 στο Αγρίνιο. Μοναδική παράσταση από τα ”καναρίνια”, που βρέθηκαν σε εκπληκτική μέρα και θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει και άλλα γκολ.

Με ψυχολογία στα ύψη από το σπουδαίο ”διπλό” στην Τούμπα, η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας δεν υποτίμησε τον Εργοτέλη και αν ήταν περισσότερη προσεκτική στην τελική προσπάθεια, ή έστω πιο τυχερή, θα μπορούσε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε υψηλότερα επίπεδα.

Τα γκολ πέτυχαν οι Φωτάκης στο 19′, Άλβες στο 42′ και στο 94′ και Κάπελ στο 63′.

Κέρκυρα – Λεβαδειακός 0-0

Η Κέρκυρα ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και ο Λεβαδειακός στο δεύτερο, όμως τους έλειπε η πεμπτουσία του ποδόσφαιρου, το γκολ, και έμειναν στο στείρο 0-0, στο χειρότερο ματς της αγωνιστικής.

Κυνήγησαν αμφότεροι το τρίποντο που θα τους έφερνε σε καλύτερη μοίρα όσον αφορά στη μάχη που δίνουν για την παραμονή στη Super League όμως το γκολ δεν ήρθε ποτέ και έτσι υποχρεώθηκαν να συμβιβαστούν με τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 3-1

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Αναστασιάδης με μία από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις τσάκισαν το όνειρο τίτλου του κόσμου με ήττα-ντροπή από έναν ΟΦΗ που με χίλια μύρια προβλήματα ξεπέρασε τον εαυτό του.

Στο 11΄ ο Κουτσιανικούλης έκανε βαθιά μπαλιά στον Τζορτζ, ο Γλύκος έκανε τραγική έξοδο, εξέθεσε τον Κατσικά, ο επιθετικός του ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία των παικτών του ΠΑΟΚ, πήρε την μπάλα και σε κενή στην ουσία εστία άνοιξε το σκορ.

Παίζοντας ώριμα, αλλά συγχρόνως με πίστη και δύναμη ο ΟΦΗ κατάφερε να φτάσει στο 2-0 στο 33′. Οι Κρητικοί για πολλοστή φορά βγήκαν στην κόντρα, ο Τζορτζ κέρδισε κατά κράτος τον Σκόνδρα, πήρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή, και ο Ρικάρντο Κόστα τον ανέτρεψε πεντακάθαρα κάνοντας τραγική εκτίμηση της φάσης, με τον Λαμπρόπουλο να ευστοχεί στο πέναλτυ.

Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να φτάσει στο 2-1 μόλις έξι λεπτά μετά τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Παπαδόπουλο και λίγο αργότερα ο Μακ έχασε την ευκαιρια να ισοφαρίσει.

Στο 82′ έπεσαν οι τίτλοι τέλους στον αγώνα με τον τρίτο γκολ του ΟΦΗ που πέτυχε ο Κουτσιανικούλης.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Οδηγός διατροφής για το Πάσχα από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Συστάσεις για εγκράτεια στο φαγητό, ιδιαίτερα σε όσους έχουν κάνει νηστεία 40 ημέρες και στους καρδιοπαθείς.

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου

Μία τυπική Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου περιλαμβάνει Πορεία Ειρήνης, ασκήσεις γιόγκα με γέλιο.

Οι υπόλοιπες αργίες του 2024 μετά το Πάσχα

Οι αργίες μετά το Πάσχα. Πότε είναι το επόμενο τριήμερο

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το Αγιο Φως με ειδική πτήση

Θα ακολουθήσει η μεταφορά του με ειδικές πτήσεις στην ελληνική επικράτεια, από τις εταιρείες Aegean και Sky Express, σε εννιά και επτά προορισμούς αντίστοιχα.

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Η γνωστή ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 77 ετών.

Ημέρα του Πολέμου των Άστρων

Η 4η Μαΐου επελέγη από την παραφθορά της πιο γνωστής ατάκας της σειράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το Αγιο Φως με ειδική πτήση

Θα ακολουθήσει η μεταφορά του με ειδικές πτήσεις στην ελληνική επικράτεια, από τις εταιρείες Aegean και Sky Express, σε εννιά και επτά προορισμούς αντίστοιχα.