Facebook Lite: η νέα ελαφριά έκδοση του facebook [EL TIEMPO]

Το Facebook Lite είναι μια νέα εφαρμογή που προορίζεται για χρήστες Android μόνο και είναι ιδανικό για χώρες που δεν διαθέτουν δίκτυα υψηλής ταχύτητας. Η ταχύτητα της εφαρμογής Facebook Lite είναι μόνο 252KB.

Αν και η νέα εφαρμογή είναι πολύ ελαφριά διαθέτει τις ίδιες λειτουργίες με το “κανονικό” facebook όπως το Facebook Messenger και την υπηρεσία κοινοποιήσεων. Το Facebook Lite είναι διαθέσιμο στο Play Store και το μικρό του μέγεθος δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στην εγκατάσταση του σε συσκευές κινητών.

Σύμφωνα με μια έκθεση του Tech Crunch, το Facebook Lite προορίζεται για χώρες της Ασίας και της Αφρικής, όπως το Μπαγκλαντές, το Νεπάλ, τη Νιγηρία, το Σουδάν, τη Σρι Λάνκα, το Βιετνάμ και τη Ζιμπάμπουε, όπου το δίκτυο είναι περιορισμένης ταχύτητας και καλύπτει μόνο κάποια τμήματα των χωρών αυτών, έτσι ώστε η εφαρμογή να διευκολύνει τη χρήση του τηλεφωνικού δικτύου και δεδομένων 2G.

Facebook Lite, που πρόσφατα διατέθηκε στο Play Store, χρησιμοποιείται ήδη από περισσότερους από 10.000 χρήστες και έχει πάρει εξαιρετικές κριτικές.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Νέος ιατρικός εξοπλισμός 6 εκατ. ευρώ για τα στρατιωτικά νοσοκομεία της Περιφέρειας Αττικής

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Αττική» 2021-2027 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων στην Αθήνα την εορταστική περίοδο του Πάσχα

Κλειστά θα παραμείνουν για 3 ημέρες τα σούπερ μάρκετ, από τις 5 έως και τις 7 Μαίου.

Συστάσεις για την ατμοσφαιρική ρύπανση

Οδηγίες για την ενημέρωση του κοινού με μέτρα προφύλαξης.

Γιατί βάφτηκε κόκκινος ο ουρανός?

Το φαινόμενο μελετήθηκε τον 19ο αιώνα από τον λόρδο Rayleigh και ονομάζεται προς τιμή του «σκέδαση Rayleigh».

Αποχαιρετούμε την Ολυμπιακή Φλόγα πριν το ταξίδι της για το Παρίσι

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα παραδοθεί στους Γάλλους διοργανωτές στις 26 Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο σε ειδική τελετή ελεύθερη για το κοινό.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Τετάρτη το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποχαιρετούμε την Ολυμπιακή Φλόγα πριν το ταξίδι της για το Παρίσι

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα παραδοθεί στους Γάλλους διοργανωτές στις 26 Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο σε ειδική τελετή ελεύθερη για το κοινό.