Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (26-01/02/2015)

Κώστας Λεφάκης Ζώδιαaries-horoscope-2014

ΚΡΙΟΣ

Εκμεταλλευτείτε σωστά αυτή την εποχή για να προχωρήσετε πιο κοντά στους στόχους που έχετε βάλει στον επαγγελματικό τομέα. Προσπαθήστε να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα σας χωρίς άγχος αλλά με λογική και σωστό προγραμματισμό. Φανείτε δραστήριοι και συνεργάσιμοι και μην περιφρονείτε τις απόψεις και τις συμβουλές φίλων που έχουν αποδείξει το ενδιαφέρον τους. Στον αισθηματικό τομέα, φανείτε συντηρητικοί και μην κάνετε επενδύσεις που θα μπορούσαν να αποδειχθούν άστοχες. Μάθετε να δέχεστε την πραγματικότητα χωρίς ανώφελες ωραιοποιήσεις.

taurus-horoscope-2014

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση σας δεν είναι εξαιρετικά αισιόδοξη αλλά όλη αυτή η ένταση μπορεί να βοηθήσει να δείτε καλύτερα τι θέλετε και να προχωρήσετε στην επιδίωξη του. Αποφασίστε να είστε διαλλακτικοί και οργανωμένοι στην εργασία σας και μην διστάζετε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός ανθρώπου με κύρος για ένα πρόβλημα σας. Μην βιαστείτε να ριψοκινδυνέψετε χρήματα επηρεασμένοι από τρίτους και μην διαλύσετε μία εργασία ή συνεργασία αν δεν δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο. Στον αισθηματικό τομέα η κατάσταση απαιτεί προσοχή και ρεαλισμό. Τυχόν ημίμετρα ή προσπάθειες «φυγής» αυτό το μήνα, θα αποδειχθούν αποτυχημένες.

gemini-horoscope-2014

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλή δουλειά και κούραση για τους περισσότερους από εσάς θα φέρει η αλλαγή του μήνα. Αρχίζει ωστόσο τώρα μία περίοδος που θα μπορούσατε να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας και να προβληθείτε κοινωνικά και επαγγελματικά. Στον αισθηματικό τομέα είναι πιθανό μία συνάντηση να γίνει αφορμή να σκεφθείτε μία γενική αλλαγή στη ζωή σας. Μην βιαστείτε όμως να πάρετε αποφάσεις, ιδιαίτερα αν προϋπήρχε παλαιότερα μία σχέση. Αποφύγετε περιττά έξοδα, φανείτε προνοητικοί και κάντε υπομονή λίγο καιρό ακόμα. Μάθετε να μην ζητάτε – έμμεσα ή άμεσα – και μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις.

cancer-horoscope-2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Φεβρουάριος φέρνει πολλά τρεξίματα για τους περισσότερους από σας και αυτό σημαίνει αρκετή κούραση και άγχος στο τέλος. Στην εργασία σας γίνονται αλλαγές που θα μπορούσαν να είναι εποικοδομητικές για το μέλλον αν επωφεληθείτε για να αναπτύξετε τη δραστηριότητα σας. Στο σπίτι υπάρχουν αρκετά προβλήματα που σας στεναχωρούν μα, δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να επιλυθούν αποτελεσματικά. Στον αισθηματικό τομέα, άρχισε μία περίοδος που πρέπει να σκεφθείτε σοβαρά το μέλλον. Όπως και να’ ναι, ένα διάστημα μοναξιάς και περισυλλογής βοηθά να δούμε καλύτερα τι ακριβώς θέλουμε.

leo-horoscope-2014

ΛΕΩΝ

Να είστε συνετοί, αποφασιστικοί και προνοητικοί σε κάθε ενέργεια σας. Τα οικονομικά σας μπορούν να βελτιωθούν αν μειώσετε τα έξοδα σας και επιδιώξετε μία ενίσχυση ή ένα δάνειο που είναι εφικτό. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε μία ευκαιρία για μία επιτυχημένη επένδυση ή μία σημαντική αλλαγή. Στον αισθηματικό τομέα, για τους περισσότερους από εσάς έρχονται ευχάριστες εκπλήξεις. Κάτι θα ταράξει τα νερά αλλά μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε και να αλλάξετε τη ζωή σας, ιδιαίτερα αν δεν έχετε λόγους να θέλετε να κινδυνεύσει μία σχέση πιο σίγουρη.Φανείτε προσεκτικοί και συντηρητικοί.

virgo-horoscope-2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το μήνα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την εργασία σας, και μερικοί, για μία σχέση που μπορεί να επηρεάσει γενικότερα τη ζωή σας. Είναι αλήθεια πως είστε λίγο πεσμένοι ψυχολογικά και νοιώθετε έντονα τη μοναξιά σας, όμως γύρω σας υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν και είναι έτοιμοι να σταθούν στο πλευρό σας, αν εσείς το ζητήσετε. Πολλοί θα ζήσετε μία έντονη συναισθηματική περίοδο καθώς ένας άνθρωπος που σας ενδιαφέρει θα ξυπνήσει μέσα σας την ανάγκη για κάτι συναρπαστικό. Αποφύγετε αντιθέσεις και παρεξηγήσεις στο άμεσο περιβάλλον σας. Αν μία επαγγελματικήεξέλιξη φαίνεται να καθυστερεί, έχετε επιμονή και υπομονή.

libra-horoscope-2014

ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστες είναι οι προοπτικές για την επαγγελματική και την κοινωνική σας δραστηριότητα. Εργασθείτε, λοιπόν, ασχοληθείτε με τα άμεσα οικογενειακά σας προβλήματα αλλά φανείτε επιφυλακτικοί σε κάθε είδους δέσμευση που σας προτείνουν. Μην ριψοκινδυνεύετε στον οικονομικό τομέα και προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες που υπάρχουν, αποφεύγοντας δάνεια και πολλά έξοδα. Αντίθετα στη εργασία σας μην διστάσετε να αναλάβετε ευθύνες. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχουν μερικές δυσκολίες καθώς τίποτα δεν σας ικανοποιεί απόλυτα αλλά είναι δύσκολο να μείνετε και μόνοι σας.

scorpio-horoscope-2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφασίστε να αρχίσετε ξανά τη ζωή σας με ότι έμεινε όρθιο μέσα σας και μην αποφεύγετε αυτούς που επισημαίνουν τα ελαττώματα σας και τις ανάγκες σας. Αυτό το διάστημα μπορεί να φέρει τις προϋποθέσεις για την επίλυση ενός σοβαρού οικονομικού προβλήματος και είναι σκόπιμο να μην αφήσετε μία τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει αρκετή ένταση αλλά δεν κάνετε και τίποτα για να μην υπάρχει. Περιμένετε από τους άλλους να καταλαβαίνουν όσα δεν λέτε και να λένε ότι θα θέλατε να ξέρετε. Ακόμη, βάλτε σε μία τάξη τον ύπνο, την ψυχαγωγία και την διατροφή σας.

sagittarius-horoscope-2014

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κυριαρχήστε στον παρορμητισμό σας και σκεφθείτε πρακτικά για να δημιουργήσετε γερές βάσεις για το μέλλον. Διώξτε τις απαισιοδοξίες και προσπαθήστε να ξαναβρείτε την παλιά σας δραστηριότητα, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Έχετε όλες τις ευκαιρίες να διευρύνετε τις γνωριμίες σας, να κινηθείτε, να συζητήσετε και να διαδώσετε τις ιδέες σας προσπαθώντας να πραγματοποιήσετε τις επιδιώξεις σας. Μία γνωριμία μπορεί να σας κάνει να νοιώσετε ρομαντικά και δεν θα ήταν άσκοπο να επωφεληθείτε για να περάσετε μερικές συναρπαστικές στιγμές. Στον οικονομικό τομέα, θα χρειαστεί να είστε συντηρητικοί.

capricorn-horoscope-2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετή δραστηριότητα σας περιμένει αυτόν το μήνα καθώς υπάρχουν πολλά προβλήματα να επιλυθούν και πολλές εκκρεμότητες να τακτοποιηθούν. Φροντίστε να μην είστε μαχητικοί με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν ή να επηρεάσουν κατά κάποιο τρόπο την πρόοδο σας. Φανείτε επιφυλακτικοί σε ριψοκίνδυνες οικονομικές προτάσεις και αποφύγετε τυχερά παιχνίδια. Στα αισθηματικά, η κατάσταση δεν φαίνεται να αλλάζει σημαντικά. Αποφύγετε αντιθέσεις με τον άνθρωπο σας και δείξτε κατανόηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

aquarius-horoscope-2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας καινούργιος φίλος μπορεί να σα βοηθήσει σημαντικά στην επίλυση ενός προβλήματος σας και, γενικά, να επιδράσει ευνοϊκά στη διάθεση σας. Μην αναβάλετε την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων γιατί μπορεί να είναι πολύ δύσκολο αργότερα και προσπαθήστε να είστε συνεπείς και προσεκτικοί στην εργασία σας.
Στον αισθηματικό τομέα εξακολουθείτε να μην θέλετε να δείτε καθαρά το τοπίο και να προσπαθείτε να ερμηνεύετε τα πράγματα όπως σας αρέσει. Ίσως θα έπρεπε να ρωτήσετε και τον άλλον. Φανείτε δίκαιοι και μην εξαντλείτε την υπομονή του ανθρώπου που σας αγαπάει.

pisces-horoscope-2014

ΙΧΘΕΙΣ

Την περίοδο αυτή θα συνειδητοποιήσετε πολλά για τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας και θα νοιώσετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές που θα σας φέρουν πιο κοντά στον τρόπο ζωής που θέλετε πραγματικά. Οργανώστε τη δραστηριότητα σας και προσπαθήστε να κάνετε κάτι τολμηρό στο χώρο της εργασίας σας. Φανείτε συντηρητικοί στα οικονομικά σας. Αισθηματικά, δεν είστε ικανοποιημένοι από την κατάσταση που επικρατεί. Μια συζήτηση με τον άνθρωπο σας θα βοηθούσε να δείτε πιο καθαρά. Μην αποφεύγετε να δείτε τα κακώς κείμενα, αν θέλετε να διορθωθούν κάποτε.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΕΦΕΤ: «Προσοχή τι αγοράζετε για το τραπέζι του Πάσχα»

Οδηγίες προς τους καταναλωτές για την ασφάλεια των τροφίμων και την ελαχιστοποίηση του κινδύνου εκδήλωσης νοσημάτων.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Μ.Δευτέρα το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

Παγκόσμια Ημέρα Χορού

Η Παγκόσμια Ημέρα Χορού καθιερώθηκε το 1982 από το Διεθνές Συμβούλιο Χορού της UNESCO.

Άσκηση κατάσβεσης και διάσωσης εγκλωβισμένων της Πυροσβεστικής (VIDEO)

Στην άσκηση συμμετείχαν, η ομάδα πυρασφάλειας της εταιρείας, το Α.Τ. Αυλώνα , ο Δήμος Ωρωπού και η Π.Ε. Αν. Αττικής.

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων την Μ.Εβδομάδα

Την Κυριακή του Πάσχα την Δευτέρα και την Τρίτη τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία

Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ) έχει καθιερώσει την 28η Απριλίου ως «Παγκόσμια Ημέρα για...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΦΕΤ: «Προσοχή τι αγοράζετε για το τραπέζι του Πάσχα»

Οδηγίες προς τους καταναλωτές για την ασφάλεια των τροφίμων και την ελαχιστοποίηση του κινδύνου εκδήλωσης νοσημάτων.