Η εκδίκηση της χρυσόσκονης

Στα 85.000 δολάρια δημοπρατήθηκε η πολυσυζητημένη startup εταιρεία που έστελνε μια σακούλα με χρυσόσκονη στους απανταχού «εχθρούς».

Η υπηρεσία έστελνε χρυσόσκονη που χρειαζόταν τρεις μέρες για να βγει από το δέρμα και έγινε απευθείας περιζήτητη, καθώς οι επισκέψεις ξεπέρασαν τα 2.5 εκατ. σε τέσσερις ημέρες και τα έσοδα ξεπέρασαν τα 20.000 δολάρια.

Η εταιρεία ShipYourEnemiesGlitter δημιουργήθηκε από έναν 22χρονο Αυστραλό, τον Μάθιου Κάρπεντερ, με πολύ ελεύθερο χρόνο και στόχο να στέλνει χρυσόσκονη σε «κακούς» ανθρώπους, όπως δήλωσε.

«Ξεκίνησα αυτή την ιστοσελίδα για πλάκα, ενώ ήμουν διακοπές και δεν περίμενα πως θα τραβήξει τόση πολύ προσοχή. Οι τελευταίες μέρες ήταν αρκετά αγχωτικές, αφού έπρεπε να διαχειριστώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και όλο τον κόσμο που έστρεψε την προσοχή του σε αυτό το μικρό project. Θέλω να το δω να μεγαλώνει με έναν άλλον ιδιοκτήτη», ανέφερε ο νεαρός Αυστραλός.

Η υπηρεσία δημοπρατήθηκε στην ιστοσελίδα Flippa, την online αγορά για websites, domains και apps. Οι προσφορές ξεκίνησαν από το 1 δολάριο και τελικά έφτασε τις 85.000 δολάρια.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Όλοι Μαζί Μπορούμε: Την Κυριακή 21 Απριλίου, τρέχουμε στον Υμηττό.

Με τα έσοδα των αγώνων θα αγοραστούν δέντρα που θα φυτευτούν στο βουνό που θα τρέξει ο καθένας.

Βροχές στην Αττική από το απόγευμα | Η προειδοποίηση της ΕΜΥ (LIVE)

Πολιτική Προστασία και Πυροσβεστική βρίσκονται σε επιφυλακή ακόμα και για την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων σε συγκεκριμένες περιοχές.

Λουτεΐνη: Τα 4 σούπερ οφέλη στην υγεία και πού την βρίσκουμε

Έχετε ακούσει για την λουτεΐνη, αυτό το ισχυρό αντιοξειδωτικό με τα εκπληκτικά οφέλη για...

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Παρασκευή το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

“Super Food Festival” στο Ζάππειο από τις 24 έως 28 Απριλίου

Ανακάλυψε καινοτόμα τρόφιμα αλλά και παραδοσιακά από τους ίδιους τους παραγωγούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βροχές στην Αττική από το απόγευμα | Η προειδοποίηση της ΕΜΥ (LIVE)

Πολιτική Προστασία και Πυροσβεστική βρίσκονται σε επιφυλακή ακόμα και για την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων σε συγκεκριμένες περιοχές.