Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (02-08/02/2015)

Κώστας Λεφάκης Ζώδια

aries-horoscope-2014

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος του Φεβρουαρίου σας δίνει την ευκαιρία να εκφραστείτε, να αναζητήσετε φίλους, να βρείτε ομοϊδεάτες ακόμα και να αποκτήσετε κάποιο σημαντικό σύμμαχο. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας διατηρήσει σε νευρικότητα, αλλά ο Άρης στους Ιχθείς σε καλή γωνία με τον Πλούτωνα θα λειτουργήσει ως δείκτης ασφάλειας σε στιγμές κινδύνου ή γεγονότων που αποσκοπούν στην ταλαιπωρία. Προσέξτε την ασφάλεια των χρημάτων σας, φροντίστε οτιδήποτε αποφασίσετε να έχετε πλήρη αίσθηση των συνεπειών, κινηθείτε μεθοδικά και όχι παρορμητικά σε νομικές υποθέσεις ή σε μετακινήσεις σας. Μην είστε επιπόλαιοι στις σχέσεις και στις συναλλαγές σας.

taurus-horoscope-2014

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος του Φεβρουαρίου τονίζει γεγονότα στον επαγγελματικό χώρο. Αρκετοί επιστρατεύεστε αναγκαστικά και άλλοι τόσοι υποχρεώνεστε είτε να κάνετε υποχωρήσεις, είτε μικρές θυσίες για το καλό των επαγγελματικών σας υποθέσεων. Η Αφροδίτη και ο Άρης στους Ιχθείς σας βοηθούν στις επιδιώξεις σας, τόσο τις επιχειρηματικές όσο και τις ερωτικές. Ο μήνας που ξεκινά τώρα θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τα όρια στους βασικούς τομείς της ζωής σας και να λάβετε ανάλογη θέση. Στα αισθηματικά σας υπάρχει ενδιαφέρον τόσο παλιό όσο και καινούργιο. Προσέξτε τι κατεύθυνση θα ακολουθήσετε εσείς οι ίδιοι.

gemini-horoscope-2014

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος του Φεβρουαρίου σας βοηθά να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας και να πραγματοποιήσετε μερικές από τις προσδοκίες σας. Ο Ερμής, αν και ανάδρομος, δεν σας εμποδίζει να πετύχετε αυτά που θέλετε. Ίσως θα πρέπει να προσπαθήσετε πιο δυναμικά. Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες αλλά και τις γνωριμίες εκείνες που θα σας βοηθήσουν ανάλογα. Αποφύγετε τις αντιθέσεις με τρίτους και μην πιέζετε το στενό περιβάλλον από συναισθηματική ανασφάλεια και μόνο.

cancer-horoscope-2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς το ξεκίνημα του μήνα έχει μια φόρτιση καθώς ψυχολογικά και οικονομικά βρίσκεστε σε ένα πέλαγος. Ωστόσο, μπορείτε να συνεννοηθείτε πολύ καλύτερα από όσο νομίζετε. Θα αναγκαστείτε να αλλάξετε το πρόγραμμα σας αλλά θα μπορέσετε να φτάσετε στους προορισμούς που έχετε βάλει. Θα πρέπει να μεριμνήσετε για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας υποθέσεων και συμφερόντων. Μάθετε να έχετε περισσότερη υπομονή, αποφύγετε να επηρεάζεστε από δυσάρεστες ειδήσεις, φανείτε πιο συνεργάσιμοι με τους παράγοντες της δουλειάς σας και δείξτε κατανόηση στις ιδιοτροπίες ενός δικού σας ανθρώπου.

leo-horoscope-2014

ΛΕΩΝ

Σημαντική η εβδομάδα αυτή όπως και ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων σε επίπεδο αισθηματικό αλλά και κοινωνικό. Η πανσέληνος του Φεβρουαρίου θα φέρει ένα κύμα έντασης αλλά θα μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε χωρίς να σας παρασύρει. Μην χάνετε το ρεαλισμό και την πρακτικότητα στην καθημερινή σας ζωή, μην στηρίζεστε σε υποσχέσεις αλλά και μην ντρέπεστε να επαναλαμβάνετε τα αιτήματα σας προκειμένου να φτάσετε εκεί που θέλετε. Ζητήστε πίστωση χρόνου από αυτούς που θα σας πιέσουν και αποφύγετε να βάλετε σε νέα ταλαιπωρία τον εαυτό σας είτε ψυχολογικά είτε σωματικά.

virgo-horoscope-2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος του Φεβρουαρίου θα επηρεάσει τις εξελίξεις στον εργασιακό τομέα. Οι εξελίξεις διαμορφώνουν εκ νέου το κλίμα στον τομέα των σχέσεων και σας βοηθούν να διακριθείτε στον τομέα της εργασίας. ο ανάδρομος Ερμής θα διατηρήσει τα νεύρα σας τεντωμένα αλλά η σκοπιμότητα των προθέσεων σας θα συμβάλει για να μην προδοθείτε. Εύνοια αλλά και αντιθέσεις υπάρχουν στα ερωτικά σας, αδράξτε την καλή στιγμή αλλά αποφύγετε να δεσμευτείτε με όρκους αφοσίωσης και υποταγής. Αξιοποιήστε κάθε επαγγελματική ευκαιρία που θα σας τύχει. Αναζητήστε λύσεις με την βοήθεια των ειδικών και μην αφήνετε εκκρεμότητες. Πείτε μια αλήθεια και ας έχει κάποιο κόστος.

libra-horoscope-2014

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος του Φεβρουαρίου σας ευνοεί τις δραστηριότητες, στην δημιουργική έκφραση και στις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα. ο ανάδρομος Ερμής δοκιμάζει τα νεύρα σας και την αντοχή σας την ώρα που άνθρωποι και γεγονότα τείνουν να σας εκμεταλλευτούν. Η Αφροδίτη και ο Άρης μαζί, φέρνουν μερικές πρόσκαιρες αντιξοότητες στην εργασία. Σκεφτείτε καλύτερα τι σας συμφέρει και τι όχι. Σε γενικότερες γραμμές, είστε αρκετά ευνοούμενοι, απλώς η εύνοια αυτή δεν είναι επαρκής σε εσάς.

scorpio-horoscope-2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος του Φεβρουαρίου δίνει έμφαση σε μια σειρά από καινούργια γεγονότα τόσο στο στενό περιβάλλον όσο και στον επαγγελματικό χώρο. Ο ανάδρομος Ερμής γίνεται αιτία ένας δικός σας άνθρωπος να σας εναντιωθεί. Ωστόσο η στενή προσέγγιση Άρη Αφροδίτη στους Ιχθείς βοηθά επιχειρηματικές δραστηριότητες, αλλά και ενδεχομένως ερωτικές περιπέτειες αν δεν χειριστείτε καλά μια σχετική σας υπόθεση και τέλος οτιδήποτε σαν εφαρμογή τακτικής η οποία διασφαλίζει τα κεκτημένα και τα υπάρχοντα σας. δυσκολίες στα οικονομικά δεν λείπουν αλλά και πάλι μπορείτε να τις διαχειριστείτε, αποφύγετε αγορές και έξοδα και φανείτε συνετοί στο τομέα αυτό.

sagittarius-horoscope-2014

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντική περίοδος αυτή για τους περισσότερους από εσάς, ένταση θα παρατηρηθεί στην οικογένεια και στο στενό περιβάλλον. Ένα αιφνίδιο γεγονός ή η συμπεριφορά ενός δικού σας άνθρωπου θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Απομακρυνθείτε από οτιδήποτε είναι άδικο, αποφύγετε να αναμετρηθείτε με τρίτους και μην δηλώνετε πράγματα που μπορεί να σας γυρίσουν μπούμερανγκ. Προσπαθήστε να συνηθίσετε τον Κρόνο στο ζώδιο σας και να προσαρμοστείτε στο κλίμα που αργά αλλά σταθερά καθιερώνεται.

capricorn-horoscope-2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλά και διάφορα συμβαίνουν αυτή την εποχή γύρω σας. Η πανσέληνος του Φεβρουαρίου τονίζει το αίσθημα της ασφάλειας και άλλοτε της ανασφάλειας σε θέματα συναισθηματικά και οικονομικά. Οι αναταράξεις δεν θα λείψουν, ο κίνδυνος βρίσκεται στις παρεξηγήσεις με τρίτους, οι καθυστερήσεις στα οικονομικά προβλέπονται αναπόφευκτες όπως και κάποιες υπάρχουσες δυσκολίες. Άνθρωποι και καταστάσεις σας υποχρεώνουν να αναθεωρήσετε σχέσεις και συνήθειες. Τέλος γιορτάστε θεαματικά όσοι έχετε λόγους για κάτι τέτοιο. Φροντίστε τις συνεργασίες σας στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

aquarius-horoscope-2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος του Φεβρουαρίου στο ζώδιο σας δίνει μια καινούργια έμφαση σε υποθέσεις που σας αφορούν και σε σχέσεις που σας «καίνε» φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και ειλικρινείς με τους φίλους. Ελέγχετε τα αντανακλαστικά σας όταν οδηγείτε και αποφύγετε παρεξηγήσεις στο χώρο της εργασίας σας. μην κάνετε άσκοπα έξοδα. υποθέσεις από το παρελθόν μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους όπως και κάποιες παλιές σας σχέσεις. Επαγγελματικά δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας και ειδικά όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες μην χαλαρώνετε τις προσπάθειες σας για κάτι καλύτερο ή για αύξηση του τζίρου σας.

pisces-horoscope-2014

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Άρης και η Αφροδίτη μαζί στο ζώδιο σας αποτελούν μια εκρηκτική παρουσία ενώ αιφνίδια η ερωτική σας ζωή παίρνει καινούργια διάσταση. Τα καλά και τα δύσκολα στοιχεία του χαρακτήρα σας θα τονιστούν. Οι εντάσεις δεν υποχωρούν, οι καθυστερήσεις δεν παλεύονται και οι αιτίες για έκτακτα έξοδα πληθαίνουν. Παρόλο το ότι είναι μήνας γενεθλίων, δεν σας αφήνει πολλά περιθώρια για να το διασκεδάσετε. Καλλιεργήστε περισσότερο την κοινωνική σας ζωή, δείξτε τι αξίζετε και πόσο οι άλλοι μπορούν να στηριχτούν τώρα επάνω σας.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Λευτέρης Παπαδόπουλος «Όλοι σε φωνάζαν αρχηγό»

Η μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στις 4 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο

Στο Ναό της Αρτέμιδος στη Βραυρώνα (VIDEO)

Δεκάδες τα ευρήματα που μπορεί κανείς να δει σ’ ένα από τα ωραιότερα αρχαιολογικά Μουσεία της Αττικής.

Το Πάσχα και τα έθιμά του

Πάσχα ονομάζεται η μεγάλη γιορτή του ιουδαϊσμού η οποία καθιερώθηκε ως ανάμνηση της Εξόδου,...

Εμβολιασμός ενηλίκων: Σύμμαχος υγείας καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας

Ορισμένα από τα εμβόλια της παιδικής ηλικίας απαιτούν αναμνηστικές δόσεις για να διατηρήσουν την αποτελεσματικότητά τους.

This is Athens – City Festival: Το μεγάλο ανοιξιάτικο Φεστιβάλ της πρωτεύουσας

Περισσότερες από 250 εκδηλώσεις από την 1η Μαίου έως τις 2 Ιουνίου σε ολόκληρη την Αθήνα.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ και η ERGO Ασφαλιστική ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους υγείας και η ERGO Ασφαλιστική, μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εμβολιασμός ενηλίκων: Σύμμαχος υγείας καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας

Ορισμένα από τα εμβόλια της παιδικής ηλικίας απαιτούν αναμνηστικές δόσεις για να διατηρήσουν την αποτελεσματικότητά τους.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ και η ERGO Ασφαλιστική ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους υγείας και η ERGO Ασφαλιστική, μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους.