Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (19-25/01/2015)

Κώστας Λεφάκης Ζώδιαaries-horoscope-2014

ΚΡΙΟΣ

Η νέα σελήνη στις 20 βοηθά να ανασυγκροτήσετε το μυαλό και τις δυνάμεις σας. ο Άρης στους Ιχθείς πλέον αναστατώνει το παρασκήνιο της ζωής σας μέσα από διάφορα γεγονότα. Για να αμυνθείτε πρέπει να λειτουργήσετε την αντίληψη σας. Προσέξτε με ποιους κάνετε παρέα και πως διαχειρίζεστε να χρήματα σας. Μην δίνετε υποσχέσεις στον επαγγελματικό τομέα αλλά και μην περιμένετε από τους άλλους ηρωικές πράξεις. Στα ερωτικά σας η κατάσταση παραμένει μεταβατική. Η υγεία σας θέλει καλύτερη φροντίδα και ασφάλεια.

taurus-horoscope-2014

ΤΑΥΡΟΣ

Την εβδομάδα αυτή αλλάζει κάπως το κλίμα και μαζί με αυτό και τις δικές σας διαθέσεις. Η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στον Υδροχόο συνεχίζεται και αυτό σημαίνει ότι η δουλειά θα σας απασχολήσει αλλά και μέσα από την απασχόληση αυτή θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις και να προωθήσετε υποθέσεις σας. Ενδιαφέρον θα παρουσιάσει και η κοινωνική σας ζωή. Μια συναλλαγή, ένας διακανονισμός θα σας εξυπηρετήσει ή θα δημιουργήσει πηγή μελλοντικών εσόδων.

gemini-horoscope-2014

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα σελήνη στις 20 σας ανασυγκροτεί ψυχολογικά και σας δίνει ευκαιρίες βελτίωσης στα οικονομικά σας. Ο ανάδρομος Ερμής μετά τις 21 μπορεί να τονίσει την ευαισθησία σας αλλά θα σας δώσει την ευκαιρία δεύτερης σκέψης που θα αποδειχτεί ωφέλιμη πριν πάρετε κάποιες τελικές αποφάσεις. Η τύχη στα συναισθηματικά σας είναι ορατή αλλά η δυσαρμονία Άρη – Κρόνου θα φέρει εμπόδια που μπορείτε όμως να υποσκελίσετε. Βρείτε τον τρόπο για να το πετύχετε.

cancer-horoscope-2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενδιαφέρουσες οι μέρες διακυμαινόμενης νευρικότητας αλλά και ευκαιριών για να κλείσετε υποθέσεις ή να προωθήσετε ζητήματα που σας αφορούν. Η νέα σελήνη στις 20 σας βοηθά να ανασυγκροτηθείτε, στους τομείς που καθένας χρειάζεται. Ο Άρης στους Ιχθείς σας βοηθά να πλησιάσετε περισσότερο κάποιους στόχους σας, να κερδίσετε μια νομική σας υπόθεση και οι μαθητές να έχετε καλύτερες επιδόσεις στις σπουδές σας. Για άλλους αυτή η θέση μπορεί να σημαίνει ένα ευχάριστο ταξίδι και για τους ελεύθερους επαγγελματίες ενίσχυση της επιχείρησης τους.

leo-horoscope-2014

ΛΕΩΝ

Θετικό το διάστημα των ημερών αυτών, πιο αποτελεσματικό και παρά τον ανάδρομο Ερμή μετά τις 21, κατάλληλο για να καταλήξετε σε συμπεράσματα που ενδεχομένως εκκρεμούν. Η δυσαρμονία Άρη Κρόνου θα επηρεάσει λίγο τα οικονομικά σας των οποίων η δυσκολία δεν πρέπει να πάρει έκταση και αυτό θα κριθεί από την δική σας στάση και συμπεριφορά. Κάποια γεγονότα θα σας απασχολήσουν και θα επηρεάσουν την γνώμη που έχετε για κάποιους ανθρώπους. Κάποιο φίλος τέλος θα σας αιφνιδιάσει την πιο απίθανη στιγμή ανατρέποντας ένα πρόγραμμα που έχετε κάνει.

virgo-horoscope-2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα σελήνη στις 20 του μήνα προετοιμάζει το κλίμα για εξελίξεις στα αισθηματικά σας και για διασαφηνίσεις στην εργασία σας. Ο ανάδρομος Ερμής θα δοκιμάσει την υπομονή σας μέσα από καθυστερήσεις που ευτυχώς γρήγορα θα υποχωρήσουν. Η δυσαρμονία Άρη – Κρόνου θα επηρεάσει τους βασικούς τομείς της ζωής σας, ενώ γενικότερα τα γεγονότα αυτών των ημερών πρέπει να τα λάβετε σοβαρά υπόψη σας καθώς οι δυο τομείς που θίγονται από αυτά είναι για άλλους τα αισθηματικά και για άλλους τα οικογενειακά θέματα.

libra-horoscope-2014

ΖΥΓΟΣ

Οι μέρες αυτές με επίκεντρο την νέα σελήνη στις 20 του μήνα είναι ενδιαφέρουσες αλλά εμπεριέχουν και γεγονότα και επεισόδια. Κυρίως θα πρέπει να προσέξετε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα καθώς και τυχόν προβλήματα υγείας. Θα υποχρεωθείτε να διαφωνήσετε με παράγοντες του περιβάλλοντος και αρκετοί θα έρθετε σε ρήξη με δικούς σας ανθρώπους ή με συγγενείς σας. Ευτυχώς που είστε διπλωμάτες και από αυτό μπορεί να μην φανεί τελικά πόσο σοβαρή είναι αυτή η ρήξη ή που μπορεί να εξελιχτεί μια τέτοια δυσάρεστη κατάσταση.

scorpio-horoscope-2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κινητικότητα και τα ενδιαφέροντα γύρω σας δεν θα λείψουν, οι προσκλήσεις και τα ερεθίσματα θα είναι πολλά και οι άνθρωποι ευχάριστοι. Μια ερωτική ιστορία θα αποτελέσει το θέλγητρο αυτού του χειμώνα, κάποιοι που έχετε θέματα περιουσιακά ή αγοραπωλησιών θα τα δείτε να εξελίσσονται δίνοντας σας μια ικανοποίηση, κάποιοι άλλοι θα καταναλωθείτε σε συναναστροφές ή σε ψυχαγωγική δράση, μερικοί όμως θα σκεφτείτε την διαδικασία της ανασυγκρότησης και πως θα ξανακτίσετε το μέλλον μετά από όσα κατεδάφισε ο Κρόνος από το ζώδιο σας τα δυο τελευταία χρόνια.

sagittarius-horoscope-2014

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα σελήνη στις 20 σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε κάποιες καταστάσεις που περιπλάκησαν από μόνες τους. Τα γεγονότα θα διαδεχτούν γρήγορα το ένα το άλλο, κάτι που θα μονοπωλήσει την προσοχή σας προκειμένου να διατηρήσετε την ασφάλεια των συμφερόντων σας. Οικονομικά και επικοινωνία είναι πρώτα σε εξέλιξη αλλά και σε μια μικρή ταλαιπωρία. Η δυσαρμονία Άρη Κρόνου ανάβει ένα φως κινδύνου του οποίου ο δικός σας χειρισμός μπορεί να το σβήσει.Συνειδητοποιήστε ότι επηρεάζετε τους άλλους και ότι κατευθύνετε πολλές φορές τις εξελίξεις όλου του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο ζείτε και κινείστε.

capricorn-horoscope-2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα σελήνη στα σύνορα του ζωδίου σας με τον Υδροχόο θα ενισχύσει ή θα πιέσει (εξαρτάται) τα συναισθηματικά και τα οικονομικά σας ενδιαφέροντα. Σε όποια περίπτωση και αν ανήκετε πρέπει να είστε προσεκτικοί και προνοητικοί. Δεν θα βιαστείτε να χαρείτε μια επιτυχία ούτε θα απογοητευτείτε με μια ήττα ή μια δυσκολία. Αφήστε το χρόνο στο πέρασμα του να αποδείξει τις λεπτομέρειες και το σημείο των δυσκολιών ή των κινδύνων. Οι πιέσεις στα οικονομικά θα συνεχιστούν όχι τόσο από ανθρώπινο παράγοντα αλλά από το γενικότερο κλίμα αυτής της εποχής.

aquarius-horoscope-2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα σελήνη στην αρχή του ζωδίου σας μπορεί να θεωρηθεί και ένα καινούργιο ξεκίνημα. Όσοι έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες σας δίνονται ευκαιρίες αναχαίτισης δυσκολιών και προώθησης των ενδιαφερόντων σας. Αξιοποιήστε άλλη μια φορά τον Ερμή και την Αφροδίτη που παραμένουν στο ζώδιο σας, ενισχύστε την αποτελεσματικότητα των ενεργειών σας, διεκδικήστε τα δικαιώματα σας, φανείτε ειλικρινείς και άμεσοι στις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και προσπαθήστε να βγείτε νικητές σε έναν ανταγωνισμό επαγγελματικό ή κοινωνικό.

pisces-horoscope-2014

ΙΧΘΕΙΣ

Τα γεγονότα πληθαίνουν, οι εξελίξεις συνεχίζονται και η νέα σελήνη στις 20 σας βοηθά να ξεπεράσετε τις αναστολές σας και να προχωρήσετε ακάθεκτα στους σκοπούς σας. Οι μέρες δεν θα είναι ήρεμες αλλά σε όλους τους τομείς θα παρατηρηθεί μια πρόοδος. Αρκετοί θα καταφέρετε να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας και άλλοι τα όρια της επικρατείας σας. Οι συγκινήσεις που θα νιώσετε θα είναι έντονες και οι αναζητήσεις σας πολλές. Τέλος προσέχετε το πώς ανοίγεστε οικονομικά και αποφύγετε κάθε μορφής ρίσκα αυτή την περίοδο.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αθήνα η πιο «μυρωδάτη» πόλη στον κόσμο!

Η ιστοσελίδα HAYPP ερεύνησε 30 μεγάλες πόλεις στην Ευρώπη και όχι μόνο, για να βρει ποια είναι η πιο μυρωδάτη από όλες.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στην Αθήνα για την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία

Κατά τις ώρες 07.30’ έως 13.30’, θα πραγματοποιηθεί σταδιακή και προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας.

Ο Ian Rankin στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Στις 26 Απρ, 19:00 στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου (LIVE)

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, μεγάλη συχνότητα κεραυνών, τοπικές χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένοι άνεμοι.

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Άλιμο και Παλαιό Φάληρο την Κυριακή λόγω αγώνα δρόμου

Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, κατά τις ώρες 05.00' έως 13.00'.

Φεστιβάλ παιδικού βιβλίου στο Δήμο Παλλήνης

“Άνοιξε κι εσύ την πόρτα στο βιβλίο”, 19 - 21 Απριλίου 2024.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αθήνα η πιο «μυρωδάτη» πόλη στον κόσμο!

Η ιστοσελίδα HAYPP ερεύνησε 30 μεγάλες πόλεις στην Ευρώπη και όχι μόνο, για να βρει ποια είναι η πιο μυρωδάτη από όλες.