Όλα τα αποτελέσματα της Super League

Οι προεκλογικές αναμετρήσεις της Σούπερ Λίγκας είχαν δυνατές μονομαχίες, σκληρά μαρκαρίσματα και αρκετά γκολ.

Πανθρακικός – Λεβαδειακός 1-0

Τεράστια βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Πανθρακικός με 1-0 επί του Λεβαδειακού στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Τρία 24ωρα μετά τη συντριβή του στο κύπελλο από τον ΟΦΗ στο ίδιο γήπεδο (0-4), ο Πανθρακικός έδειξε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει αποκλειστικά είναι το πρωτάθλημα και συγκεκριμένα η σωτηρία του και με το γκολ του Ντιγκινί στο 18΄ η ομάδα του Μανουέλ Ρόχα κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη.

Παναθηναϊκός – Καλλονή 1-0

Ο μόνιμος σκόρερ του ΠΑΟ, Μάρκους Μπεργκ, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 της Καλλονής, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Σουηδός φορ, ο οποίος μεθαύριο θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στο «τριφύλλι», ήταν αυτός που με το γκολ που σημείωσε στο 78΄ διατήρησε «ζωντανούς» τους «πράσινους» στη μάχη του τίτλου. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου άντεξε σχεδόν 80 λεπτά παίζοντας ηρωική άμυνα, αλλά τελικά ηττήθηκε και συμπλήρωσε 3 μήνες χωρίς «τρίποντο» (τελευταία φορά που πανηγύρισε ήταν με το εκτός έδρας 2-0 επί του Πανιωνίου στην 10η αγωνιστική).

Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης 2-0

Σημαντική εντός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου με 2-0 πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι Αρκάδες, μία εβδομάδα μετά την ήττα στη Λιβαδειά, συνήλθαν πολύ γρήγορα και με το γρήγορο γκολ του Σανκαρέ και το τυχερό γκολ του Μπαράλες κατάφεραν να φτάσουν σε μια επαγγελματική νίκη.

Χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση πήραν τους 3 βαθμούς και παράλληλα διατήρησαν το αήττητο που έχουν στο «Θεόδωρος Κολοκτρώνης» (6-4-0).

Κέρκυρα – Βέροια 4-0

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς τις άγριες διαθέσεις τους και μόλις στο 3ο λεπτό ο Μαρκόβσκι αστόχησε προ κενής εστίας μετά από ασίστ του Χαβίτο. Δύο λεπτά μετά, όμως, ο Σέρβος σέντερ φορ της Κέρκυρας με μακρινό σουτ και με τη βοήθεια του δοκαριού άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο 17΄ ο Μαρκόβσκι «χτύπησε» και πάλι. Αυτή την φορά μετά από γύρισμα του Κόντου με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καντιμοίρη «γράφοντας» το 2-0.

Η «σεμνή τελετή» έλαβε τέλος πέντε λεπτά μετά (22΄), όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Χαβίτο ο Βεργώνης με κεφαλιά έκανε το 3-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοικτό ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες, με την Κέρκυρα να πετυχαίνει και τέταρτο γκολ με τον Κόντο στο 84ό λεπτό.

Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο εναρκτήριος αγώνας τη 20ής αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα ανάμεσα στην Ξάνθη και τον ΠΑΣ Γιάννινα, που φιλοξενήθηκε στα Πηγάδια και με τον οποίο συνεχίστηκε η παράλληλη πορεία των δύο συλλόγων, που έχουν να νικήσουν από την 15η ημέρα του πρωταθλήματος.

οι Ακρίτες βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 54ο λεπτό με μια έξοχα εκδηλωμένη επίθεση, όταν η μπάλα πέρασε από τα πόδια των Σολτάνι και Λουσέρο πριν καταλήξει στον Κλέιτον, ο οποίος από ελαφρώς πλάγια αριστερή θέση νίκησε τον Βελλίδη για το 1-0, με το έβδομο φετινό τέρμα του στη Σούπερ Λίγκα.

Ενώ όμως οι γηπεδούχοι ήλεγχαν το παιχνίδι, χάνοντας μάλιστα καλή ευκαιρία στο 68΄ με τον Σολτάνι να σουτάρει από καλή θέση αλλά η μπάλα να βρίσκει σε κάποιο σώμα, οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν τα Πηγάδια στο 75΄, όταν ο Τσάβες πρόλαβε τους πάντες στην άμυνα της Ξάνθης και ισοφάρισε με κεφαλιά, σημειώνοντας το έκτο φετινό γκολ του, από τη σέντρα του Λόπεζ.

ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-3

Νικηφόρα πέρασε ο Ολυμπιακός από το “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”, καθώς επικράτησε με σκορ 3-0 του ΟΦΗ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League.

στο λεπτό ο Ντομίνγκες ευστόχησε από την άσπρη βούλα, βάζοντας μπροστά στο σκορ τους “ερυθρόλευκους”.

Για όσο διάστημα άντεξε στην επανάληψη, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ανησύχησε τον Ολυμπιακό, όμως η επιλογή του Περέιρα να ρίξει στο ματς τον Φορτούνη αποδείχθηκε καταλυτική. Στην πρώτη του επαφή του με την μπάλα, ο Έλληνας διεθνής μέσος έγραψε το 2-0 και κάπου εκεί τελείωσαν τα πάντα.

Ο Μήτρογλου έγραψε το τελικό 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού στο 88′.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Οδηγός διατροφής για το Πάσχα από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Συστάσεις για εγκράτεια στο φαγητό, ιδιαίτερα σε όσους έχουν κάνει νηστεία 40 ημέρες και στους καρδιοπαθείς.

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου

Μία τυπική Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου περιλαμβάνει Πορεία Ειρήνης, ασκήσεις γιόγκα με γέλιο.

Οι υπόλοιπες αργίες του 2024 μετά το Πάσχα

Οι αργίες μετά το Πάσχα. Πότε είναι το επόμενο τριήμερο

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το Αγιο Φως με ειδική πτήση

Θα ακολουθήσει η μεταφορά του με ειδικές πτήσεις στην ελληνική επικράτεια, από τις εταιρείες Aegean και Sky Express, σε εννιά και επτά προορισμούς αντίστοιχα.

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Η γνωστή ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 77 ετών.

Ημέρα του Πολέμου των Άστρων

Η 4η Μαΐου επελέγη από την παραφθορά της πιο γνωστής ατάκας της σειράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το Αγιο Φως με ειδική πτήση

Θα ακολουθήσει η μεταφορά του με ειδικές πτήσεις στην ελληνική επικράτεια, από τις εταιρείες Aegean και Sky Express, σε εννιά και επτά προορισμούς αντίστοιχα.